Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Sung Min te Hennepe | Talentontwikkeling | Coaching

Talentontwikkeling-|-Coaching-Rheden
Pinkelseweg 4 B
6991 GJ Rheden
sung-min@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach Rheden

Meer balans of verandering in je leven of werk kan soms noodgedwongen zijn of onstaan vanuit de behoefte om jezelf verder te ontwikkelen. Ook als werkgever kun je een medewerker begeleiding aanbieden om meer uit zichzelf te halen of wanneer een medewerker richting (dreigende) uitval gaat.

 

Als coach, therapeut en voormalig HRM adviseur heb ik veel ervaring met ontwikkelingstrajecten voor individuen, teams en organisaties. We onderzoeken wat bij jouw persoonlijkheid past en combineren interventies uit de oplossingsgerichte coaching, NLP en positieve psychologie. Mijn specialisatie ligt op het snijvlak van mens en werk. Talentontwikkeling en Stress- en Burnoutbegeleiding is daar een belangrijk onderdeel van.

 

Ook zetten we indien wenselijk ondersteunende persoonlijkheidstest Reflector Big Five Personality in: dit is een wetenschappelijk ondersteunde test die met 43 compentiesprofielen een goed beeld geeft van jouw blauwdruk. Omdat ik ook therapeut ben kan er, indien wenselijk, ook integratieve psychotherapie worden ingezet mochten er dieperliggende problematiek onder zitten.

 

 

Coaching

Je wilt je persoonlijkheid en kwaliteiten optimaal benutten, maar je ervaart wellicht een belemmering.  Als coach begeleid ik je op een positieve, motiverende, stimulerende en af en toe confronterende manier om de potentie die in je zit naar boven te halen. Je krijgt praktische tools aangereikt zodat je er zelf ook direct mee aan de slag kan. 

 

 

Talentontwikkeling of loopbaanbegeleiding

Wanneer je een nieuwe carrierestap wilt maken of meer uit jezelf in je functie wilt halen dan kan talenontwikkeling of loopbaanbegeleiding je hierbij helpen. Samen onderzoeken we jouw kernwaarden die belangrijk zijn voor je werk, wie je als persoon in de basis bent en welke competenties bij jou en je energiehuishouding passen, zodat je een goede vervolgstap kunt maken in je carriere.

 

 

Burnout- en Stressbegeleiding

Wanneer je signalen en symptomen van stress langere tijd negeert kun je overspannen worden en in een burnout raken.


Zowel lichaam en geest raken uitgeput en je kunt last krijgen van lichamelijke klachten en stemmingswisselingen. Het is belangrijk om dan in actie te komen om erger te voorkomen. Ieder mens ervaart en reageert anders op stress en spanningen.

 

Samen kijken we wat je triggers zijn geweest en krijg je praktische tools om de stress te verminderen en hierin (beter) voor jezelf te zorgen. Bel gerust met vragen en wees welkom in mijn praktijk!

 

Praktische informatie

Werktijden: 09.00- 17.00 uur
Tarieven: 130,- excl. BTW. Voor particulieren inclusief BTW
Sessieduur: 60 minuten
Opleidingen: Coach, Integratieve Psychotherapie-Hypnotherapie, Personeelsmanagement, EMDR therapie
Beroepsvereniging: NBVH, RBCZ
Diversen: NVNLP, Samenwerkende EMDR therapeuten, Licentiehouder Big Five Personality (persoonlijkheidstesten)

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |