Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Sung Min | Talentontwikkeling | Coaching

Talentontwikkeling-|-Coaching-Rheden
Coach Rheden
Pinkelseweg 4 B
6991 GJ Rheden
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach Rheden

Meer balans of verandering in je leven of werk kan soms noodgedwongen zijn of onstaan vanuit de behoefte om jezelf verder te ontwikkelen. Ook als werkgever kun je een medewerker begeleiding aanbieden om meer uit zichzelf te halen of wanneer een medewerker richting (dreigende) uitval gaat.

 

Als coach, therapeut en voormalig HRM adviseur heb ik veel ervaring met ontwikkelingstrajecten voor individuen, teams en organisaties. We onderzoeken wat bij jouw persoonlijkheid past en combineren interventies uit de oplossingsgerichte coaching, NLP en positieve psychologie. Mijn specialisatie ligt op het snijvlak van mens en werk. Talentontwikkeling en Stress- en Burnoutbegeleiding is daar een belangrijk onderdeel van.

 

Ook zetten we indien wenselijk ondersteunende persoonlijkheidstest Reflector Big Five Personality in: dit is een wetenschappelijk ondersteunde test die met 43 compentiesprofielen een goed beeld geeft van jouw blauwdruk. Omdat ik ook therapeut ben kan er, indien wenselijk, ook integratieve psychotherapie worden ingezet mochten er dieperliggende problematiek onder zitten.

 

 

Coaching

Je wilt je persoonlijkheid en kwaliteiten optimaal benutten, maar je ervaart wellicht een belemmering.  Als coach begeleid ik je op een positieve, motiverende, stimulerende en af en toe confronterende manier om de potentie die in je zit naar boven te halen. Je krijgt praktische tools aangereikt zodat je er zelf ook direct mee aan de slag kan. 

 

 

Talentontwikkeling of loopbaanbegeleiding

Wanneer je een nieuwe carrierestap wilt maken of meer uit jezelf in je functie wilt halen dan kan talenontwikkeling of loopbaanbegeleiding je hierbij helpen. Samen onderzoeken we jouw kernwaarden die belangrijk zijn voor je werk, wie je als persoon in de basis bent en welke competenties bij jou en je energiehuishouding passen, zodat je een goede vervolgstap kunt maken in je carriere.

 

 

Burnout- en Stressbegeleiding

Wanneer je signalen en symptomen van stress langere tijd negeert kun je overspannen worden en in een burnout raken.


Zowel lichaam en geest raken uitgeput en je kunt last krijgen van lichamelijke klachten en stemmingswisselingen. Het is belangrijk om dan in actie te komen om erger te voorkomen. Ieder mens ervaart en reageert anders op stress en spanningen.

 

Samen kijken we wat je triggers zijn geweest en krijg je praktische tools om de stress te verminderen en hierin (beter) voor jezelf te zorgen.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met me op.

Sung Min

 

Online therapie

Ik maak naast gebruik van live consulten in de praktijk, ook gebruik van online coachvormen zoals beeldbellen en een online HEALTH-programma. Ook gedurende de Corona-situatie zal er (preventief) aandacht worden besteed aan de gezondheid en welzijn van elkaar om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Hierin worden de rivm maatregelen gehanteerd.

Beeldbellen:

Wellicht is het even wennen, maar je zult al gauw ervaren dat beeldbellen een goed alternatief is voor persoonlijk contact. Je hebt alleen een laptop nodig en middels een link die je krijgt wordt je naar een beveiligde omgeving gestuurd waarin we veilig kunnen beeldbellen. Als extra ondersteuning krijg je een gratis online health programma die jouw proces gedurende het traject ondersteunt middels oefeningen, psycho-educatie en opdrachten.

Online HEALTH-programma.

Dit HEALTH programma staat voor Herkennen- Erkennen-Accepteren-Loslaten-Toepassen-Helen. Middels dit programma krijg je via mail ondersteuning in jouw proces middels psycho-educatie, oefeningen, (schrijf)opdrachten etc. waardoor je meer inzicht gaat krijgen in jouw situatie en hoe jij de regie kunt pakken. We bespreken jouw vragen en opdrachten middels mail, telefoon of beeldbellen: net wat je prettig vindt. Het voordeel van dit programma is dat je dit overal kunt doen, zoals bijv op een zakenreis of als je vanwege afstand niet teveel wilt reizen. Je kunt het programma volgen in je eigen tempo.Mededeling inzake corona-pandemie

Zie boven, online therapie

Opleidingen & registraties

Coach, Integratieve Psychotherapie-Hypnotherapie, Personeelsmanagement, EMDR therapie

Tarieven

130,- excl. BTW. Voor particulieren inclusief BTW

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |