Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Esther | Personal Coach | ZZP Coach | Systemisch Coach

Personal Coach | ZZP Coach | Systemisch Coach - Zeddam - Esther
Oude Doetinchemseweg 8
7038 BH Zeddam
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Welkom!

In deze tijd staat voor veel mensen de wereld op zijn kop. Veel mensen voelen zich ontheemd, eenzaam of angstig. Problemen met relaties of op het werk worden veel zichtbaarder. Wellicht is het juist nu tijd om hier iets mee te doen. Aarzel niet en neem contact met mij op. Ik heb een ruime praktijk waar fysiek afstand houden geen enkel probleem is. Online en telefonische begeleiding is ook mogelijk. Of probeer eens wandelcoaching.

Er zijn veel redenen om een therapeut of coach te bezoeken. Soms lukt het niet om met familie of vrienden tot inzicht of verandering te komen. Dan kun je kiezen voor professionele begeleiding en ondersteuning. Dat is lang niet altijd langdurig, vaak kun je met enkele gesprekken al verder.

Als je voor mijn ondersteuning kiest dan kies je voor ontwikkeling. Ik help je om jezelf en anderen beter te begrijpen. Je leert naar jezelf te kijken, te zien wat er in je omgaat, wat je denkt, voelt en doet. Je gaat zien hoe je reageert op het gedrag van anderen en durft ook het effect van je eigen gedrag op anderen te zien. Je gaat de confrontatie met jezelf niet langer uit de weg. Zo kun je nieuwe keuzes maken. Je gaat je minder afhankelijk van anderen voelen. Je neemt meer verantwoordelijkheid voor je eigen gedrag en gevoel. Zo wordt je een leuker en gelukkiger mens.

Ellen: "Het heeft even geduurd voordat ik mijn hulpvraag durfde te stellen. Na het doornemen van de website heb ik een afspraak gemaakt voor een kennismaking. Voor mij een goede stap…. Ik voelde dat ik een reis was begonnen, maar miste voor mezelf even de reisgids die ik daarbij echt nodig had. En die heb ik gevonden in Esther. Een warme vrouw, met een scherp observerend vermogen. Ze ziet wat je nodig hebt, en stelt daarop de vragen die je helpen je route te bepalen. Vriendelijk en confronterend, maar bovenal ondersteunend. Tot het moment dat je weer alleen verder kunt……"

Als je eenmaal zicht hebt op je patronen en gedrag kun je ervoor kiezen deze te veranderen. Ik ondersteun je daarbij met praktische oefeningen die vaak gelijk resultaat opleveren.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Als je niet lekker in je vel zit, je  weinig energie of weinig plezier in je leven hebt. Wellicht stel je jezelf doelen die je keer op keer niet haalt. Of je hebt last van stress en je wilt je grenzen beter leren aangeven. Of je hebt te maken met een verlies zoals een overlijden of verlies van gezondheid of van werk. Veel mensen kunnen wel goed voor anderen zorgen maar willen nu ook leren voor zichzelf te zorgen. Voor zichzelf op te komen en te leren hun eigen grenzen te bewaken.

Voor mensen met nare herinneringen of trauma's kan ik een IEMT behandeling toepassen. IEMT neutraliseert nare gevoelens en emoties van herinneringen en trauma's door het maken van oogbewegingen. Door een speciale techniek hoef je niet te praten over te herinnering en hoef je deze ook niet uitgebreid te herbeleven. Meestal is de emotie al na één behandeling sterk verminderd. Bel voor meer informatie of maak gelijk een vrijblijvende kennismakingsafspraak. 

Joris: "Ik heb in mijn leven diverse therapeuten en coaches bezocht. Dat heeft geholpen maar ik bleef toch steeds met hetzelfde stuk zitten. Esther heeft mij behandeld met IEMT. Daardoor heb ik veel oude pijnlijke herinneringen kunnen verwerken. Dat heeft mij enorm goed gedaan. Ik merk nu pas hoe zwaar dat op mij drukte. Ik kan het iedereen aanbevelen."

Kortom: je wilt inzicht of iets veranderen of ontwikkelen en daarbij wil je professionele begeleiding.

Je bent klaar om een stap te zetten in je ontwikkeling. Je wilt begeleiding en ondersteuning op je zoektocht naar wat jouw drijfveren zijn en waar je energie van krijgt. Je wilt inzicht in je persoonlijkheid, je patronen, je kwaliteiten en talenten. Van daaruit kun je ander gedrag ontwikkelen, steeds meer te doen wat bij je past.

Hank: "Ik kwam bij Esther omdat ik een Personal Coach zocht. Door mijn gesprekken met Esther heb ik me enorm kunnen ontwikkelen. Zij kan goed luisteren en weet snel tot de kern door te dringen. Ik dacht dat ik mezelf al goed kende maar er kwamen dingen naar boven die tot heel nieuwe inzichten leidden, ook voor mijn bedrijf. Dat heeft me veel opgeleverd. Zo was zij Personal en Business Coach tegelijk. Ik heb er alle dagen plezier van!”

Wat is het resultaat?

Je hebt inzicht in je gedrag en hoe je je talenten voor je kunt laten werken. Je gaat de confrontatie met jezelf en met anderen niet langer uit de weg. Zo kun je nieuwe keuzes maken. Je gaat je minder afhankelijk van anderen voelen. Je neemt meer verantwoordelijkheid voor je eigen gedrag en gevoel. Je kunt je beter ontspannen en leert om je hoofd leeg te maken. Zo ontdek je wat jij wilt bereiken in je leven en hoe je dat gaat doen. Dat geeft meer energie doordat je dichterbij jezelf blijft. Dat maakt je een leuker en gelukkiger mens. Wees jezelf: er zijn al genoeg anderen.

Steven: “Geweldig om zo duidelijk zicht te krijgen op wat ik steeds over het hoofd heb gezien. Met de begeleiding van Esther begreep ik niet alleen wat ik wilde aanpakken maar wist ik ook hoe. Het heeft mijn leven een stuk interessanter en leuker gemaakt.”

Hoe werk ik?

We komen snel tot de kern door bijvoorbeeld een familieopstelling. Ik zal je begeleiden om jouw doelen scherp te krijgen. Ik zal je laten ontdekken welke stappen je kunt nemen en je begeleiden om die ook daadwerkelijk te zetten. Ik zal je spiegelen en je uitdagen tot nadenken om de antwoorden op je vragen te vinden. Ik ben je sparring partner en je klankbord.

Ik heb een 6-jarige coach/therapeut opleiding en diverse bijscholingen. Ik maak onder andere gebruik van NLP, TA, IEMT en systemisch werken. Ook ben ik gecertificeerd HSP (Hooggevoeligheid) coach.. Indien nodig leer ik je ontspanningstechnieken waardoor je nog beter naar jezelf kunt kijken. Door je kernkwaliteiten, talenten en interesses duidelijk in beeld te krijgen, zie je waar je naar toe wilt en kun je gelijk aan de slag. Daardoor kun je blijvende verandering realiseren, gelukkiger en vrijer worden.

Mijn aanpak is verbindend, doortastend, confronterend maar ook relativerend. En ja, er wordt ook gelachen. Als je met humor naar jezelf kunt kijken, wordt het leven lichter. Ik help je om effectief open en eerlijk te kunnen zijn, ook naar jezelf.

Een voorwaarde voor succes is dat je gemotiveerd bent om met jezelf aan het werk te gaan en om stappen in je ontwikkeling te maken.

Hoeveel sessies zijn nodig?

Mijn aanpak is maatwerk. Na elke sessie heb je weer handvatten om aan de slag te gaan. Er gaat steeds meer tijd tussen de sessies in zitten omdat het steeds beter met je gaat en je je eigen aanpak hebt gevonden. Bovendien bepaal je zelf wanneer het goed genoeg is. Je koopt bij mij geen pakketten met sessies. Je kunt na elke sessie stoppen. 

Coaching is een cadeau voor het leven.  Gun het jezelf en doe het NU!

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Mededeling inzake corona-pandemie

In mijn praktijk volg ik strikt de richtlijnen van het RIVM.

Opleidingen & registraties

  • Coachopleiding - Alba Academie
  • Professionele Communicatie (3 jaar) - Phoenix Opleidingen
  • Systemisch Werken - Phoenix Opleidingen
  • Professionele Begeleiding van Organisaties - Phoenix Opleidingen
  • Geweldloze Communicatie
  • Neuro Linguistisch Programmeren
  • Transactionele Analyse
  • IEMT (Intergral Eye Movement Therapy) Advanced
  • HSP (Hooggevoeligheid) Coach
  • Accreditatie Senior Practitioner European Individual Accreditation EMCC einde 2022

 

 

Aangesloten bij NOBCO / EMCC

Specialisaties

Ik maak gebruik van verschillende technieken afhankelijk van wat we tegenkomen. Ik maak gebruik van NLP en TA, IEMT en ben systemisch opgeleid. Ook ben ik HSP (Hooggevoeligheid) Coach. Dat betekent dat ik verder kijk dan naar symptomen en gedrag. Er is een breed veld van oorzaken voor gevoelens en gedrag. Ik geef inzicht hierin zodat je met zachtheid naar jezelf kunt kijken maar ook naar die ander. Ik zal je begeleiden om jouw doelen scherp te krijgen en daadwerkelijk de door jou gewenste stappen te laten zetten in je ontwikkeling.

 

Veel voorkomende problematieken in mijn praktijk zijn:

- gedoe in relaties, gezin, familie of op het werk

- angstig, onzeker of niet gelukkig zijn

- somber zijn of depressieve gevoelens hebben

- stress en burnout

- assertiviteitstrainingen
- als je wilt leren omgaan met hooggevoeligheid
- het verminderen van emoties van nare gebeurtenissen en trauma's door IEMT

- niet voor jezelf kunnen opkomen, geen "nee" kunnen zeggen

- niet weten hoe het verder moet in het leven

- het roer willen omgooien

- verlies van geliefden, gezondheid of werk

- zingevingsvragen

- etc.

 

Met mijn achtergrond van interim manager voor lastige klussen met veel personele en teamproblematiek heb ik veel toegevoegde waarde voor managers en leidinggevenden. Vanuit de systemische blik maar met beide voeten stevig op de grond en met vele jaren ervaring geef ik je veel inzicht in de wisselwerking van leidinggevenden en teams. Vanuit dat inzicht kun je, al dan niet met mij op de achtergrond, elke situatie met respect voor een ieder en voor de organisatie, tot een goed einde brengen.

 

Veel voorkomende zakelijke problematiek in mijn praktijk zijn:

- geen plezier meer in het werk hebben

- geen tijd meer hebben voor plezier

- problemen bij fusie of een overname
- problemen in teams of met collega's

- een hoog ziekteverzuim

- onvrede in mijn bedrijf

- structuring in het bedrijf

- ondersteuning of begeleiding bij een reorganisatie 

- sparren met een onafhankelijk deskundige

- er is gedoe met managers c.q. leidinggevenden, met teams en/of medewerkers onderling

- ik wil een medewerker coaching aanbieden

- er is gedoe met klanten en/of leveranciers

- etc.

 

 

De meest behandelde coachingsvragen in mijn praktijk:

1.  gedoe in relaties, gezin, familie of op het werk

2.  angst en onzekerheid, stress en burnout

3.  leren omgaan met hooggevoeligheid

4.  rouw en verlies, somberheid, depressies en traumagevoelens

5.  zingevingsvraagstukken

 

Tarieven

Particulier en ZZP : €  109 per uur incl BTW
Relatietherapie      : € 143 per uur incl BTW

Avond- en weekendtoeslag 15%

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |