Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Christianne | psycholoog en zijnsgeorienteerd begeleider en coach

psycholoog-en-zijnsgeorienteerd-begeleider-en-coach-Heilig Landstichting
Coaching Regio Nijmegen
Philippuslaan 14
6564AM Heilig Landstichting
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoaching Regio Nijmegen

Hallo ik ben Christianne. Ik begeleid je graag in het ontdekken en verhelderen van jouw authentieke en vrije zelf. We zijn allemaal bedoeld om te bloeien. Wie we ook geworden zijn, wat we ook hebben meegemaakt en nog gaan meemaken. Niets hoeft ons te weerhouden om te stralen wie we ten diepste zijn.

Na de afronding van mijn studie cultuur- en godsdienstpsychologie werkte ik 12 jaar als trainer en coach in het bedrijfsleven. Vanuit een behoefte aan verdieping en meer geluk, kwam ik in 1995 op het spoor van Zijnsoriëntatie. Ik was meteen verkocht, de visie dat we inherent al helemaal Heel en compleet zijn, trof me diep en doet dat nog elke dag.

In mijn werk als coach, begeleider en verhelderaar, breng ik jou/jullie in contact met jouw unieke kleur, vitale levensenergie en bezieling. Daarnaast draag ik  bij aan de praktische vormgeving van deze potentie in je leven. Dit werkt krachtig door in een verbetering van relaties, meer vreugde in arbeidsituaties en een gezonde en intieme relatie met jezelf.

Allemaal hebben we een persoonlijke missie en bestemming. Die van mij is om te verhelderen en de kern te raken op een hartvolle manier.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Christianne

Opleidingen & registraties

WO cultuur- en godsdienstpsychologie aan Radboud Universiteit Nijmegen. Afgestudeerd in 1987.

 

Zijnsgeorienteerd Begeleider. Deze 5-jarige parttime opleiding heb ik in 2001 afgerond. Zijnsorientatie combineert de wijsheid en inzichten uit het Boeddhisme met de nieuwste methoden en inzichten uit de klinische psyhologie. 

 

EFT basis. Behaald in 2015

 

Sinds 2011 neem ik regelmatig deel aan de cursussen en trainingen van SCTI. Systems centered Training behelst een innovatieve theorie en methode waarin de ervaringsgerichte hier-en-nu-informatie van de deelnemers input is voor de ontwikkeling van de groep. Met name het onderscheiden en integreren van verschillen is daarbij een cruciaal en vernieuwend element voor ontwikkeling en transformatie.

 

Tarieven

Het tarief voor de sessies is:

- individueel 91 euro

- relaties 99 euro

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |