Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Pauline | Life coaching

Life coaching - Wageningen - Pauline
Coach Wageningen
Oude Diedenweg 75
6704 AB Wageningen
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach Wageningen

In mijn praktijk kun je terecht voor burn-out coaching, life coaching, werk gerelateerde coaching  en vragen en klachten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stress, vermoeidheidsklachten en overbelasting, ontwikkelen en/of versterken van lichaamsbewustzijn, verlangen om je energie weer te voelen stromen en ontspanning in spieren en lichaam als geheel, enz.

In de Biodynamische psychologie staat de ontwikkeling, bewustwording en kennis van processen die zich in het lichaam afspelen, centraal. Het lichaam heeft een eigen lichaamswijsheid die je kunt aanspreken, bevragen en waar je naar kunt luisteren. Ik werk voortdurend in contact met jou, samen onderzoeken we hoe het komt dat je bent vastgelopen, overspannen of burn-out bent geraakt. We doen dit oa door je bewust te laten worden wat er op dit moment speelt en door te gaan onderzoeken wat er in je lichaam gebeurt. 

 

Ik werk met verdiepende en inzicht-gevende gesprekken, lichaamsbewustzijn en mindfullnes en oefeningen. Kenmerkend voor mijn manier van werken is openheid, acceptatie, lichtheid, humor en ontspanning. Je gaat bij mij ervaren hoe je levensenergie weer voor je beschikbaar komt en emoties als angst, boosheid of pijn afnemen. Er komt zachtheid, acceptatie en liefde voor in de plaats.

 

Mijn slogan: "vertrouw op de innerlijke wijsheid van het lichaam"

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |