Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching
Coach en relatiecoach - Wageningen - Pieternel
Broekemalaan 20
6703GM Wageningen
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtPieternel | Coach en relatiecoach

Introductie

Toen ik in 1992 mijn natuurwetenschapplijke opleiding Biologie had afgerond kwam ik erachter dat ik daar niet in wilde werken. Via heel wat omzwervingen en ervaringen met straatkinderen en arme gezinnen in Kenia en Brazilie heb ik mij omgeschoold naar het werken met mensen. 

Inmiddels heb ik alweer jarenlang werkervaring met allerlei soorten mensen en problematieken achter de rug. Dit kan varieren van verlieservaringen, angsten, depressies, de zin in het leven kwijt zijn, het verwerken van moeilijke perioden uit het leven enz.

 

Ik geef individuele coaching op basis van Gestalt en Evaringsgerichte Psychosociale coaching. Ik vind het belangrijk om samen met jou te zoeken naar  jou eigen kracht. En vandaaruit te kijken naar jou oplossingen, want alleen jij weet wat voor jou het beste is. 

  

Misschien ben je door omstandigheden jou richting verloren, samen gaan we weer opnieuw kijken waar bij jou je energie zit. Dit houdt in dat ik de gesprekken dichtbij hou, dichtbij wat jij op dit moment nodig hebt. Ik werk vanuit het "hier-en-nu", en samen maken we jouw probleem zo concreet en helder mogelijk. Een heel praktische benadering dus.  Ik maak daarbij ook gebruik van een lichaamsgerichte benadering omdat hoe jou ljif reageert veel informatie bevat. Soms kan een lichaamsgerichte oefening helpen om iets anders te ervaren, wat je weer kan ondersteunen om anders te doen.

De gesprekken zijn kortdurend en oplossingsgericht van aard.

 

Ik geef ook relatiecoaching aan stellen die vastgelopen zijn in hun relatie. Ook hier neem ik altijd het "hier-en-nu" als vertrekpunt, en pakken we een probleem aan waar jullie nu mee zitten. Samen gaan we kijken hoe jullie met elkaar praten, en in welke patronen jullie zijn vast komen te zitten.

 

Vervolgens kijken we hoe jullie met meer respect voor elkaar kunnen communiceren. Daarmee wordt de relatie weer leuk!

 
Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Pieternel

Opleidingen & registraties

Kempler Instituut Nederland

Tarieven

Individuele gesprekken (60 min.): 83  euro

Relatiegesprekken (75 min)  : 115 euro

Openingstijden

In onderling overleg

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
Disclaimer | Privacy verklaring | Over ons | Login