Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Jan Aukes | Therapeut, Coach en relatiecoach

Therapeut,-Coach-en-relatiecoach-Tiel
Kalverbos 6
4001 AJ Tiel
jan-aukes@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Personal coaching en relatiecoaching in Tiel: Als je hulp zoekt voor psychische problemen, is het misschien goed te weten dat dit veel voorkomt. 

 

Ik werk ook met EHealth modules van het gerenomeerde Trimbos instituut. Dit is een aanvulling op de therapie waarbij de cliënt thuis en in eigen thempo aan vooraf besproken thema's kan werken.

 

De online module is een mooie aanvulling op de face to face therapie omdat deze speciaal is toegesneden op relatieproblemathiek. Hierdoor kan er veel efficiënter aan uw hulpvraag worden gewerkt.

 

Ik ben in bezit van het Kwaliteitskeurmerk GGZ dat door het KIBG wordt afgegeven.

 

Ieder therapie- of begeleidingstraject heeft een aanpak op maat waarin ruimte is om de eigen unieke vermogens en mogelijkheden te verkennen en te gebruiken. 

Praktische informatie

Werktijden: 08:30 - 21:00
Tarieven: € 80,00 en 95<00 na 18:00
Sessieduur: 60
Opleidingen: Diverse opleidingen bij de krijgsmacht waaronder bedrijfskunde en informatica. Psychiatrie (drs.), Integratieve Psychotherapie, Klassieke Hypnotherapie, Neo klassieke hypnotherapie, Integratieve TherapeutCoach en Integratieve TherapeutCounselor
Beroepsvereniging: NAP; RBCZ; NVPA; VIT; NIBIG
Diversen: Een lange ervaring bij het operationele deel van de Krijgsmacht. Ben je (ex) militair en zoek je hulp: Ik ken die wereld en spreek de taal. Dat praat een stuk makkelijker.

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |