Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching
Coach - Counselor - Amersfoort - Imre
Coaching Amersfoort
Bergstraat 6
3811 NH Amersfoort
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtImre | Coach - Counselor

Coaching Amersfoort

Het leven kan soms best lastig zijn en voor uitdagingen zorgen. Dan kan het heel fijn zijn om samen met iemand jouw ervaringen en mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Ieder mens en iedere situatie is uniek en vraagt om persoonlijke aandacht.

Samen gaan we bekijken wat voor jou de juiste aanpak is. Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is heb ik een aantal thema’s uitwerkt. 

 

 

Life Coaching gaat over het alledaagse leven en heeft tot doel om je te helpen evenwicht of balans in het leven te brengen.

 

Stress, relatieproblemen, conflicten met anderen of jezelf, problemen op je werk of op school en bijvoorbeeld het verlies van dierbaren zijn gebeurtenissen waarmee we allemaal te maken kunnen krijgen. Soms lijkt het zelfs of alle problemen zich opstapelen, kunnen we ons eenzaam, angstig of onzeker voelen en kunnen er lichamelijk klachten ontwikkeld worden. Vaak is het moeilijk hiermee om te gaan en begrijpen we niet waarom deze gebeurtenissen ons overkomen en weten we niet wat we ermee aan moeten. Het kan zijn dat we niet worden begrepen door onze omgeving, we vastlopen in onze gedachten en daardoor het gevoel krijgen niet verder te kunnen. 

Dan kan het heel fijn zijn om samen met iemand jouw ervaringen en mogelijkheden op een rijtje te zetten. Je zal ervaren dat je op een andere manier kan omgaan met de gebeurtenissen en uitdagingen in jouw leven.

 

 

Coaching Hooggevoeligheid (HSP)

 

Ben je heel gevoelig? Verlies je veel energie in contact met andere mensen? Schrik je gemakkelijk en vermijd je liever drukke feestjes? Niet iedereen zal je begrijpen en je de ruimte kunnen geven die je nodig hebt.

Sommige mensen zijn heel gevoelig en ervaren de wereld op een andere manier. De wereld kan dan overweldigend en beangstigend zijn. Ben je hoogsensitief en/of heb je speciale gewaarwordingen en ervaringen, dan is het heel fijn om hier goed mee om te leren gaan. Het is goed als je leert begrijpen wat het effect van hoogsensitiviteit op jou en je omgeving is, je leert je staande houden in een overweldigende maatschappij en dat je jouw gevoeligheid leert gebruiken om je leven te verrijken. 

Tijdens de coaching (hoog)Sensitiviteit zullen we samen 3 thema’s doorlopen:

·       Zelfkennis

Het is belangrijk dat je begrijpt wie je bent en wat het betekent om hooggevoelig te zijn.

·       Een nieuw perspectief op het verleden

Met kennis over hooggevoeligheid en het bekijken hoe je omging met ervaringen uit het verleden onstaat er ruimte voor een nieuw perspectief en heling voor verdriet en pijn uit het verleden.

·       Omgang met de (buiten)wereld

Het geeft rust om jouw gevoeligheid, gaven en talenten te leren plaatsen in de context van het dagelijkse leven. In sommige situaties kan het echter beter zijn om op jezelf te zijn. De kunst is om hierin bewuste keuzes te maken en balans te vinden. 

Het is fijn om vrede in jezelf te leren ervaren en zelf de rust te zijn in de dynamiek van het leven.

 

 

Coaching Eigentijdse Spiritualiteit

 

Ben je bewust bezig met je spirituele ontwikkeling? Dan kan het soms lastig zijn om met de aardse realiteit geconfronteerd te worden. Bewustzijnsgroei roept vele vragen op. Hoe ervaar ik vrijheid in een wereld die van alles van mij verwacht? Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Welke gaven en talenten heb ik? Wat is mijn spiritueel ideaal? Hoe stem ik mijn spirituele waarden af in het aardse leven en hoe kan ik mijn idealen toepassen?

 

Hoe je naar jezelf en een ander kijkt, vertelt veel over hoe je jouw spiritualiteit zal ervaren. Ieder mens is uniek en bijzonder en heeft speciale gaven en talenten die ingezet kunnen worden om een bijdrage te mogen leveren aan medemensen, de wereld of het universum. 

Tijdens counselingsessies Eigentijdse Spiritualiteit worden jouw beleving van spiritualiteit, je persoonlijke ervaringen en je kosmisch paradigma op een holistische wijze in kaart gebracht. Vervolgens bekijken we hoe je jouw spirituele reis vorm kan geven in het dagelijks leven. Vaak hebben mensen die bewust leven een hoog moraal en zijn erg streng voor zichzelf. 

Belangrijk is het om je spirituele normen en waarden te toetsen aan haalbaarheid met in achtneming van eigenliefde en zachtheid. Je bent goed zoals je bent. Het is fijn om vrede in jezelf te ervaren en zelf de rust te zijn in de dynamiek van je leven. Het is van belang om jouw gevoeligheid, gaven en talenten te leren plaatsen in de context van het (aardse) leven. Veel dingen die je meemaakt gebeuren met een reden. Je zou zelfs kunnen stellen dat toeval niet bestaat. 

Eckhart Tolle schreef hierover: “Instead of asking: ‘What do I want from life?’, a more powerful question is: ‘What does life want from me?’ “

Graag loop ik een stukje mee op je pad en help ik je verder op weg met je spirituele ontwikkeling.

 

 

Coaching Buitengewone Ervaringen  

 

Soms hebben mensen ervaringen die niet lijken te passen in het normale wereldbeeld. Spontane transcendente of mystieke ervaringen, telepathie (helderziend, -horend en -voelend), uittredingen en visioenen. Ook kunnen mensen bijna-dood-ervaringen meemaken, contact hebben met overledenen, besef van tijdloosheid hebben en diepe verbondenheid ervaren.

Wanneer je dit meemaakt, kan dat heel heftig of beangstigend zijn. Waarom ervaar ik deze dingen? Wat is echt, wat is fantasie? 

Belangrijk is het om rust en een basis te vinden in jezelf en je te realiseren wie en wat je bent. Iedere ervaring doet er toe en mag er zijn.

 

Wist je dat meer dan de helft van de westerse bevolking paranormale ervaringen heeft meegemaakt? Je werkelijkheidsbeleving wordt niet alleen begrensd door de praktische beperking van je zintuigen, maar ook door het collectieve bewustzijn van de cultuur, samenleving, gemeenschap of groep waarvan je deel uitmaakt.

Toch kan jouw waarneming en creativiteit die begrenzing overstijgen: je bent je bewust van andere dimensies of aspecten van de werkelijkheid die je niet kunt begrijpen of verklaren vanuit de denkbeelden die in de samenleving worden geaccepteerd of gedeeld. Samen bekijken we je ervaringen en gaan we opzoek naar wat het voor je zou kunnen betekenen op spritueel niveau, maar vooral ook op het niveau van de aardse realiteit. 

Ieder mens is uniek en bijzonder en heeft gevoeligheden, speciale gaven en talenten die ingezet kunnen worden om je leven vorm te geven.

Hoe zouden jouw buitengewone ervaringen in je leven, jou verder op weg kunnen helpen?

 

 

 

Over mij

Ik ben Imre, een persoonlijk counselor die jou kan begeleiden bij de uitdagingen die het leven je geeft. Ik zal je inspireren en motiveren op een manier die het beste bij je past, omdat ik me kan inleven in jouw situatie. Dankzij diverse beroepsopleidingen, mijn levenservaring en persoonlijkheid ben ik goed in staat om contact te maken. In mijn praktijk werk ik met jongeren, volwassenen en stellen.

Mijn visie
·       Je mag er zijn zoals je bent!

·       Iedere ervaring doet ertoe

·       Mensen zijn verbonden met elkaar

·       Lichaam en geest zijn één geheel 


Jij en ik

Graag draag ik bij aan je welbevinden en persoonlijke groei. Als persoonlijk counselor ga ik samen met jou op zoek naar patronen in gebeurtenissen en ervaringen in jouw leven. We gaan kijken naar de rode draad daarin en de betekenis die jij eraan geeft. Waarom overkomen bepaalde gebeurtenissen jou keer op keer? Zou het leven je iets kunnen vertellen? Welke invloed heb je zelf op jouw leven?  

Ik wil je helpen om meer grip te krijgen op je levenssituatie.

 

Opleidingen & registraties

Opleidingen

  • Transpersoonlijke Psychologie 
  • Complementory and Alternative Medicine 
  • NLP practitioner en master practitioner 
  • IBCT Relatietherapie 
  • EMDR 
  • MCTa Metacognitieve therapie


Cursus

  • Motiverende gespreksvoering                 


Beroepsvereniging

  • CAT Collectief


AGB code zorgverzekeraars

  • AGB code Praktijk 90071261
  • AGB code Zorgverlener 90112626

Tarieven

Tarief

Voor een consult geldt een tarief van 90 euro per sessie van een uur.


Vergoeding zorgverzekeraars
Ik ben gediplomeerd, geregistreerd zorgverlener waardoor mijn behandelingen in aanmerking kunnen komen voor vergoeding door zorgverzekeraars.
Wanneer u een aanvullende ziektekostenverzekering heeft, dan kunt u consulten op psychosociale grondslag vaak gedeeltelijk vergoed krijgen door uw ziektekostenverzekeraar.

AGB code Praktijk 90071261
AGB code Zorgverlener 90112626
Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden en de premie.

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
Disclaimer | Privacy verklaring | Over ons | Login