Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Maria van Poppel | Relatiecoach I Coach

Relatiecoach-I-Coach-Eindhoven
Rielseweg 14
5643PE Eindhoven
maria-vanpoppel@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatiecoach Eindhoven

Als therapeut, coach en relatiecoach heb ik jarenlange ervaring in het werken met en begeleiden van mensen die het even moeilijk hebben in het leven.

 

Ook als mens ben ik hobbels in mijn leven tegen gekomen die het voor mij weer mogelijk maakte er van te leren en er weer sterker uit te komen. Een mens kan leren groeien in zijn zelfstandigheid en verantwoordelijkheid door moeilijkheden in het hier en nu aan te pakken.

 

 

Coaching en relatiecoaching

Relatiecoaching is een manier om de individuele mens weer in zijn kracht te zetten, om in ieders eigen autonomie te komen en bestaande patronen te doorbreken. Om van hieruit weer verbinding met elkaar te kunnen maken.

 

Relatiecoaching betekent voor mij jullie allebei zien en begeleiden, zodat jullie allebei, ieder vanuit zijn/haar kracht en behoefte, het leven verder kunnen vormgeven.

 

In mijn praktijk begeleid ik mensen bij relatieproblemen, depressieve gevoelens, stress en burnout, angsten en trauma's, rouwverwerking, pestervaringen, loopbaanvragen, reïntegratie en werkgerelateerde problematiek.

 

Praktische info

Werktijden: Van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 18:00u. 's Avonds van 18:30 tot 21:30u.
Tarieven: Therapie en Coaching: €70 per sessie; relatietherapie €95 per sessie. Telefonisch consult €40,00 (voor een 1/2 uur) Zakelijk tarief: in overleg.
Sessieduur: 1 uur
Opleidingen: Integratieve Psychotherapie, Relatietherapie, Arbeid- en Organisatiepsychologie, Effectieve Intuïtie, Onderwijsmanagement.

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |