Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Renée | Relatiecoach

Relatiecoach - Eindhoven - Renée
Hurksestraat 19
5652 AH Eindhoven
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Waarom relatiecoaching? In de praktijk blijkt dat het samen praten en sparren met een derde partij, stellen helpt bij het openen van onderwerpen en het delen van gedachten en gevoelens. En dát gaat jullie helpen om de boel weer beter op de rit te krijgen. Het (opnieuw) leren spreken van dezelfde taal zal jullie helpen de verbinding te herstellen en verbeteren.

Een onafhankelijke en neutrale gesprekspartner zoals een relatiecoach is in staat om jullie spiegels voor te houden en terug te geven wat het effect is van bepaalde gedrag of acties. Zonder oordeel! Vaak er is sprake van (onbewust) gedrag of zijn er blinde vlekken waardoor jullie in het zelfde cirkeltje blijven rondgaan.

Praktische handvatten en tips

Ik bied inzichten zodat jullie beter leren begrijpen waarom de dingen gaan zoals ze bij jullie gaan. Er wordt niet alleen naar de onderlinge dynamiek (en de wijze waarop jullie je relatie “ingericht” hebben) gekeken maar ook naar je eigen gedrag en jouw aandeel in jullie relatie (wat is helpend en wat is minder constructief). 

Om jullie doelen te behalen werken we met een duidelijk stappenplan. Je krijgt praktische handvatten en thuisoefeningen waar je de rest van je leven profijt van gaat hebben. Met de nieuwe inzichten en vaardigheden zijn jullie in staat om een gelukkigere relatie te creëren en behouden, waarin jullie je verbonden voelen, geliefd, gehoord en gezien.

Relatie APK

Relatiecoaching is ook zeer waardevol voor stellen die al een goede balans tussen denken, voelen en handelen hebben gevonden. Maar die niet in de valkuilen willen stappen zoals ‘vanzelfsprekendheid’ en het laten indutten van hun relatie. Voor deze stellen heb ik een relatie-APK programma waarbij we tijdens live sessies gaan werken aan nog meer verdieping en fijne oefeningen om de verbinding tussen jullie dynamisch en goed te houden. 

1-op-1 coaching

Relatiecoaching is ook geschikt voor individuele klanten (1 op 1 sessies) waanneer jij behoefte hebt aan persoonlijke groei en ontwikkeling die jouw huidige relatie ten goede komt. Merk jij dat je vaak tegen hetzelfde aanloopt bij jezelf en daar beter of anders mee wilt leren omgaan, dan maken we voor jou een plan van aanpak (maatwerk) wat je in de praktijk kunt gaan uitoefenen.

Ik heb ervaring met samengestelde gezinnen, ontrouw, traditionele relaties, moderne relaties, meerouder gezinnen, mensen uit de LGBTQ+ community

Mijn visie

Ik geloof heilig in de Liefde en ten diepste wens ik elk mens een liefdevolle en gelukkige relatie toe. Ik sta voor vrijheid van keuze en in mijn praktijk is daarom iedereen welkom. Welk soort relatie je ook hebt (of wilt hebben), wat je achtergrond is, je seksuele voorkeur, hoe jij je identificeert, hoe jij je ontwikkeld hebt, je leeftijd. Alles is oké en je bent meer dan welkom.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Hartelijke groet,

Renée | relatiecoach 

 

Opleidingen & registraties

Gediplomeerd en geaccrediteerd relatiecoach

Als vakexpert draag ik zorg voor regelmatig onderhoud en uitbreiding van mijn kennis met studies die aansluiten bij mijn vak als coach. Inclusief intervisie.

Specialisaties

Specialisaties

Tijdens sessies laat ik me inspireren en maak ik gebruik van methodieken vanuit o.a. de geweldloze communicatie/ EFT/ Enneagram/TA/ACT/psychologie/mindfulness/ systemisch/RET/Gottman/Perel


Afhankelijk van jullie hulpvraag, doelen en het daarbij passende traject zijn er gemiddeld 8-10 gesprekken nodig (in combinatie met thuisoefeningen) om van jullie relatie weer de drijvende kracht te maken. Na de kennismaking kunnen we een inschatting maken hoeveel sessies jullie ongeveer nodig hebben (dit kan ook een verkort traject zijn als dat het beste bij jullie aansluit).

De meest behandelde coachingsvragen in mijn praktijk:

De meest behandelde relatieproblemen in mijn praktijk:

 • Minder intimiteit / seksualiteit
 • Communicatieproblemen
 • Nieuwe situaties (zoals het krijgen van kinderen, midlife, etc)
 • Andere behoeften binnen de relatie
 • (emotionele) Ontrouw
 • Uit elkaar groeien
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Van koppel naar ouders zijn transformatie
 • Overtuigingen en patronen
 • Terugkerende ruzies
 • Onderling onbegrip
 • Sleur
 • Negatieve kijk op partner en relatie

Tarieven

Tarieven

Vanaf 1 juli 2023 gelden de volgende tarieven: Per sessie (90 min.) € 115,- (per koppel)
Individuele sessie (60 min.) € 105,- (1 persoon) geschikt voor clienten die als koppel reeds een traject volgen en een keer 1-op-1 gecoached willen worden. Kom je standaard zonder partner naar de sessies, dat kan ook, in dat geval geldt ook het tarief van € 105 per sessie van 60 minuten.


Alle bedragen zijn ex. 21% BTW

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Sommige werkgevers zijn bereid een deel van de investering over te nemen. Je kunt dit navragen bij je leidinggevende of HR.

Life sessie dagen zijn op: dinsdagochtend, woensdagen, donderdagmiddag. De avondsessies (woensdagen en donderdagen) starten om uiterlijk 18:00 uur. Zaterdagochtendsessie 09:30 uur sporadisch en in overleg.

Openingstijden

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30-13:00
Woensdag 09:15-19:30
Donderdag 13:00-19:30
Vrijdag gesloten
Zaterdag 9:30 in overleg
Zondag gesloten

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |