Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Sylvie van Lanschot Mental Support | PRI - CEBT -THMMS Coaching

PRI---CEBT--THMMS-Coaching-Sint-Michielsgestel
Halder 19
5271 VH Sint-Michielsgestel
sylvie-vanlanschot@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoaching Sint-Michielsgestel

Denk je dat je nog meer uit jezelf kunt halen? Met coaching kom je een stap dichter bij je ware potentieel! Bewustwording van de oorzaken van bepaalde remmingen helpt je verder. Ik ervaar dit dagelijks in mijn praktijk.

 

Samen gaan we aan het werk om je overtuigingen en je krachten te onderzoeken. We kijken naar de beste aanpak. 

 

Je kunt bij mij terecht voor:

 • CEBT (Cognitieve Emotionele Bewustzijnstraining en therapie): Dit is een nieuwe training die ik zelf ontwikkeld heb. Je leert om je bewust te worden van je gedrag en emoties. Ook hier gaan we in gesprek, en kan je zelf ook heel veel doen. Dit is een kort traject.

 • MMS (Management Motivation Service): Dit is een traject speciaal voor managers, waarin we een analyse maken van hoe je functioneert op dit moment. En hoe je idealiter zou willen en kunnen functioneren. En hoe je hier dichterbij kunt komen, stap voor stap. 

 • PRI-coaching (Past Reality Integration): Dit is een blijvend effectieve coachingsmethode met vier fasen, bestaande uit gesprekken en huiswerk. Uiteindelijk leer je met zeer toepasbare en praktische opdrachten om zelfoplossend te werk te gaan.

 • Reintegratie-begeleiding: Samen kijken we naar waar jouw kracht ligt en hoe je deze kunt inzetten.
 • Burn out en voorstadia van burn out (concentratieproblemen, lusteloosheid): Dit is een concreet traject waarin je handreikingen krijgt waar je direct iets mee kan. 

 

 

Mijn aanpak

 • Praktische opdrachten
 • Elke dag een stapje dichterbij bewustwording 

 

 • We werken op maat
 • Praktische handreikingen om meer uit jezelf te halen

 

 • Zelfsturend vermogen ontwikkelen
 • Sessies per Skype mogelijk

 

 

Wie ben ik

De rode draad in mijn leven is een onderzoekende geest. Waarom we doen zoals we doen, en wat dat teweeg brengt in je leven, heeft me altijd gefascineerd. Mijn inzichten hierin, mijn levenservaring, mijn opleidingen en talenten maken dat ik me ontwikkeld heb in het ondersteunen en begeleiden van mensen in hun levenstraject. 

 

Ik ben Sylvie van Lanschot. Ik heb de HBO opleiding Beeldende Vormgeving afgerond aan de Hogeschool der Kunsten in Utrecht, alsmede diverse certificaten behaald op het gebied van begeleiding. Ook heb ik een managementcoachingsopleiding volbracht, te weten MMS (Management Motivation Service), via Cherie Carter-Scott/Frits Philips & Partners. 

 

Ik heb als zelfstandig beeldend kunstenaar gewerkt en les gegeven in schilderen, beeldhouwen en beeldende vorming. Hierbij richtte ik mij altijd op de zelfontplooing van mijn cursisten en het vermogen om zelf te groeien.Door mijn achtergrond/familie en omdat ik altijd omgeven ben door mensen die in de zakelijke sectoren actief zijn, kan ik mij heel goed inleven in diverse belevingswerelden. 

 

Eigenlijk lijkt het ontwikkelen van je beeldend vermogen erg op persoonlijke groei. Door de vragen die cursisten mij stelden, leidde mijn intuitie mij naar het ontwikkelen van de beste methode om mensen te begeleiden in het omgaan met alle obstakels die zij ervaren, ermee om te gaan en ze te begrijpen. Zo kwam ik op het pad van psychosociale begeleiding en coaching. 

 

Ik werk sinds 2002 ben ik actief op dit gebied als coach. Ik heb ruime ervaring in het geven van  coachingstechnieken. 

 

Ik denk out of the box, ben een ruimdenkend mens en creatief.

 

 

Intakegesprek

In het intakegesprek onderzoeken we je vragen en klachten. Ik werk op maat- en dus gaan we kijken naar de beste methode die bij jou past.

 

We nemen ook de praktische zaken door zoals planning van de gesprekken, het verloop van de coaching en dergelijke.

 

Ook zijn sessies via Skype mogelijk en sessies in het Frans, Duits en Engels. Ik ben lid van het NVPA, dus mijn begeleiding zou verzekerd kunnen worden door je zorgverzekeraar. 

 

Praktische info

Werktijden: 10.00-18.00
Tarieven: Afhankelijk van via werkgever of particulier
Sessieduur: 60 min
Opleidingen: hbo, mmswwi. PRI,verlies/rouwverwerking,narcisme/psychopathie,wandelcoaching
Beroepsvereniging: NVPA
Diversen: Nederlands, Frans, Duits en Engels sprekend

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |