Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Catharina van der Schoot | Integratief therapeut, Health counselor

Integratief-therapeut,-Health-counselor-Rijen
Coaching Rijen
Houtelaar 12
5121 SE Rijen
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Mensen gaan met de meest uiteenlopende klachten, (levens-)vragen en doelen op zoek naar een coach.

 

Als je naar mijn praktijk komt, dan gaan we eerst je hulpvraag en je doel zo concreet mogelijk maken. Vervolgens gaan we aan de slag om je doel(-en) te bereiken.

Gelijkwaardigheid, autonomie, zelfverantwoordelijkheid en humor heb ik hoog in het vaandel. Ik zal je dan ook steeds uitnodigen om gebruik te maken van je eigen interne hulpbronnen om je klacht aan te pakken of je vragen te beantwoorden en zo je doel te bereiken. En als je interne hulpbronnen nog ergens verborgen zitten, dan gaan we naar ze op zoek om ze vrij te maken.

 

 

Wat beweegt mij?

  • De wens om met mensen in contact te zijn op een niveau waarin verandering en heling plaats kunnen vinden;
  • Met mensen meebewegen in hun beleving van de wereld;
  • Mensen écht kunnen zien in hun behoeften.

Al zolang ik me kan herinneren, ben ik ge-interesseerd in hoe het komt dat mensen doen wat ze doen. Dat heeft geresulteerd in uitgebreide studie naar menselijk gedrag en de drijfveren waaruit dat gedrag is voortgekomen. Uiteindelijk kwam ik bij verschillende opleidingen uit. Ik deed de opleiding voor hypnotherapeut, health counselor, integratief therapeut en psycho-oncologisch therapeut. Tevens ben ik opleider geworden voor coaches, counselors en psychotherapeuten: leertherapeut en supervisor.

Door middel van de jaarlijkse bij- en nascholingen en het lezen van vakliteratuur ben ik steeds in de gelegenheid om nieuwe technieken toe te voegen aan mijn therapeutisch arsenaal.

Sinds 1998 heb ik mijn praktijk aan huis.

 

In het verleden heb ik onder andere gewerkt als re-integratiecoach.

Ik werkte voor de Hartstichting: hulp aan ouders van stervende en overleden kinderen en als redactielid van een voorlichtingsblad 'Cordaad', bestemd voor ouders van hartpatientjes en voor beroepskrachten.

Vanuit mijn beroep als therapeut en als ervaringsdeskundige heb ik medewerking verleend aan de totstandkoming van het boek 'In het teken van leven' van Rob Bruntink over palliatieve thuiszorg voor kinderen in de terminale fase.

Na de middelbare school heb ik piano en schoolmuziek gestudeerd aan het conservatorium in Tilburg. In mijn beroep van musicus heb ik 30 jaar gewerkt.

 

Aangesloten bij

  • VIT
  • RBCZ
  • SCAG

 

 

Ook te vinden op:

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |