Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Catharina van der Schoot | Integratief therapeut, Health counselor

Integratief-therapeut,-Health-counselor-Rijen
Houtelaar 12
5121 SE Rijen
therapeut-rijen@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Mensen gaan met de meest uiteenlopende klachten, (levens-)vragen en doelen op zoek naar een coach.

 

Als je naar mijn praktijk komt, dan gaan we eerst je hulpvraag en je doel zo concreet mogelijk maken. Vervolgens gaan we aan de slag om je doel(-en) te bereiken.

Gelijkwaardigheid, autonomie, zelfverantwoordelijkheid en humor heb ik hoog in het vaandel. Ik zal je dan ook steeds uitnodigen om gebruik te maken van je eigen interne hulpbronnen om je klacht aan te pakken of je vragen te beantwoorden en zo je doel te bereiken. En als je interne hulpbronnen nog ergens verborgen zitten, dan gaan we naar ze op zoek om ze vrij te maken.

 

 

Wat beweegt mij?

  • De wens om met mensen in contact te zijn op een niveau waarin verandering en heling plaats kunnen vinden;
  • Met mensen meebewegen in hun beleving van de wereld;
  • Mensen écht kunnen zien in hun behoeften.

Al zolang ik me kan herinneren, ben ik ge-interesseerd in hoe het komt dat mensen doen wat ze doen. Dat heeft geresulteerd in uitgebreide studie naar menselijk gedrag en de drijfveren waaruit dat gedrag is voortgekomen. Uiteindelijk kwam ik bij verschillende opleidingen uit. Ik deed de opleiding voor hypnotherapeut, health counselor, integratief therapeut en psycho-oncologisch therapeut. Tevens ben ik opleider geworden voor coaches, counselors en psychotherapeuten: leertherapeut en supervisor.

Door middel van de jaarlijkse bij- en nascholingen en het lezen van vakliteratuur ben ik steeds in de gelegenheid om nieuwe technieken toe te voegen aan mijn therapeutisch arsenaal.

Sinds 1998 heb ik mijn praktijk aan huis.

 

In het verleden heb ik onder andere gewerkt als re-integratiecoach.

Ik werkte voor de Hartstichting: hulp aan ouders van stervende en overleden kinderen en als redactielid van een voorlichtingsblad 'Cordaad', bestemd voor ouders van hartpatientjes en voor beroepskrachten.

Vanuit mijn beroep als therapeut en als ervaringsdeskundige heb ik medewerking verleend aan de totstandkoming van het boek 'In het teken van leven' van Rob Bruntink over palliatieve thuiszorg voor kinderen in de terminale fase.

Na de middelbare school heb ik piano en schoolmuziek gestudeerd aan het conservatorium in Tilburg. In mijn beroep van musicus heb ik 30 jaar gewerkt.

 

Aangesloten bij

  • VIT
  • RBCZ
  • SCAG

 

 

Ook te vinden op:

Praktische info

Werktijden: ma t/m vr 9.00 - 18.00. Indien nodig kan er uitgeweken worden naar de avonden.
Tarieven: Volwassenen: €90 per sessie. Jongeren en studerenden €55 per sessie
Sessieduur: 60 minuten.
Opleidingen: integratieve therapie, Hypnotherapie, EMDR, Psycho-oncologische therapie, Health counselling
Beroepsvereniging: Aangesloten bij de beroepsvereniging VIT, Vereniging van Integraal Therapeuten. Lidnummer beroepsvereniging VIT: 045.99.A. Registertherapeut, aangesloten bij de overkoepelende organisatie stichting RBCZ, Licentienr.: 103100R
Diversen: Aangesloten bij de SCAG in verband met de nieuwe Wkkgz (= wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) nummer 11378

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |