Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Connie Kindermann | Coach - Kindercoach - Relatiecoach

Coach---Kindercoach---Relatiecoach-Leeuwarden
Gerben Colmjonwei 36
8915 GN Leeuwarden
therapie-leeuwarden@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

U kunt bij mij terecht voor individuele coaching, relatiecoaching, kindercoaching, gezinscoaching en ouderbegeleiding. Omdat praten alleen soms onvoldoende effect heeft omdat je geen woorden hebt of juist  met veel woorden in cirkels blijft ronddraaien worden, afhankelijk van de therapievorm, beeldende middelen en oefeningen gebruikt om onderwerpen zichtbaar en voelbaar te maken.   'Denken', 'voelen' en 'doen' komt meer in balans en deze drie aspecten worden meer en meer een samenhangend geheel in de persoon. 

 

 

Individuele coaching

In individuele coaching gebeurt dit heel intensief omdat we werken aan persoonlijke ontwikkelingsprocessen of aan het omgaan met, en verwerken van schokkende ervaringen (trauma's).
Het eigen beeldend werk geeft binnen therapie informatie over jouw manier van doen door het te bespreken met de therapeut. Het werkt als een spiegel maar ook als middel om moeilijke emotionele gebeurtenissen te verwerken.

 

Ik ontvang mensen met diverse klachten zoals:

 

  • Burnout en stress:  
  • Depressieve gevoelens
  • Rouwverwerking:  
  • Trauma's
  • Relatieproblemen
  • Gezinsproblemen

 


Relatiecoaching

Binnen relatiecoaching onderzoeken we, samengevat, wat u en uw partner nodig hebben binnen de relatie en of en hoe u daarover met elkaar in gesprek bent. Beeldende oefeningen hebben hierbij de functie dat ze patronen zichtbaar maken, bijvoorbeeld in de manier van communiceren, of tonen hoe de partners gelijk of verschillend naar onderwerpen kijken en hoe zij die beleven. Ze zijn aanleiding en houvast voor gesprek tussen de partners.

 

 

Kindercoaching

Ik maak een behandelplan en kies een passende methodiek. Mogelijk volg ik behoeften van het kind zodat het ruimte krijgt voor onderzoek, experiment en spel . Hierdoor leert het kind zichzelf kennen in verschillende situaties. Het ervaart gevoelens die het nog niet kende of die het wegduwde zoals bij trauma of faalangst. Een andere mogelijkheid is een vast programma met themagerichte activiteiten en een sturende aanpak. Het behandelplan wordt regelmatig met de ouders besproken en bijgesteld.

 

Gezinscoaching

Gezinscoaching is een manier voor ouders die kampen met opvoedingsproblemen, bijvoorbeeld doordat binnen het gezin iets schokkends is voorgevallen, een of meer kinderen en/of ouder(s) een probleem heeft of in geval van samenwonen van twee parners met kinderen uit een eerdere relatie.

 

Elke sessie maken de ouders met de kinderen een beeldend werkstuk, wat de kinderen vaak zien als een leuke gezinsactiviteit, maar waarbij de ouders in samenwerking met de therapeut werken aan hoe zij leiding geven aan hun gezin, hoe zij met hun kinderen omgaat en met hem communiceren. Samen met de therapeut stellen de ouders zelf hun werkpunten vast door gebruik te maken van wat ze al goed kunnen en te oefenen aan wat zij willen veranderen.

 

Als ouders hun gedrag veranderen, veranderen de kinderen mee. Sommige kinderen hebben een speciale benadering nodig door een beperking of stoornis. Ook daaraan wordt in dat geval aandacht besteed.

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |