Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Miranda | (Loopbaan) Coach en Coach voor Pleasers en Perfectionisten

(Loopbaan) Coach en Coach voor Pleasers en Perfectionisten - Eindhoven - Miranda
Hurksestraat 64
5652 AL Eindhoven
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

IK HEB MOMENTEEL EEN WACHTLIJST VAN 1 MAAND

 

Ik werk als Coach en Loopbaancoach.
M.b.t. stress begeleid ik vooral "Perfectionisten, Pleasers en Piekeraars" om anders om te gaan met klachten en een leven te leiden gericht op waarden, daar waar je energie van krijgt.

Mensen hebben zelf alles in zich, wat nodig is om in balans te komen. Als Psychosociaal therapeut en (loopbaan)coach begeleid ik mensen in veranderingsprocessen en help ik ze, dat wat nodig is, uit zichzelf te halen. Ik geniet ervan te zien hoe mensen zich ontwikkelen.

Men omschrijft mij als: enthousiast, energiek en gedreven met een mensgerichte instelling en een positieve en rustige uitstraling. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

 

Na jaren gewerkt te hebben als projectmanager heb ik mijn hart gevolgd en me laten omscholen.  Inmiddels werk ik alweer geruime tijd als Psychosociaal therapeut, counselor, (loopbaan)coach en trainer. Ik begeleid mensen met vragen op loopbaangebied en diverse stressgerelateerde vraagstukken (perfectionisme, piekeren, pleasen, burn-out). 

Mensen mogen leren "ont-moeten". 


Een belangrijke inspiratiebron is o.a. het gedachtegoed van ACT (Acceptance and Commitment Therapy), dat meer luchtigheid en humor in mijn leven brengt. "Uit je hoofd in het leven stappen". Dat is wat ik jou ook toewens en vanuit die gedacht coach ik ook!

Ik begeleid je om een andere relatie met je gedachten aan te gaan, om er wat meer afstand van te nemen; om niet te blijven hangen n het verleden of om je zorgen te maken over de toekomst, maar leren meer in het hier en nu te zijn.

Om jezelf te behandelen alsof je je beste vriend(in) bent, om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Omdoen ipv omdenken! Waarbij je mag ont-moeten en uit je comfortzone mag bewegen richting je waarden, naar dat wat belangrijk voor je is en waar je energie van krijgt. 

Ik werk veel met o.a.: NLP, ACT en EMDR. 

 

Loopbaancoaching

Ook voor vragen op loopbaanvlak ben je bij mij aan het juiste adres. Ik begeleid mensen vanaf MBO+, HBO en WO niveau bij outplacement trajecten, wanneer je je afvraagt of je nog wel op de juiste plek zit, wanneer je energie lekt in je huidige werk, je zit vast in je werk en weet niet hoe je nu verder moet, je bent benieuwd naar je kwaliteiten en talenten, etc.

Bij een loopbaantraject krijg je, als dit past, huiswerkopdrachten mee om thuis ter voorbereiding op de gesprekken, uit te werken (je maakt testen, we kijken samen naar voor jou belangrijke werkwaarden, je bevraagt je omgeving, etc.). Een loopbaantraject blijft maatwerk. Tijdens het traject kunnen daarom aanvullende oefeningen op maat en wensen worden ingepast. 

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Miranda

Opleidingen & registraties

 • Psychosociaal therapeut. (CCC- coaching, counseling en conflictbemiddeling)
 • EMDR Master Practicioner
 • ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
 • Loopbaancoach
 • Mindfulness en compassie bij Trauma (ACT)
 • NOBCO / EMCC Senior Coach
 • Training gedragsverandering
 • Training gespreksmethodiek
 • Training hechting en relaties
 • Training positieve psychologie
 • Training zelfcompassie

 

Registratienummer NFG (Vakgroep VPMW):                           6908227752
AGB-code praktijk:                                                                    90-(0)57770
AGB-code zorgverlener:                                                           90-049348

RBCZ licentienummer:                                                             810042R

Specialisaties

ACT = Acceptance and Commitment Therapy. Een relatief nieuwe therapievorm die uit Amerika is komen overwaaien. ACT leert je niet om positiever te denken. Ook ga je niet leren hoe je van je angst (verdriet, pijn) kunt afkomen. Wat ACT wel doet is onderzoeken hoe je op een andere, slimmere manier met vervelende gedachten, gevoelens en omstandigheden kunt omgaan. We kijken met name naar de rol van het denken in ons leven. Ook kijkt ACT heel duidelijk naar jouw dromen en hoe die in de toekomst te verwezenlijken.

Humor en speelsheid zijn naast metaforen/beeldspraak  belangrijke kenmerken van ACT, waardoor de therapie als luchtiger wordt omschreven.

Daarnaast maak ik veel gebruik van ervaringsgerichte oefeningen. ACT werkt namelijk gericht in de context. Dat betekent dat de verandering niet in de therapieruimte plaatsvindt maar daarbuiten, in de thuissituatie, op je werk, etc. Juist daar waar de negatieve gedachten en gevoelens plaatsvinden. ACT richt zich niet zozeer op het reduceren van klachten (wat overigens wel een prettige bijwerking kan zijn), maar op het verbeteren van vaardigheden. 

Gemiddeld zijn er 6 gesprekken van 1,25 uur per keer nodig. Soms is er minder en soms is er meer nodig. 

Loopbaancoaching: 

Je gaat onder begeleiding aan de slag met het maken van een uniek Persoonsprofiel (wie ben ik, wat kan ik wat weet ik, welke werkwaarden zijn belangrijk, welke kwaltiteiten en ontwikkelpunten heb ik) en een Zoekprofiel. Dit doe je aan de hand van allerlei testen, oefeningen, 360 graden feedback, etc. Ook wanneer je begeleiding wenst bij bijv het maken van een CV of sollicitatiebrief, hoe maak ik een elevator pitch, hoe netwerk ik, etc. Ik begeleid je graag!

Gemiddeld zijn er 5 tot 8 gesprekken nodig van 1,25 tot 1,5 uur per keer. Meer of minder komt ook voor.  

De meest behandelde coachingsvragen in mijn praktijk:

 • “Ik moet zoveel van mezelf, hoe kan ik ont-moeten?”
 • “Ik zit met een dilemma/ innerlijk conflict wat maakt dat ik twijfel over iets.”
 • “Ik ben zo moe (bijv. van het piekeren of om “alle ballen hoog houden”), ik heb behoefte aan een energie boost.”
 • “Ik wil graag in kaart brengen wat ík nu belangrijk vind, waar het mij om gaat.”
 • “Ik heb het gevoel dat ik vastzit in mijn werk en weet niet hoe ik verder moet.”
 • “Ik ben gedwongen op zoek te gaan naar een andere baan, ik kan daarbij wel wat hulp gebruiken.”
 • “Ik ben benieuwd naar mijn kwaliteiten en talenten.”
 • “Ik ben benieuwd naar mijn eigen dromen, mogelijkheden en toekomstbeelden.”

Tarieven

particulier tarief € 110,00 per uur. incl BTW
zakelijk tarief  € 125,00 per uur excl BTW

BDe sessies worden vaak gedeeltelijk vergoed via de aanvullende verzekering (zie https://www.de-nfg.nl/pdf/20211123_NFGvergoedingenoverzicht2022_versie_1.1.pdf).

Je betaalt GEEN eigen risico en er is geen verwijzing nodig van je huisarts. 

 

Openingstijden

In de periode van 14-7-2023 t/m 13-08-2023 ben ik ivm vakantie niet bereikbaar. Vanaf 14 augustus kan ik weer contact met u opnemen.

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |