Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Elisabeth | Integratieve Coach

Integratieve-Coach-Dordrecht
Spirea 9
3317 JP Dordrecht
elisabeth@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach Dordrecht

Je zit vast op een bepaald punt en je komt niet verder. Heb jij zicht op jouw binnenwereld? Een stukje coaching helpt jou hier wellicht bij. We gaan op zoek naar jouw kwaliteiten en talenten. Wat maakt dat jij JIJ bent? Wil jij de persoon zijn die je eigenlijk bedoeld bent, maar ervaar je dat je hier niet helemaal de kracht of moed voor hebt? In dat geval is het zeer aan te raden, om met jezelf aan de slag te gaan, door het proces in te gaan van jezelf te ontdekken. 


Met jouw binnenwereld bedoel ik: wat leeft er in je, hoe voel je je, wat zijn jouw behoeften? Wat drijft jou ten diepste? Een luisterende, niet-veroordelende ander, kan je helpen om jezelf beter te leren begrijpen. Hier komt vaak veel meer uit, dan je denkt. Samen met jou ga ik op zoek naar het goud wat in je verborgen is. 

 

Persoonlijk

Ik ben Elisabeth, 36 jaar, woonachtig in Dordrecht.  Ik ben integratief coach. Daarnaast werk ik ook nog een stukje als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg.

Sinds een half jaar ben ik afgestudeerd als integratief coach bij Groundwork. Dit is een opleiding die vele hulpverleningsvormen met elkaar combineert. Wat ik hier voornamelijk heb geleerd is; zonder oordeel naar onszelf kijken, met de soms verschillende ‘delen’ die in ons aan het werk zijn. We mogen deze ‘delen’ in ons de ruimte geven, zodat er verandering mogelijk is. Er is altijd hoop is! Het vraagt alleen kleine stapjes waarbij moed nodig is. Een eerlijk en onbevangen naar jezelf durven kijken maakt hier een groot onderdeel van uit. 

Doe jij het werk wat bij je past, of ga je hier uit gewoonte naartoe en zit je vast in je comfort-zone? De stap naar coaching is de 1e stap die nodig is, om een nieuwe beweging of ontwikkeling op gang te zetten bij jezelf. Het leven is niet altijd maakbaar, maar er valt vaak meer uit het leven te halen dan je misschien denkt of wat je gewend bent. Durf jij dit proces met jezelf aan te gaan? 

 

De ervaring die je opdoet binnen de sessies, zullen uiteindelijk weer invloed hebben op alle gebieden in je leven (relaties, werk, hobby’s, dromen, etc..)

 

 

Opleiding

Ik ben in het bezit van een HBO-opleiding; Maatschappelijk Werk & Dienstverlening.

Integratieve Coach (HBO Plus)

 

Problematiek

Ik kan je helpen bij hulpvragen die te maken hebben met bijvoorbeeld:

 

  • het maken van keuzes /werk
  • identiteit - wie ben ik?
  • sociale vaardigheden
  • grenzen aangeven
  • onzekerheid/assertiviteit
  • stress
  • overspannenheid /burn-out klachten

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Mogelijk ervaar je worsteling op een ander gebied. Schroom dan niet om toch contact met mij op te nemen. Samen kom je een stuk verder.

 
Elisabeth

Opleidingen & registraties

Ik ben in het bezit van een HBO-opleiding; Maatschappelijk Werk & Dienstverlening.

Tevens de Integratieve Coach/Therapeut opleiding. Daarnaast ben ik Gestalttherapeut (io).

Tarieven

Ik reken €60,- per gesprek, die ongeveer een uur duren.
Dit wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering.

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.00 (niet iedere maandag)
Dinsdag -
Woensdag 13.00 - 21.00
Donderdag -
Vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |