Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Rianne | Relatiecoach/ Persoonlijk coach/Scheidingscoach

Relatiecoach/ Persoonlijk coach/Scheidingscoach - Utrecht - Rianne
Weerdsingel Oostzijde 8
3514 AA Utrecht
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Over mij

In 1981 ben ik geboren in Bilthoven. Vanzelfsprekend is het voor mij altijd geweest dat ik met mensen ben gaan werken. Als kind al was ik veel aan het bemiddelen tussen mijn ouders. Ik wilde graag hun relatie verbeteren. Menselijke (vooral liefdes-) relaties hebben mij van kind af aan al gefascineerd.

Ik heb zelf ondervonden, en vaak van dichtbij ervaren, hoe ingewikkeld en belangrijk het is om het goed te hebben binnen je relatie én tegelijk trouw te blijven aan jezelf.

Na het uit elkaar gaan met de vader van mijn eerste kind kwam ik in een moeilijke periode terecht. Toen besloot ik; ik ga aan mezelf werken en mijn leven anders leven. Van 2014 tot 2017 heb ik de driejarige coachopleiding bij Phoenix gevolgd. Van 2019-2020 de EFT relatie therapie opleiding en ben inmiddels gecertificeerd therapeut.


15 jaar nu werk ik met plezier met gezinnen, kinderen en partners en hun relaties. Ik werk vanuit aansluiting en verbinding, dichtbij de mensen. Alles ontstaat vanuit het contact met elkaar.


Ik woon met mijn fijn gezin in Utrecht; met mijn vriend, zoon en dochtertje. Een samengesteld gezin vraagt openheid, eigen ruimte behouden en goede communicatie. Mijn vriend is een beweger van beroep en nodigt mij uit om te voelen wat er speelt in mijn lijf. Wat er zich van binnen afspeelt is altijd waar!

 

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Rianne 

Opleidingen & registraties

Mijn opleidingen zijn: 

  • Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling. 
  • Opleiding Phoenixopleidingen Utrecht
  • Emotion Focus Therapie therapeut.

 

Specialisaties

Emotion Focus Therapie EFT:

 

De ervaring leert dat veel stellen pas na zeven jaar problemen de stap naar relatietherapie zetten. Dat is zonde, want veel patronen slijten dieper in naarmate de tijd verstrijkt. Het gevolg? Er moet harder gewerkt worden om de relatie weer in balans te krijgen.


Hoe eerder de stap naar relatietherapie gemaakt wordt, hoe beter dus! Kinderen hebben het haarfijn in de gaten wanneer ouders (te)veel ruzies hebben en/of niet gelukkig zijn. Het beste opvoedadvies is vooralsnog; voorleven hoe je gelukkig bent.


EFT relatie therapie onderzoekt onderliggende emoties, negatieve patronen en het effect daarvan. Pijnlijke zaken worden besproken en de therapie ondersteunt jullie om daar open en eerlijk met elkaar over te praten. Je leert je partner én jezelf veel beter kennen.


Als jouw partner -nog- geen relatietherapie wilt kun je wel individueel aan je relatie werken. Wanneer je inzicht hebt in wat jou zo raakt, word je je meer bewust waarom je doet wat je doet. Vanuit dit bewustzijn kun je kiezen anders te reageren waardoor het patroon kan veranderen.

 

De meest behandelde coachingsvragen in mijn praktijk:

- hoe kan ik meer verbinding met mijn partner krijgen? 

- waarom ben ik nog single?

- hoe moet ik omgaan met mijn scheiding? 

- ik weet niet wat ik wil met mijn relatie, wat moet ik doen?

- ik twijfel over mijn relatie, moet ik stoppen met mijn relatie? 

- ik loop vast op mijn werk, hoe kan dat? 

- ik weet niet wat ik moet doen, hoe kan dat? 

 

Tarieven

Individuele coaching maximaal € 95 per sessie.  

 

Relatiecoaching maximaal € 110 per uur. 

 

Als je een vraag hebt, over de tarieven, vraag dan naar de mogelijkheden. 

 

Openingstijden

Ook in avonduren gesprekken mogelijk.

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |