Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Mark | Psycholoog - Coach

Psycholoog - Coach - Arnhem - Mark
Coach Arnhem
Vijverlaan 30
6822 HE Arnhem
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach Arnhem

Iemand noemde mij ‘van nature een eigenzinnig, creatief en liefdevol mens’ en daar kan ik mij wel in vinden. Jarenlang heb ik gewerkt in de hulpverlening, waar ik veel ervaring heb opgedaan in het begeleiden van dak- en thuislozen en mensen met een psychische handicap.

 

Met groot plezier heb ik mijn kennis verdiept en vaardigheden vergroot middels een studie psychologie en diverse coachingsopleidingen. Het certificaat “Onorthodox Coach” heb ik in 2007 en het getuigschrift Bachelor Toegepaste Psychologie in 2010 behaald.

 

Om mezelf blijvend te ontwikklen heb ik 2014 een opleiding Positieve Psychologie afgerond en volg ik momenteel een 4 jarige specialisatie tot contextueel therapeut. de twee jarige basis opleiding tot Contextueel hulpverlener " Grondbeginselen" heb ik in 2017 afgerond.

 

Ook beschik ik tegenwoordig over een licentie voor het afnemen van de drijverenscan. Een tool die inzicht geeft in wat je drijft en in te zetten bij verschillende vragen. Ik maak gebruik van Incerto psychologische gevalideerde testen die zich richten op arbeidreintegratie en jobcoaching.

 

 

Voor verschillende vraagstukken

Voor verschillende vraagstukken kun je mij consulteren.

Vragen kunnen zijn:

 

  • Ik loop vast in mijn werk hoe krijg ik nieuw perspectief?
  • Haal ik wel alles uit mezelf?

 

  • Hoe krijg ik zaken die privé spelen in beweging?
  • Ik mis iets in mijn relatie , hoe maak ik dit bespreekbaar?

 

  • Wil ik dit werk tot aan mijn pensioen blijven doen?
  • Hoe moet ik nu verder na mijn ontslag?
  • Ik zit niet lekker in m’n vel, kan ik daar wat aan veranderen?

Kortom: voor allerlei vragen waar je, in het dagelijks leven mee geconfronteerd wordt en waar je een antwoord op zoekt, kun je terecht bij mij.

 

Jouw welzijn

Jouw welzijn staat voor mij centraal, los van bureaucratische regels, officiële patronen, of knellende belemmeringen. Ik luister, zie wat er speelt en verken vervolgens samen met jou nieuwe mogelijkheden. Ik help mensen op weg om doodlopende paden te verlaten en het leven een vruchtbaarder wending te geven. Het doel is inzicht, persoonlijke groei en een aangenamer, makkelijker bestaan.

 

In een traject, vaak bestaande uit een aantal gesprekken, wordt gekeken naar de gedragspatronen die stagnatie veroorzaken. Ik stimuleer zelfreflectie en zelfkennis, heb aandacht voor het achterliggende leed en laat de coachee vooral opnieuw naar zichzelf kijken. Door de juiste toon te treffen, vasthoudend, realistisch en geduldig te zijn èn door oog te hebben voor détail, zet ik in beweging wat vast zit.

 

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |