Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Karin Lepelaars | Coach en relatiecoach

Coach-en-relatiecoach-Eersel
Stokkelen 13
5521 NB Eersel
karin-lepelaars@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach Eersel

Mijn naam is Karin Lepelaars. Ik ben opgeleid tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en heb veel ervaring in de geestelijke gezondheidszorg.

 

Naast mijn eigen praktijk voor therapie en coaching heb ik ruim 22 jaar gewerkt bij GGzE  o.a. als casemanager bij complexe en langdurige hulpvragen en daarna als trainer bij het centrum autisme.

Sinds oktober 2014 werk volledig als zelfstandige in mijn eigen praktijk.

 

Naast het werken met inzichtgevende gesprekstechnieken in coaching en relatiecoaching werk ik lichaamsgericht. Je kunt ook bij mij terecht voor mindfulness en compassie training en emdr.

 

“Een belangrijk uitgangspunt bij mijn werkwijze, is het geloof in het vermogen van ieder mens om zichzelf te herstellen en ontwikkelen. Je kunt zelf richting geven aan je leven. Vanuit mijn praktijk help ik mensen op een betrokken manier bij het vinden van hun eigen pad.”

 

Graag help ik je:
- meer ontspannen in het leven staan
- je eigen kracht terugvinden 
- meer levensvreugde ervaren
- je eigen grenzen beter herkennen en aangeven

 

Ervaringen van anderen

> Door de gesprekken heb ik weer meer innerlijke rust, ik maak me minder zorgen om dingen waardoor ik weer meer plezier in mijn leven heb

 

> Ik heb geleerd dat ik zelf invloed heb op wat ik denk. Ik kan nu mijn gedachten ombuigen naar positieve gedachten ,in plaats van denken dat ik het fout doe of dat alles aan mij ligt.

 

> Ik heb geleerd om afleiding te zoeken als ik me angstig voel. Ik heb ontdekt dat er eigenlijk nooit gebeurd is waar ik bang voor was. Daardoor heb ik die gedachten erover meer los kunnen laten en ben ik er niet meer mee bezig.

 

> In het begin zat ik helemaal niet lekker in mijn vel ,had ik veel onrust in mijn hoofd en voelde  ik me gejaagd. Ik ging vaak over mijn grenzen heen. Door de gesprekken bij Rebalance heb ik veel over mezelf geleerd en kan ik makkelijker nee te zeggen. De massages helpen mij om me meer te ontspannen en helpen me om minder rugpijn te hebben.

 

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met mij op.

Praktische informatie

Werktijden: maandag tot en met donderdag dagelijks vanaf 8.00 uur
Tarieven: €95 per sessie
Sessieduur: 50-60
Opleidingen: MGZ_GGZ, opleiding tot relatieteherapeut, mindfulness en compassie trainer.opleiding tot natuurgeneeskundig werker met oa voetreflexologie,nlp,act en commitment en hypnose

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |