Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Karin Lepelaars | Coach en relatiecoach

Coach-en-relatiecoach-Eersel
Coach en Relatiecoach Eersel
Stokkelen 13
5521 NB Eersel

✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach Eersel


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere coach op deze website.
---

Mijn naam is Karin Lepelaars. Ik ben opgeleid tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en heb veel ervaring in de geestelijke gezondheidszorg.

 

Naast mijn eigen praktijk voor therapie en coaching heb ik ruim 22 jaar gewerkt bij GGzE  o.a. als casemanager bij complexe en langdurige hulpvragen en daarna als trainer bij het centrum autisme.

Sinds oktober 2014 werk volledig als zelfstandige in mijn eigen praktijk.

 

Naast het werken met inzichtgevende gesprekstechnieken in coaching en relatiecoaching werk ik lichaamsgericht. Je kunt ook bij mij terecht voor mindfulness en compassie training en emdr.

 

“Een belangrijk uitgangspunt bij mijn werkwijze, is het geloof in het vermogen van ieder mens om zichzelf te herstellen en ontwikkelen. Je kunt zelf richting geven aan je leven. Vanuit mijn praktijk help ik mensen op een betrokken manier bij het vinden van hun eigen pad.”

 

Graag help ik je:
- meer ontspannen in het leven staan
- je eigen kracht terugvinden 
- meer levensvreugde ervaren
- je eigen grenzen beter herkennen en aangeven

Misschien heb je behoefte om eens samen met je partner te komen, het werken aan een fijne liefdesrelatie kan je helpen om nog steviger in je schoenen te staan. Als je verbondenheid ervaart met degene waarvan je houdt is het gemakkelijker om de uitdagingen in het leven aan te gaan!

We zijn als mens het meest gelukkig als we betekenisvolle relaties hebben en als we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het leven van anderen.

 
Wat drijft jou? Wat is belangrijk in je leven? Leef jij met plezier? Doe jij waar je diep van binnen naar verlangt? Wil hier graag eens over sparren?  Ik kijk graag met je mee!

Ervaringen van anderen

> Door de gesprekken heb ik weer meer innerlijke rust, ik maak me minder zorgen om dingen waardoor ik weer meer plezier in mijn leven heb

 

> Ik heb geleerd dat ik zelf invloed heb op wat ik denk. Ik kan nu mijn gedachten ombuigen naar positieve gedachten ,in plaats van denken dat ik het fout doe of dat alles aan mij ligt.

 

> Ik heb geleerd om afleiding te zoeken als ik me angstig voel. Ik heb ontdekt dat er eigenlijk nooit gebeurd is waar ik bang voor was. Daardoor heb ik die gedachten erover meer los kunnen laten en ben ik er niet meer mee bezig.

 

> In het begin zat ik helemaal niet lekker in mijn vel ,had ik veel onrust in mijn hoofd en voelde  ik me gejaagd. Ik ging vaak over mijn grenzen heen. Door de gesprekken bij Rebalance heb ik veel over mezelf geleerd en kan ik makkelijker nee te zeggen. De massages helpen mij om me meer te ontspannen en helpen me om minder rugpijn te hebben.

 

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met mij op.

Online therapie

 NIEUW ONLINE-MENTAAL FIT

Mentaal fit is ontstaan vanuit de behoefte om mensen te ondersteunen in hun verlangen naar persoonlijke ontwikkeling en groei. We weten allemaal hoe belangrijk het is om lichamelijk fit te zijn. Hetzelfde geldt voor onze mentale conditie. Deze training helpt je te ontdekken wat voor jou belangrijk is en waar je naar toe wilt. Om een op waarden gebaseerd leven te leven.
We zijn geneigd om het leven te bekijken vanuit onze huidige situatie en het is best een klus om uit je patronen te stappen en te doen waar je echt naar verlangt. Door de training mentaal fit ga je vragen beantwoorden die jij jezelf waarschijnlijk niet zou stellen.
Je kunt deze training helemaal zelf doorlopen. Thuis op je eigen bank. Als je het fijner vind om daar extra ondersteuning bij te krijgen kun je kiezen om naast de training nog een individuele sessie in te plannen. Hiervoor kun je dan een aparte afspraak maken. Bij Interesse en voor meer informatie mail mij gerust!
Mededeling inzake corona-pandemie

In overleg kunnen we kijken welk medium het meest eenvoudig is.
Zo kunnen we connecten video bellen via zorglink (beveiligde site) Whats app, facetime, messenger of zoom

Tarieven

€97 exlusief btw

Praktijkfoto's

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |