Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Karin Kruisweg | Coach en integratief therapeut

Coach-en-integratief-therapeut-Abcoude
Leo Dongelmansstraat 12
1391 EW Abcoude
karin-kruisweg@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach Abcoude

Mijn naam is Karin Kruisweg. Sinds 1998 werk ik met mensen die voor belangrijke keuzes staan. Mensen die zich willen ontwikkelen, willen groeien en grip krijgen op problemen en/of klachten. Klachten die hun dagelijkse functioneren negatief beïnvloeden.

 

Als coach begeleid ik mensen met uiteenlopende klachten/problemen/vragen zoals: stress, burn-out, onzekerheid, faalangst, negatief zelfbeeld, perfectionisme, zingeving en /of loopbaan vragen.

Een belangrijk uitgangspunt voor mijn manier van werken als integratief coach is dat ieder mens van binnen oplossingen en antwoorden kan vinden om datgene te doen wat nodig is om zijn persoonlijke effectiviteit te vergroten.

 

Als integratief coach begeleid ik jou om die hulpbronnen - je eigen toolkit als het ware - te (her)ontdekken en in te zetten voor jezelf. Hierbij maak ik gebruik van verschillende methodieken. Wij doen dat wat jij op dat moment nodig hebt. Van A naar Beter!

 

Mijn praktijk is gevestigd aan de rand van Abcoude (gratis parkeren!, dicht bij de(A2/A9)).

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

 
Karin

Online therapie

Ik bied online therapie aan. Voor de online tool die ik gebruik hoef je  niets te downloaden, niet in te loggen en geen account aan te maken. Elk gesprek is privé, er kijkt niemand mee en er worden geen data opgeslagen. De online tool voldoet aan de Europese Privacywetgeving.Mededeling inzake corona-pandemie

In verband met het Coronaviriu bied ik voorlopig  alleen online sessies aan.

Opleidingen & registraties

Ik ben aangesloten bij de VIT (Vereniging voor Integraal Therapeuten) en sta ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

 

Lidcodenummer VIT : 475.15.A. Licentienummer RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) 103253R AGB-code zorgverlener 90100524 . AGB-code praktijk 90060128.

 

Tevens ben ik aangesloten bij Samenwerkende EMDR Therapeuten Nederland en bij de VMBN (Vereniging voor Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen).

 

Mijn opleiding als Therapeut heb ik gevolgd bij de Nederlandse Academie voor Integratieve  Psychotherapie in Amsterdam,. Dit is een vierjarige opleiding. De afgelopen jaren heb ik diverse nascholingen gevolgd (o.a. EMDR, ACT, Voice DIalogue).

VIT, RBCZ, NOLOC, VMBN

Mindfulnesstrainer Categorie 1

Tarieven

85 EUR excl. btw

Openingstijden

Maandag 9:00-17:30
Dinsdag 9:00-17:30
Woensdag 9:00-13:00
Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag 9:00-17:30
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |