Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Monique Rosier | Relatiecoach - Loopbaancoach - Personal coach

Relatiecoach---Loopbaancoach---Personal-coach-Maastricht
Grote Looiersstraat 28 a
6211 JJ Maastricht
psycholoog-maastricht@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoaching Maastricht

Mijn naam is Monique Rosier.  Op mijn 38e begonnen aan de opleiding integrale psychologie in België. Vervolgens door ontwikkeld: Relatietherapie, coaching, rouw- en verliesbegeleiding en trainingen op het vlak van bewustzijn, meditatie, ontspanningsoefeningen, visualisatie- en ademhalingstechnieken. De laatsten zijn ook voor mezelf heel waardevol geweest bij allerlei bochten in mijn levensweg.

 

Voordat ik mijn eigen praktijk heb opgericht, heb ik in het bedrijfsleven ervaring opgedaan, met name m.b.t.  samenwerkingsprocessen, leiderschap,  relatiemanagement, loopbaantrajecten, coaching, teambuilding en communicatieverbetertrajecten.

 

Verder ben ik moeder van drie prachtige volwassen mensen. Dit geweldige stel las ik vroeger heel graag voor, ik houd van verhalen vertellen. Nu mag ik verhalen horen en er, waar nodig, een frisse blik op geven. Ik werk graag met een luisterend hart en zoek samen naar betekenis en zingeving zodat er weer lucht en ruimte kan ontstaan.

 

Verder houd ik van koken en lang tafelen met goede vrienden. Ga ik graag het water op met roeimaatjes. Kunst kijken, muziek luisteren en theaterbezoek, liefst met mijn lief,  dat doe ik ook graag. Kunst helpt me om mijn blik ruim te houden en leert me kijken en zien in meerdere dimensies.

Niets is wat het lijkt.

 

English speaking therapy and coaching also possible: marriagecounseling, grieve- and loss issues, personal development.

Praktische info

Werktijden: ma. t/m vr.: 08.30-20.00
Tarieven: individueel: 80 euro, relatie: 90 euro
Sessieduur: 1 uur. indien nodig en gewenst: 1,5 uur
Opleidingen: integrale psychologie, relatietherapie, rouw- en verliesbegeleiding, meditatie, getraind in rollenspellen en managementbegeleiding, psychosociale en medische basiskennis
Beroepsvereniging: VIT
Diversen: English speaking therapy also possible.

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |