Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Sven Gerritsen | Psycholoog en Coach

Psycholoog-en-Coach-Etten-Leur
Van Bergenplein 13 -a
4871 CD Etten-Leur
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Coaching is een specifieke dienst die word ingezet bij specifieke problemen. Het is doorgaans voor de wat minder 'dieper' gelegen problemen. Als je denk dat therapie een beetje teveel van het goede is dan kan coaching een uitkomst bieden. 

 

De coach komt naast je staan. En gaat met je opzoek naar waar je vaardigheden kunt vergroten om beter om te gaan met waar je tegen aan loopt.

 

Vaak gaat het bij coaching om kortdurende trajecten waarin men snel weer grip op de situatie krijgt. Een coach ondersteund, begeleidt en adviseerd bij een ( thematisch ) vraag stuk. 

 

Bijvoorbeeld:

  • Ik heb niet meer zoveel plezier in mijn werk. Wat kan ik doen, om dit te veranderen? 
  • Onder sommige omstandigheden raak ik een beetje onzeker. Wat kan ik doen om meer zekerheid of zelfverzekerdheid te bemachtigen?

 

Sinds 2015-2016 zijn er ook vestigingen van Smeijl in Breda en Barendrecht. Om klanten goed te kunnen bedienen zijn er twee nieuwe therapeuten aangesloten bij de praktijk!

 

Mocht je nieuwsgierig zijn naar mij of naar wat wij voor je kunnen betekenen neem dan eens een kijkje op onze site of neem direct contact met ons op.

Tarieven

Vanaf januari 2023 zullen wij in al onze vestigingen starten met pin-betalingen. Voor jou betekend het dat je na het consult afrekent. Wij zorgen er dan voor dat de factuur naar je mailbox verstuurd wordt. Deze factuur kun je dan declareren bij de zorgverzekeraar. Als je op de juiste manier verzekerd bent zal de zorgverzekeraar op je bankrekening terugstorten waar je recht op hebt.

Onderstaand de tarieven:

- Kennismaking / intake individuele therapie: 50 euro.

- Individuele therapie: 85 euro p/u.

- Kennismaking / intake relatietherapie: 50 euro.

- Relatietherapie: 95 euro p/u.

- Kennismaking / intake gezinstherapie: 50 euro.

- Gezinstherapie: 95 euro p/u.

 

Vergoeding

Als u aanvullend verzekerd bent krijgt u vaak een gedeelte van de gemaakte kosten vergoed. Afhankelijk van de zorgverzekeraar in kwestie liggen de bedragen die u terug kunt krijgen tussen de 35 en 55 euro per sessie. 

Afspraak afzeggen en/of verzetten? Graag 24 uur van te voren melden anders zijn we genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |