Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Saar Oosterink | GZ-psycholoog en coach

GZ-psycholoog-en-coach-Berghem
Coaching Berghem-Oss
Burgemeester van Erpstraat 4
5351 AC Berghem


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere coach op deze website.
---

Coaching en relatiecoaching bij angst, assertiviteitsproblemen, burnout - overspannen, eetproblemen, identiteitsproblemen, levensfaseproblematiek, lichamelijke klachten, opvoedings- en/of gedragsproblemen, relatieproblemen, rouwverwerking, slaapproblemen, weinig zelfvertrouwen, werk- of studieproblemen.

 

Een belangrijke voorwaarde om succes te boeken is dat jij je op je gemak voelt. Binnen onze praktijk doen wij er alles aan om je in een informele en huiselijke sfeer te ontvangen wat een bijdrage kan leveren om je op je gemak te laten voelen.

 

Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee kinderen. Aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik psychologie gestudeerd waarin ik mij gespecialiseerd heb in arbeids, organisatie en klinische psychologie. Tevens ben ik geregistreerd GZ-psycholoog.

 

Als praktijkhouder ben ik merendeel werkzaam geweest in het klinisch psychologische werkveld waar ik vooral met jongvolwassenen, volwassenen en ouderen in de eerste en tweedelijns psychologische gezondheidszorg als therapeut met diverse soorten problematiek heb gewerkt.

 

Daarnaast heb ik mensen begeleid met arbeidsgerelateerde vraagstukken waarbij je moet denken aan loopbaanvraagstukken, coaching en functionerings- en kwaliteitsonderzoeken.

  

Het motiveert me dan ook als ik zie dat mensen een groei doormaken en goed in hun vel komen te zitten. Voor mij is het vak psycholoog en coach het mooiste beroep dat er bestaat!

Opleidingen & registraties

  • Arbeids, organisatie en klinische psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen
  • Geregistreerd GZ-psycholoog

Tarieven

  • Individuele coaching: € 88,-

 

  • Relatiecoaching: € 88,- (€ 44,- per partner)

 

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |