Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Guido Smeding | Psycholoog en coach

Psycholoog en coach - Zutphen - Guido Smeding
Coach Zutphen
de Moesmate 18
7206 AC Zutphen
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach Zutphen

Psycholoog, Coach, Loopbaancoach en Relatiecoach.

Mijn naam is Guido Smeding (geboren 1958), samen met mijn partner ben ik ouder van 3 eigen kinderen en van haar 3 kinderen. Ik ben opgeleid als psycholoog, EMDR- en Gestalt-therapeut. Sinds begin jaren '90 begeleid en coach ik personen, zowel individueel als in relatie.

 

 

Individuele Coaching

Mijn passie is jou in een coachingproces te helpen je eigen richting en kracht te (her)vinden.
We kijken samen naar jouw vraag, waarbij we de kerndoelen er uit halen. We kiezen vervolgens (aan de hand van mijn voorstel) de meest passende coaching route die je gaat helpen om een richting en vorm te vinden voor waar je heen wilt. 

Omdat je als mens zondermeer uniek bent, zijn ieder doel en de weg ernaar toe heel persoonlijk. Jouw coaching proces moet daarom maatwerk zijn, waarbij het vooral belangrijk is om te ontdekken hoe je je eigen kracht en kwaliteiten het beste kunt gebruiken. Goeie coaching is een ervaring die je zelfvertrouwen sterkt, je zelfbewustzijn vergroot en waarmee je jouw levenskoers op je eigen authentieke wijze verder in zet.

 

 

Relatie Coaching

Een fijne relatie is, zeker in onze huidige drukke en complexe leefomgeving, beslist geen vanzelfsprekendheid. Vooral in de situatie met een gezin is de kans groot dat je aandacht alle kanten op gaat, waardoor je relatie een sluitpost wordt.

 

In relatiecoaching kijken we samen naar de behoeften en waarden die voor ieder van jullie in de partnerrelatie plek willen krijgen. We kijken naar wat je nodig hebt van elkaar, welke verwachtingen realistisch zijn en hoe je er samen vorm aan kunt geven.

 

Om stappen vooruit te maken helpt het duidelijke en haalbare doelen te formuleren. Hierin sta ik jullie terzijde. Je proces komt echt 'op de grond te staan' wanneer je daarbij eveneens de dagelijkse obstakels mee neemt. Want hoe ga je hier - in goede samenwerking- mee om?

 

Een coachingproces kan in je relatie de nodige levendigheid en humor (terug) brengen. Je gaat dan weer voelen: 'het gaat om de weg (samen), niet om het doel'.

 
Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Guido

Tarieven

Individuele sessies (60 minuten):
€ 77,50
Relatiecoaching (90 minuten):
€ 97,50 (€ 48,75 per partner)

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |