Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Nynke | Psycholoog - Coach

Psycholoog - Coach - Zeist - Nynke
Harmonielaan 25
3704 HG Zeist

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere coach op deze website.
---

 

Heb je behoefte aan ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling? Bijvoorbeeld op het gebied van werk, privé, vriendschappen, ouderschap en opvoeding? Zou je meer uit jezelf willen halen of juist meer bij jezelf willen blijven? Dan kun je terecht in mijn praktijk.

 

 

Coaching in Zeist

Als coach en psycholoog werk ik meestal op basis van oude schema;s, een concrete aanpak waarmee je bewust wordt van oude overtuigingen die je kunnen weerhouden te doen wat je 'eigenlijk' zou willen. Of je belemmeren je talenten voluit in te zetten.

 

In mijn coaching leer je ook zelf belemmeringen aan te pakken, wat je op allerlei terreinen in je leven weer kunt toepassen als het je uitkomt of nodig is. Dat is werkelijk je zelfsturend(e) vermogen en kracht ontwikkelen!

 

 

Vragen en onderwerpen

Vragen of onderwerpen die in mijn praktijk veel voorkomen gaan vooral over bewustwording, persoonlijke ontwikkeling, werk, ouderschap, opvoeding en ook over AD(H)D. Naast mijn jarenlange ervaring als psycholoog/therapeut is het handig dat ik het bedrijfsleven van binnenuit ken.

 

Omdat ik lid ben van het NIP en het NVPA bestaat de mogelijkheid dat mijn begeleiding door je zorgverzekeraar wordt vergoed.

 

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |