Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Josienna Davidse | Psychologe

Psychologe--Groningen
Waterland 90
9734 BK Groningen
psycholoog-groningen@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Ik voer een eigen psychologie en coachingpraktijk sinds 1998 en ben breed geschoold. Door mijn werkervaring, scholing en gedrevenheid, kunnen mensen in principe met allerlei soorten vragen contact opnemen. In de vele therapeutische trajecten die ik met mensen heb mogen doorlopen, heb ik mogen constateren dat ze, vaak na een periode van vastzitten of lastige levensvragen, vaak in staat blijken te zijn om hun leven weer op een zinvolle en positieve manier te kunnen inrichten. Regelmatig zelfs betekenisvoller dan voorheen. 

 

Hoe meer mensen ik heb mogen coachen, hoe meer ik heb ontdekt hoe uniek ieder mens is en hoe opener en nieuwsgieriger ik geworden ben naar die 'vreemde' ander. Ik zie coaching dan ook als een manier om de ander te ondersteunen om meer zichzelf te zijn ongeacht de omstandigheden. Bekend is dat mensen die goed in hun vel zitten, meer kwalteit van leven ervaren en doorgeven. 

Praktische info

Werktijden: Werkdagen tot 19.00 uur
Tarieven: Intake 50,00 €. Individuele sessies 78,00 €. Relatietherapie 84,00 €. Vergoeding via aanvullend pakket is soms mogelijk.
Sessieduur: 60 Minuten
Opleidingen: Psychologie, transformatiewerk, familieopstellingen
Beroepsvereniging: St. BATC

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |