Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Marloes Lentfert | Psychosociaal therapeut

Psychosociaal-therapeut-Oldenzaal
Coaching Oldenzaal - Twente
Zilverschoon 151
7577 BW Oldenzaal
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoaching Oldenzaal - Twente

In 2018 ben ik gestart met mijn praktijk voor psychosociale therapie, in Oldenzaal, waar in mensen behandel die psychisch uit balans zijn geraakt.

Angstklachten, traumaklachten, burn outklachten, eetproblematiek, relatieproblematiek, en ander soort psychische klachten zijn voor mij dagelijkse kost.

Echter, merkte ik ook al gauw dat niet iedereen klaar is voor behandeling op dit diepere niveau of dat er mensen komen met meer coachingsvraagstukken, waarbij het hier en nu belangrijk is en een meer praktische aanpak vereist.

Ook hier kan ik als psychisociaal therapeut in begeleiden ofwel coachen.

Mogelijk zit je met werkvraagstukken of is er behoefte aan persoonlijke groei; wat wil ik, waar word ik blij van, wat zijn nou eigelijk mijn kwaliteiten en hoe zet ik deze op allerlei vlakken in het leven succesvol in?

Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor een coachingstraject waarbij ik samen met jou kijk naar de behoefte die er ligt.

Marloes

Opleidingen & registraties

Opleidingen:
- Psychosociale therapie (Psychodidact)

- EMDR (NEM academy)


Registraties:
Mijn Praktijk voor psychosociale therapie is lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Hiermee voldoet mijn praktijk aan de kwaliteitseisen die de NFG stelt en verplicht zich tot na- en bijscholing. Ook voldoet de praktijk aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). De praktijk beschikt over een KVK nummer en een AGB code voor zowel praktijk als zorgverlener.

Tarieven

Tarieven individuele trajecten 2020

Intakegesprek van 1 uur € 90,-
Individueel consult van 1 uur €90,-

 

Vergoeding

Trajecten voor psychosociale therapie worden, vanuit een aanvullend pakket, deels of geheel vergoed door veel zorgverzekeraars. Een coachingstraject wordt niet vergoedt vanuit de zorgverzekeraar. Of de consulten worden vergoedt kun je navragen bij je zorgverzekeraar. Je eigen risico wordt niet aangesproken wanneer je een traject psychosociale therapie volgt.

Mijn Praktijk voor psychosociale therapie is niet aansprakelijk voor de mate waarin deze lijst up to date is. Raadpleeg altijd je zorgverzekeraar om te achterhalen of de therapie in jouw specifieke geval wordt vergoedt.

In sommige gevallen is het mogelijk sessies van psychosociale hulpverlening op te geven bij de inkomstenbelasting als aftrekpost. Dit kunt u navragen bij de belastingdienst. Daarnaast zijn sommige werkgevers bereidt begeleidingstrajecten van een psychosociaal therapeut (deels) te vergoeden.

Openingstijden

Maandag 9.00-17.00
Dinsdag 9.00-17.00
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag 9.00-17.00
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |