Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Willeke | Hypnotherapeut, kinder- en jeugdtherapeut

Hypnotherapeut, kinder- en jeugdtherapeut - Schoonhoven - Willeke
Hypnotherapie & coaching Schoonhoven
's Heerenbergstraat 64
2871 WW Schoonhoven
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie & coaching Schoonhoven

Je loopt tegen dingen aan die je anders wilt

Je hebt iets meegemaakt dat zo intensief was, dat je het nooit echt hebt kunnen verwerken. Natuurlijk heb je het zo goed mogelijk opgelost. Dat werkte altijd best goed. Maar nu zit je jezelf in de weg. Je wilt veranderen, maar je zit vast in oude patronen. 

In je hoofd weet je wel dat het anders kan. Toch lukt het je niet de stappen te zetten die hiervoor nodig zijn. Want je probleem zit dieper.

Je hebt een beetje hulp nodig om het oude los te laten zodat je nieuwe keuzes kunt maken. 


Wanneer je de onverwerkte ervaring herbeleeft, kun je deze alsnog verwerken. 
Ik help je bij de juiste ervaring uit te komen en emoties en in het lichaam opgehoopte spanningen los te laten. Bovendien wordt je duidelijk wat de gebeurtenis met je huidige klacht te maken heeft.

 

Je kunt overtuigingen die destijds ontstaan zijn en die je toen door de situatie heen geholpen hebben maar die nu niet meer bij je passen, loslaten. Daardoor ben je in staat dingen anders aan te pakken.

 

De verkregen inzichten geven je ruimte voor nieuwe keuzemogelijkheden en dan komt de verandering die jij wilt vaak vanzelf.
 

Hypnotherapie
Hypnose is een vorm van diepe concentratie waarbij je helemaal helder, klaarwakker en volledig bij bewustzijn bent. Het helpt je terug te gaan naar ervaringen in je verleden. 


Als je in hypnose bent, ben je zo geconcentreerd op je binnenwereld, dat je in diepere lagen van jezelf komt. Deze kunnen je een andere kijk op dingen geven. Dan kun je oude gevoelens en overtuigingen die niet meer bij je passen loslaten. Zo krijg je nieuwe keuzemogelijkheden.  

 

Ben jij dit?

Je hebt een verdrietige ervaring meegemaakt. Iemand die je lief was is overleden. Je bent je baan kwijtgeraakt. Je hebt je droom niet kunnen leven.

Je wilt het verlies een plekje geven, zodat je verder kunt. 

Je  bent klaar met diëten want per saldo ben je alleen aangekomen van je afvalpogingen. Je vraagt je af hoe de virtuele hypnotische maagband jou kan helpen slank te worden én te blijven. 

Je hebt relatieproblemen en bent eraan toe patronen te doorbreken zodat jullie weer van elkaar kunnen genieten. 

Je slaapt slecht. Al maanden. Dit geeft je zo veel stress, dat je nu al weet dat je vannacht weer geen oog dichtdoet. 

Je hebt een burn-out en wilt dolgraag je energie terug en onderzoeken wat maakt dat je zo ver gekomen bent. Want je wilt je nooit meer zo voelen. 

Je hebt angsten, onverklaarbare (paniek) gevoelens waardoor je het liefst geen stap buiten je achtertuin zet. Je wilt je weer veilig voelen. 
 
Doordat je zo vaak hoofdpijn hebt, durf je haast niks meer af te spreken. 

Je voelt je al langere tijd neerslachtig. Er komt niet veel meer uit je handen. Je bent misselijk. Hebt onverklaarbare buikpijn. Je wilt bruisen van energie en levensvreugde. Ook al weet je nu niet hoe; diep van binnen weet je dat je dit kunt.

Hoe gaan we aan de slag met hypnotherapie

We starten met een voorgesprek waarin we je klachten en de daaronder liggende thema’s bespreken. Vervolgens spreken we af waar we aan gaan werken en wat het doel is dat je wilt bereiken. In de sessies daarna richten we ons vooral op onverwerkte ervaringen uit het verleden en het bereiken van je doel.

 

Over Willeke
Als kind heb ik veel in het buitenland gewoond en heb ik meerdere keren afscheid moeten nemen van mijn vriendinnen, school, landen. Steeds weer begon ik opnieuw en paste ik me aan. Tot dit me niet meer lukte. Ik ging toch weer weg en iedere keer mijn vriendinnen achterlaten deed te veel pijn. 

Jaren later zit ik op kantoor offertes te schrijven over stenen en beton. Ik heb niks met stenen en beton en zak langzaam maar gestaag in een burn-out. 
Zo kom ik bij een hypnotherapeut die me geholpen heeft oude ervaringen af te sluiten en te ontdekken waar ik wel blij van word. 

Nu help ik mensen te ontdekken waar zij blij van worden. 


Als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken, mail of bel me dan!
Groetjes, Willeke

 

Opleidingen & registraties

Ik heb de 4 jarige HBO opleiding hypno- en regressietherapie bij Trance Art gedaan, de holografische kinderopleiding bij Magick Walk en EMDR bij BIVT

Specialisaties

  • Virtuele maagband
    Prikkelbare darmsyndroom (PDS)
    Kinder- en jeugdtherapie

De meest behandelde coachingsvragen in mijn praktijk:

Afvallen met de virtuele maagband
Je wilt een gezond gewicht. Slank zijn en slank blijven zonder dat je ooit nog op dieet hoeft. De virtuele maagband is een denkbeeldige maagband die ik bij je plaats terwijl je in hypnose bent. Hierdoor wordt je maag zonder operatie verkleind waardoor je sneller vol zit, minder eet en afvalt. Bovendien kijken lossen we de achtergrond van je overgewicht op zodat je niet op je wilskracht af hoeft te vallen. Want er komt altijd een moment dat je wilskracht breekt en je weer vervalt in je oude eetpatroon. Met als resultaat dat je per saldo alleen maar aankomt. Met de maagband laat je de overtollige kilo's los zodat je je fijn voelt in je lichaam dat een gezond gewicht heeft. 

Rouwverwerking
Je hebt een dierbare verloren, bent je baan kwijtgeraakt, verhuisd, gescheiden. Doordat je maar doorging, ben je niet toegekomen aan het verwerken van je verlies. Nu ben je eraan toe om de ervaring een plekje te geven zodat ej weer kunt gaan genieten van je leven.

Angst en paniek
Je bent bang van honden, durft niet op de snelweg te rijden, te solliciteren, naar de tandarts of raakt 's nachts helemaal in paniek van alles dat op je afkomt. Samen onderzoeken we wat je angst je wil vertellen. Je geeft dat wat je belemmert een plek zodat je weer stappen durft te zetten.

Burn-out
Samen gaan we op zoek wat maakt dat je opgebrand bent, zodat je je nooit meer zo hoeft te voelen en je je energie weer op kunt bouwen. En naar het werk waarvoor je graag je bed uitkomt omdat het je oplaadt. 

PDS - prikkelbare darm

Je hebt dagelijks last van buikpijn en je stoelgang is volledig in de war. (PDS), gooit je leven behoorlijk overhoop. 

Normaal gesproken werken je hersenen en darmen samen in de spijsvertering. Bij PDS is deze samenwerking verstoord, de signalen die afgegeven worden zijn te sterk of worden niet goed begrepen. 

Hypnotherapie helpt je de signalen tussen je darmen en hersenen te herstellen. Hierdoor verminderen of verdwijnen je pijnklachten en kan je stoelgang zich herstellen. Ook verminderen stress, angst en andere klachten. 

We werken met visualisaties die je meekrijgt naar huis zodat je er dagelijks mee kunt oefenen. Dit is belangrijk voor je herstel. 

 

Tarieven

Een sessie hypnotherapie kost € 120,–  en duurt maximaal 1,5 uur.

Een sessie virtuele maagband kost € 120,–  en duurt maximaal 1,5 uur.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Na afloop van de sessie krijg je een factuur die je bij je verzekering in kunt dienen. 

Afhankelijk van je aanvullende verzekering wordt een deel van de kosten vergoed.Omdat de therapie in de aanvullende verzekering zit, hoef je geen eigen risico te betalen.

Als je liever eerst kennis wilt maken, ben je van harte welkom voor een gratis gesprek van een half uur.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 8.00 - 18.00 uur.

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |