Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Jackie | Counsellor en Integratief Therapeut

Counsellor-en-Integratief-Therapeut-Nieuw-Vennep
Sint Anthoniusstraat 1 E
2153 BA Nieuw-Vennep
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Bij mijn manier van coachen leg ik het accent bij het samen met u zoeken naar en gebruiken van de juiste prikkels en motivaties om dat te bereiken wat u wilt. Het ontdekken, onderzoeken en versterken van de eigen talenten en krachten die soms verborgen, vergeten of onvermoed sterk zijn, staat centraal.

Wanneer nodig zal ik u aanmoedigen of juist tot rust manen. Uiteindelijk bent u het zelf die doet wat nodig is. Veiligheid, vertrouwen en een goede klik zijn nodig om met elkaar stap voor stap naar uw doel te komen. 

Uitgangspunt waarmee ik werk is dat ieder mens een eigen innerlijke 'wegwijzer' heeft, met daar op de mogelijkheden voor het proces van verandering dat hij of zij wenst. In ieder mens schuilt een 'onbewust weten en kennen' van het eigen kunnen.

 

Bij coaching ga ik er van uit dat u wel weet wat u wilt en dat u nog zoekende bent in hoe u dat kunt bereiken. Meer dan bij mijn oorspronkelijke vak Counselling en Integratieve Psychotherapie, leg ik bij het coachen het accent op het vinden van de juiste prikkels en motivaties om dat te bereiken wat u wilt.

 

Samen gaan we op zoek naar uw nodige eigen talenten en krachten die soms verborgen, vergeten of onvermoed sterk zijn. Wanneer nodig zal ik u aanmoedigen of juist tot rust manen. Veiligheid, vertrouwen en een goede klik zijn nodig om met elkaar stap voor stap naar uw doel te komen.

 

Bent u op zoek naar een flexibele coach waar u op kunt bouwen? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende intake om te onderzoeken of wij met elkaar aan het werk kunnen.

 
Jackie

Tarieven

80 euro per sessie

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |