Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Coach Anthea | Coach

Coach - Musselkanaal - Coach Anthea
Coach Musselkanaal
Hulststraat 16
9581 KJ Musselkanaal
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach Musselkanaal

Coaching is een activerende vorm van begeleiding. Een coach helpt je jouw doelen te bereiken. Bij balans in je bestaan wordt jouw zelfsturing bevorderd en gaan we ontwikkelingsgericht te werk.

 

Wat is nodig om je doel te bereiken? Wat heb je al in huis om je doel te kunnen bereiken? Wat ontbreekt er nog? Deze vorm van coaching verloopt via ervaringsgerichte gesprekken. Niet alleen praten over, maar ook door voelen en ervaren.

 

 

Wandelcoaching

Tijdens een wandeling verlopen gesprekken weer anders dan in een praktijkruimte. Je loopt naast elkaar en dat maakt het soms gemakkelijker om je leed te delen. Dit is meer een ondersteunende vorm van coaching.

 

Wandelcoaching bereikt meer en meer terrein en samen naar buiten gaan, de natuur in te trekken werkt activerend. Bij depressieve klachten kan dit een waardevolle en effectieve aanvulling zijn op de gesprekken. Wist je dat wandelen in de natuur enorm stimulerend kan werken? Dat het een positieve werking heeft op je hersenen. Daarnaast heeft wandelen in de natuur ook een rustgevend en kalmerend effect. Het past goed in een stuk zingevende coaching

 

 

E-coaching

Ook is er de mogelijkheid om via e-mail gecoached te worden. Dit kan een uitkomst zijn in een druk bestaan met werk, kinderen en andere beslommeringen. Gewoon van achter je eigen computer werk je aan jezelf, je problemen en je doelen. Soms als aanvulling op coaching in de vorm van gesprekken en wandelcoaching, maar het kan ook een op zich staande vorm van coaching zijn. Bovendien heb je in de mailwisseling een waardevol naslagwerk om nog eens terug te kunnen lezen en hierop te kunnen reflecteren. 

 

 

Over mij

Al vanaf mijn jeugd was er interesse in allerlei psychologische processen en

waarom mensen doen zoals ze doen. Ook vertelden mensen me vaak hun verhaal en kwamen ze bij me voor een luisterend oor. Vanuit mijn gevoel en intuïtie reageerde ik hierop.

 

Ik raakte zwanger en heb toen een bewuste keuze gemaakt om voor ons kind te zorgen.

We kregen in totaal vier kinderen. De daaropvolgende jaren waren gevuld met het zorgen voor de kinderen.

 

Het was een drukke, leuke en liefdevolle periode, waarin ik ook veel over mezelf leerde.

Humor en relativeringsvermogen bleken onmisbare tools in het ouderschap.

 

Maar toch, mensen en hun verhalen bleven me boeien. Dus heb ik 2007 de stap genomen om een HBO-opleiding te gaan volgen bij Academie Gradatim tot psychosociaal therapeut. 

 

Tegenwoordig ondersteun ik mensen in mijn praktijk. Ik ontvang mensen uit de regio Musselkanaal, Stadskanaal, Mussel, de Monden, Emmen, Ter Apel, Winschoten en verder

 
Je bent welkom in mijn praktijk.

Anthea

Opleidingen & registraties

  • Gradatim Academie -  4 jarige HBO-opleiding tot psychosociaal therapeut, counselor en coach
  • Con Amore - PSBK 
  • BivT - opleiding tot EMDR master practitioner 
  • Civas - coaching bij Autisme 
  • Civas- coaching bij ADHD/ADD
  • Civas- coaching bij hoogsensitiviteit 

Tarieven

€ 60,- per sessie

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |