Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Wim | lichaamsgerichte coach en (trauma)therapeut

lichaamsgerichte-coach-en-(trauma)therapeut-Delft
van Kinschotstraat 3
2614 XJ Delft
wim@coachcoaching.nl
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie & Coaching Delft

Welkom bij mijn praktijk voor lichaamsgerichte coaching en (trauma)therapie. Waar nodig combineer ik deze coaching met interventies, zoals systemisch werk, Voice Dialogue of NLP-methoden.

 

Ik richt me onder meer op het behandelen van burn out klachten, maar liever nog op het voorkomen daarvan, door het beter omgaan met stress. Hoe kun je echt tot rust komen en niet altijd maar áán staan?

Verder begeleid ik mensen die last hebben van keuzestress, geen fouten durven maken, bang zijn van alles te missen (FOMO) het gevoel hebben alles te moeten, weinig plezier hebben in dingen, die piekeren, last hebben van uitstelgedrag, moeite hebben de balans werk-privé te bewaren en andere vragen, die onder life coaching te vatten zijn. In feite dus alles wat je weerhoudt om vrij te leven met plezier.

 

Ben je op zoek naar

meer balans en focus?

leven vanuit innerlijke rust?

zicht op wat je tegenhoudt om je doelen te bereiken?

het omgaan met keuzestress?

meer contact met je zelf en je diepste drijfveren?

een zetje in de goede richting?

 

Via coaching zoek ik vaak de verdieping op, omdat het blijkt te helpen wanneer je de onderliggende patronen bij jezelf bewust wordt. Èn daar iets in verandert. 


Over mijzelf als coach

Ik zoek vaak de verdieping op, omdat ik geloof dat als er iets geraakt wordt in de onder­lig­gende patronen je tot nieuw (automatisch) gedrag kunt komen. Veelal gaat het dan over identiteit (eigenwaarde) of missie.

Hoe je doet en hoe je je voelt, hangt sterk samen met hoe je naar jezelf kijkt en hoe je betekenis aan het leven geeft. Je gedrag verbinden met je missie, kan heel veel ruimte en energie opleveren. In de begeleiding ga ik graag voor zulke structurele verbeterin­gen, waarbij ik wel aansluit bij jouw wensen als cliënt.

Een belangrijke basis voor de coaching is dat het veilig voelt en daar draagt een goede intake aan bij. Die start met een korte kennismaking en gaat verder met het verkennen en verdiepen van de vraag. Vaak geven cliënten me terug dat ze zich snel veilig voelen, dat ze me soms dingen toevertrouwen, die ze nog aan niemand anders verteld hebben.

In de begeleiding vind ik het daarnaast belangrijk om oordeelloos te spiegelen wat me opvalt. Dingen onbenoemd laten helpt namelijk niet veel verder.

Ik ben verder thuis in een analytische denkwereld, leg makkelijk verbanden en ben snel van begrip. Het verbinden van denken en voelen vind ik daarbij wel belangrijk.

 

 

Drijfveer

Het geeft me veel energie en voldoening om met een cliënt constructief in interactie te zijn. Liever gericht op duurzame heling dan op een ad hoc oplossing.

Dat vraagt meer tijd, maar levert ook meer op. Ik krijg er veel energie van om een veilige bedding te bieden, om momenten van verlichting en ontlading mee te maken en om iemand te begeleiden bij het zetten van structurele stappen. De bege­leiding voelt voor mij niet zwaar, mijn insteek is om op een speelse, ontspannen en soms vrolijke manier bij te dragen aan heling.

 

 

Aanpak

In een coachtraject zet ik zowel intuïtieve als resultaatgerichte interventies in. Ik sluit vaak aan bij wat zich aandient en tegelijk stuur ik in het gesprek wel op wat me relevant lijkt. Dat combineer ik met een praktische aanpak met handvatten (en huiswerk) om concreet aan ander gedrag te werken.

Als er sprake blijkt te zijn van een ontwikkelingstrauma of shock trauma zet ik lichaamsgerichte technieken en EMDR in. De combinatie daarvan maakt het erg krachtig. Daarnaast put ik uit een breed scala van methodieken en oefeningen, wat in jouw situatie maar het beste past. Jouw traject staat steeds centraal.

 

 

Doel

Het is niet gek waar je mee loopt. Als ervaren begeleider bied ik je erken­ning, verheldering en humor. Zodat je het spoor (her)vindt met meer zelfvertrouwen, rust, balans, energie, ruimte en plezier in je werk en leven.

 

Kortom, als je op zoek bent naar een coach die...

o    toegankelijk is en die je makkelijk in vertrouwen neemt

o    je gedrag kan verbinden met je missie en met zingeving

o    een praktische aanpak met concrete stappen voorstaat

o    die je ruimte en erkenning biedt

o    je wil helpen onderliggende patronen te herschrijven

o    met humor de zaak zo nu en dan wat lichter kan laten schijnen

o    een analytische denkwereld kent en met empathie kan verbinden

neem dan eens contact op voor een vrijblijvende intake. 

In een intakegesprek kun je kijken of het klikt en wat ik voor je kan betekenen. Mocht je dan niet verder willen of als ik reden zie om je door te verwijzen, dan is de intake kosteloos. Wil je wel verder, dan is dat het eerste gesprek.

Online therapie

Therapiesessies via beeldbellen als het (tijdelijk) niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, samen wandelen ook geen optie is en het geen uitstel kan lijden. Of als jij daar sterke voorkeur voor hebt.


Mededeling inzake corona-pandemie

We laten een gesprek alleen doorgaan als beiden klachtenvrij zijn. Overigens ben ik inmiddels volledig gevaccineerd. Ik vraag je bij binnenkomst je handen te ontsmetten. Vervolgens wordt het gesprek in de praktijkruimte op gepaste afstand gevoerd, we geven geen handen e.d. en ik zorg voor voldoende ventilatie tussen de gesprekken door.

Opleidingen & registraties

Opleidingen
2020-2022  Traumatherapie - Atma Instituut
2021  EMDR - Takeoffsupport
2020  Teamcoaching - Boeii
2020  Een taal erbij - Systeemacademie
2019  Alexander Concept - Ander Leven
2017  Taal van het lichaam - Eerste verdieping
2014-2015  NLP Master Practitioner - Eerste verdieping
2012-2013  NLP Master - Eerste verdieping
2008-2009  Leergang coaching voor managers - School voor coaching
2005 
Communicatie, Interactie en Management­vaardig­heden - van Harte en Lingsma
Verder diverse communicatietrainingen.
Tenslotte ben ik zelf ook meerdere malen gecoacht en dat heeft me veel opgeleverd.

Beroepsverenigingen

Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO)
Vereniging van Christencoaches (VCC)

Tarieven

Voor particulieren:
€110,- per gesprek van 60 à 75 minuten (meestal maken we dat wel vol)

Voor bedrijven en organisaties lever ik graag een offerte op maat.

Openingstijden

Maandag als gewenst
Dinsdag als gewenst
Woensdag 8.00 -18.00
Donderdag 8.00 -18.00
Vrijdag 8.00 -18.00
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |