Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Ria Keuker | Stress, Burn-out coach & Relatietherapeut

Stress,-Burn-out-coach-&-Relatietherapeut-Huizen
IJsbaankade 183
1271 GC Huizen
ria-keuker@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoaching & Relatiecoaching Huizen

Mijn naam is Ria Keuker. Als coach en relatietherapeut ondersteun en motiveer ik mensen om in beweging te komen en hun eigen doelen in het leven te realiseren. Die doelen kunnen heel verschillend zijn; een betere werk - privé  balans, het voorkomen van een burn-out of een harmonieuzere relatie zijn nog maar een paar voorbeelden. Wil jij de regie over je eigen leven (terug) krijgen? Neem dan vrijblijvend contact op om te horen wat ik voor jou kan betekenen. 


Stress, burnout, relatieproblemen

Als coach, relatietherapeut en trainer kom ik met heel veel mensen in aanraking. Mensen die allemaal hun eigen kijk op het leven hebben, hun eigen dromen en verlangens.

Maar helaas ook vaak hun eigen problemen of obstakels waar ze maar mee te dealen hebben. Soms hebben die problemen te maken met waarden of overtuigingen die hen belemmeren bepaalde stappen te zetten.

Soms heeft het te maken met dingen die hen overkomen in dit leven die een grote impact op hun functioneren of welbevinden hebben. En soms is het een droom die ze willen verwezenlijken maar niet weten hoe.

Ik heb me gespecialiseerd in stress en burn-out coaching en relatietherapie. Dat wil niet zeggen dat als je tegen andere dingen aanloopt, je niet bij mij terecht zou kunnen. Je kunt ervan op aan dat ik je direct door zal verwijzen als ik denk dat jij daar beter mee af bent. Een kennismakingsgesprek is bij mij altijd vrijblijvend en kosteloos, dus een mooie gelegenheid om af te tasten of ik iets voor jou kan betekenen.


Begeleiding op maat

Mijn begeleiding is altijd op maat gemaakt. De overeenkomst in alle trajecten is dat ik je, vanuit een empatische houding, een spiegel voor zal houden. Je uit zal dagen tot (zelf) reflectie, je referentiekader en betekenisverlening zal proberen te verbreden.

Sommige dingen in het leven overkomen je, maar hoe je er uiteindelijk mee omgaat, is een keuze. Ik zal mijn best doen om jou in te laten zien dat jij een keuze hebt, respecterend waar jij ook maar voor kiest.

De begeleiding bestaat uit het voeren van gesprekken, het oefenen van bepaalde situatie of ander gedrag. Soms zijn thuis of praktijkoefeningen ook van toegevoegde waarde. Dit alles met als doel je zelfaccepterend, zelflerend, zelfsturend en zelfoplossend vermogen te vergroten.

Bij stress en burn-out begeleiding werk ik vanuit de, door mij ontwikkelde methode, BALANS genaamd.
Aangezien stress en burn-out herstel gefaseerd verloopt, is deze methode ook gefaseerd en gestructureerd.

Bij relatietherapie spelen acceptatie, tolerantie, emotionele gevoeligheden en goede communicatie een hoofdrol. Met behulp van een bewezen methode begeleid ik jullie in het zetten van stappen naar een respectvolle, liefdevolle, toekomstbestendige relatie.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Ria

Online therapie

Online gesprekken voeren we via Zoom. Vooraf ontvangen jullie van mij een link per email waarna we elkaar op de afgesproken tijd online ontmoeten. Het kennismakingsgesprek van 30-45 minuten is kosteloos en vrijblijvend. Als jullie besluiten bij mij  therapie te volgen zullen de vervolggesprekken ongeveer 1 tot 1,5 uur duren. De therapie bestaat naast gesprekken ook uit opdrachten. Indien het de begeleiding ten goede komt, zullen de uitwerkingen hiervan 48 uur voor de online sessie naar mij gemaild worden. 

In onderling overleg kan, als dat gewenst is, ook overgegaan worden tot live sessies in de praktijk.Mededeling inzake corona-pandemie

Ik volg de richtlijnen van de Nederlandse overheid. 
Concreet wil dat zeggen dat, zolang men zich beweegt door de openbare ruimte, er een mondkapje gedragen wordt. In de praktijkruimte kan dat natuurlijk afgedaan worden. De 1,5 meter afstand wordt tijdens de sessies in acht genomen. Zowel bij binnenkomst als bij vertrek zullen we geen handen schudden.

Mocht er bij een van de deelnemers zelf, of in hun directe omgeving, sprake zijn van Corona gerelateerde klachten, dan verzetten we de afspraak.

Opleidingen & registraties

Opleidingen en specialisaties:
Periode 2004-2020

·         Post HBO beroepsopleiding tot coach

·         Post HBO beroepsopleiding tot mediator

·         Propedeuse niveau Psychologie

·         IBCT -Integrative Bahavioral Couple Therapy

·         EFT - Emotional Focused Therapy

·         Relatiecoaching

·         Coaching bij autism
.         Voice dialogue
.         Mental Health First Aid

·         Training 'hulp op afstand'

·         Training 'omgaan met weerstand'

·         Verdiepinscursus buurtbemiddeling

·         Basiscursus buurtbemiddeling

·         Mediatraining

Periode 1974-2004

·         HBO lerarenopleiding 2e graags economie

·         VWO-Atheneum A

Specialisaties

Stress en Burn-out Coaching

Ieder mens is anders, ook in het ervaren van (langdurige) stress. Mijn begeleiding voor mensen met stress en burn-out klachten is daarom altijd op maat gemaakt. Ik kijk samen met jou wat jij nodig hebt om van een burn-out te herstellen of die te voorkomen.
 
Vanuit een empathische houding zal ik je een spiegel voorhouden,  uitnodigen tot (zelf)reflectie en motiveren om in beweging te komen. Met een open vizier zal ik je op een positieve manier begeleiden met gebruikmaking van verschillende coachingsmethoden en –technieken.
 
Onderzoek heeft aangetoond dat herstel bij burn-out in bepaalde fasen verloopt, vandaar dat mijn aanpak ook gefaseerd en gestructureerd is. Ik heb daarvoor een unieke methode ontwikkeld: BALANS, wat staat voor:
 

  • Bewust worden; 
  • Accepteren; 
  • Loslaten; 
  • Aanspreken; 
  • Navolgen; 
  • Stabiliseren. 

 
Ben je benieuwd wat de verschillende fasen inhouden of wat coaching voor jou kan betekenen, neem dan contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. 

Gemiddeld aantal sessies; 6-8Relatietherapie

Mijn begeleiding bestaat uit een combinatie van verschillende stromingen uit de relatietherapie;  Emotionally Focused Therapy (EFT) en Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT) een vorm van cognitieve gedragstherapie. Afhankelijk van wat er speelt wordt er o.a. aandacht besteed aan emoties, hechtingsproblematiek, impactvolle levensgebeurtenissen, persoonlijkheids- of culturele verschillen, niet effectieve communicatie of gedragspatronen.

Het complete traject bestaat uit;
Kennismaking (kosteloos en vrijblijvend)
Intake; gezamenlijk en individueel
Sessie 1; bespreken van de problemen en standpunten
Sessie 2; stimuleren van emotionele acceptatie of tolerantie
Sessie 3; benoemen van en werken aan storend gedrag 
Sessie 4; stimuleren van goede zelfzorg
Sessie 5; oog voor elkaars wensen en behoeften
Sessie 6; delen van ervaringen
Sessie 7; communicatie verbeteren
Sessie 8; problemen leren oplossen

Afhankelijk van de complexiteit zijn er na de intake 8-10 sessies.

Deze therapie is geschikt voor de meeste relatie problemen.

De meest behandelde coachingsvragen in mijn praktijk:

1. Ruzie maken over de opvoeding van de kinderen. 

We brengen allemaal onze eigen waarden, normen en overtuigingen mee in de relatie. Als die erg verschillen van elkaar, kan dat voor veel spanningen in een relatie zorgen.


2. Niet-effectieve communicatiepatronen
Zowel in privé als in werksituaties komen veel niet-effectieve communicatiepatronen voor. Helaas blijven mensen die patronen vaak herhalen. Hetzelfde doen wat je altijd deed is helaas niet effectief. Je bereikt je doelen niet. Bewust wording welk patroon je in stand houden en leren hoe je dat kun doorbreken, zal je veel effectiever maken. 

 

3. De (emotionele) verwijdering wordt als maar groter.

Er kan, mede door de hectiek van het dagelijks leven, een verwijdering ontstaan die onoverbrugbaar lijkt. In relaties die al langer bestaan, doen partners nog nauwelijks leuke dingen doen, het komt er niet meer van. Echte interesse in elkaar is ver te zoeken. Is er nog wel een toekomst samen?

4. Waar komt toch dat gevoel van voortdurende stress vandaan?
Je ervaart stress, je lichaam en geest zijn constant alert, je krijgt allerlei signalen dat het niet goed gaat. Maar hoe moet je gas terug nemen, wat zijn de dingen die jou stress bezorgen en hoe kun je die aanpakken?

5. Terugvalpreventie.
Hoe kan ik een nieuwe burn-out voorkomen? Past mijn werk(omgeving) nog wel bij me? Wat wil ik werkelijk met mijn leven?  

Tarieven


Vrijblijvend kennismakingsgesprek 30-45 min. gratis

Jongeren, studenten en minima
€ 55,-- per uur *
Particulieren
€ 65,-- per uur
ZZP-ers en zelfstandigen
€ 75,-- per uur
Relatie therapie
€ 95,-- per uur

* Omdat ik begeleiding voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk wil maken, houd ik graag rekening met jouw financiële  positie.
In beperkte mate bied ik jongeren, studenten en mensen met wat minder financiële draagkracht de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor dit speciale tarief. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.00 en 19.00 - 21.00
Dinsdag 9.00 - 17.00 en 19.00 - 21.00
Woensdag -
Donderdag 9.00 - 17.00 en 19.00 - 21.00
Vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |