Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Tamara van de Laar | Relatiecoach - Gezinscoach - Datingcoach

Relatiecoach---Gezinscoach---Datingcoach-Sint-Michielsgestel
Petrus Dondersplein 8 d
5271 AA Sint-Michielsgestel


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatiecoach en Gezinscoach Sint-Michielsgestel

---
Clientenstop
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Ik verwijs je door naar een andere therapeut op deze website.

---


Relatiecoaching, gezinscoaching en datingcoaching. Coachig bij mij staat voor liefde en geluk en heeft als doel om samen met jou een harmonieuze situatie te creëren in jouw (toekomstige) relatie(s). Ik werk zowel met individuen als met stellen en kinderen. De gesprekken dienen voor nieuwe inzichten en het krijgen van handvaten. Thuis gaan jullie zelf aan de slag en steeds weer evalueren we waar we staan. In relatief weinig sessies wordt er (in 90 procent van de gevallen) vooruitgang geboekt!

 

 

Relatiecoaching

Heb jij of hebben jullie relatieproblemen? Zijn jullie in een sleur gekomen en lukt het maar niet om daaruit los te komen? Zijn er veel conflicten en zouden jullie de rust graag weer terug vinden? Relatiecoaching kan een positieve draai geven aan jullie liefdesrelatie/huwelijk. Over het algemeen is 90% van de relaties na therapie succesvoller.

 

 

Datingcoaching

De liefde nog niet gevonden? Of ben je op zoek naar een nieuwe liefde maar lukt het je maar niet om de ware te vinden? Voel je je angstig als het aankomt op het maken van contact of wordt je steeds maar afgewezen en snap je niet waardoor dit komt? Lopen de dates steeds op niets uit en zou je graag aan jouw zelfvertrouwen willen werken?

 

Datingcoaching zou dan dé oplossing kunnen zijn. Ik begeleid jou bij al jouw vragen. Je staat er nooit alleen voor!

 

 

Gezinscoaching

Conflicten binnen het gezin? Bij gezinscoaching leer ik de ouders de regie over zichzelf en hun gezin (terug) te geven en proberen we de conflicten te verminderen of op te lossen. Van belang hierbij is het stimuleren en versterken van de eigen mogelijkheden van het gezin, zodat ouders in staat worden gesteld zo zelfstandig mogelijk te functioneren en weer toekomstperspectief zien.

 

Ik ondersteun ouders en kinderen en maak in overleg een actieplan op. Daarbij houd ik ook rekening met mogelijke andere problemen waardoor ouders geen grip meer hebben op de opvoeding. Denk aan persoonlijke problemen.

 

Praktische informatie

Werktijden: ma-do 10:00-17:00
Tarieven: 85,00 per sessie
Sessieduur: max 1 uur
Opleidingen: HBO relatiecounseling, relatie&datingcoach, kinder-en gezinscoach, praktische psychologie
Beroepsvereniging: SCN

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |