Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Tamara van de Laar | Relatiecoach - Gezinscoach

Relatiecoach---Gezinscoach-Helmond
Kasteel Traverse 100
5701 NR Helmond
tamara@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtRelatiecoach en Gezinscoach Helmond

Relatiecoaching, gezinscoaching en datingcoaching. Coachig bij mij staat voor liefde en geluk en heeft als doel om samen met jou een harmonieuze situatie te creëren in jouw (toekomstige) relatie(s). Ik werk zowel met individuen als met stellen en kinderen. Altijd in goede sfeer, met plezier én humor.

 

 

Relatiecoaching

Heb jij of hebben jullie relatieproblemen? Zijn jullie in een sleur gekomen en lukt het maar niet om daaruit los te komen? Zijn er veel conflicten en zouden jullie de rust graag weer terug vinden? Relatiecoaching kan een positieve draai geven aan jullie liefdesrelatie/huwelijk. Over het algemeen is 90% van de relaties na therapie succesvoller.

 

 

Datingcoaching

De liefde nog niet gevonden? Of ben je op zoek naar een nieuwe liefde maar lukt het je maar niet om de ware te vinden? Voel je je angstig als het aankomt op het maken van contact of wordt je steeds maar afgewezen en snap je niet waardoor dit komt? Lopen de dates steeds op niets uit en zou je graag aan jouw zelfvertrouwen willen werken?

 

Datingcoaching zou dan dé oplossing kunnen zijn. Ik begeleid jou bij al jouw vragen. Je staat er nooit alleen voor!

 

 

Gezinscoaching

Conflicten binnen het gezin? Bij gezinscoaching leer ik de ouders de regie over zichzelf en hun gezin (terug) te geven en proberen we de conflicten te verminderen of om te lossen. Van belang hierbij is het stimuleren en versterken van de eigen mogelijkheden van het gezin, zodat ouders in staat worden gesteld zo zelfstandig mogelijk te functioneren en weer toekomstperspectief zien.

 

Ik ondersteun ouders en kinderen en maak in overleg een actieplan op. Daarbij houd ik ook rekening met mogelijke andere problemen waardoor ouders geen grip meer hebben op de opvoeding. Denk aan persoonlijke problemen.

 

Praktische informatie

Werktijden: ma-vrij 10:00-17:00
Tarieven: €80
Sessieduur: max 1 uur
Opleidingen: HBO relatiecounseling, relatie&datingcoach, kinder-en gezinscoach, praktische psychologie
Beroepsvereniging: SCN

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |