Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Nicolette Beemster | Psycholoog - Personal coach - Loopbaancoach

Psycholoog---Personal-coach---Loopbaancoach-Tilburg
Coaching Tilburg
Marlestraat 34
5045 EL Tilburg


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoaching Tilburg


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere coach op deze website.
---

Mijn naam is Nicolette Beemster, woonachtig in Oosterhout met een praktijk in Tilburg.

  

Tijdens mijn loopbaan heb ik veel verschillende mensen met uiteenlopende problematiek ontmoet. Een van de dingen die ik heb geleerd, is dat mensen zeer verschillend kunnen reageren op zeer uiteenlopende situaties. Niets is wat het lijkt, en niets is zo vanzelfsprekend als dat wij denken.

Ieder mens heeft een rugzak, ook al zou je dat van de buitenkant niet zeggen. Ook ben ik van mening dat ieder mens allerlei goede eigenschappen heeft. Ook dat is iets dat mensen zich niet altijd bewust zijn. Ik ben onder andere op zoek naar die goede eigenschappen.

 

Ik werk nauw samen in 1 praktijk met mijn collega Marcella. Wij begeven ons op de kruising tussen pure psychische hulpverlening, sociaal-maatschappelijke activering, relatiecoaching en reintegratie.

 

Om mensen gericht te kunnen ondersteunen, zijn gesprekken alleen bijna nooit voldoende. De zaken die je bespreekt kennen een link met het dagelijkse leven van onze cliënten. Het is onze visie dat om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en verborgen talenten aan te boren, er in de praktijk stappen moeten worden gezet en daarvoor moeten drempels worden weggenomen.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Nicolette

Opleidingen & registraties

Mijn opleiding is: 
- Psychologie: Bul (afgestudeerd in sociale psychologie en deels klinische psychologie daarnaast gedaan)

Trainingen: 
- Belastingdienst mbt communicatieverbetering van klantmanagers
- Slachtofferhulp mbt ondersteuning na bv verkeersongevallen en slachtoffers van (gewelds-)misdrijven
- Persoonlijkheidsonderzoeken
- Groepsgerichte trainingen
- Train de trainer mbt loopbaancoaching / re-integratie / groepsprocessen

AGB code Zorgverlener: 94008308
AGB code Praktijk: 94057137

Afspraken zijn in de praktijk in Tilburg of via huisbezoeken in Oosterhout. In bezit van Blik op Werk Keurmerk

Specialisaties

Er zijn diverse soorten problemen waar mensen voor komen. het varieert van, zonder werk zijn/op zoek zijn naar een baan, tot beroepskeuzeonderzoek. Loopbaanbegeleidingsvraagstukken komen vaak aan de orde: matcht mijn beroepswens met mijn kwaliteiten bv. Daarnaast vragen mensen coaching aan voor het doorbreken van bepaalde patronen, of dat nu in de persoon zelf zit, of in een heel familiesysteem, overal kunnen we met je meedenken. Daarnaast komt ook relatietherapie vaak voor. Soms is net een objectieve derde nodig om erachter te komen waar de schoen wringt en hoe het verbeterd kan worden. Vaak zijn communicatie of seksualiteit of het verschil in gezamelijke behoeftes / hobby's belangrijke aandachtspunten. We maken een plan op maat met concrete huiswerkopdrachten. 

Het hangt er van af met welk doel je komt. Als je wilt weten, wat een uitslag kan zijn van een bepaalde test / onderzoek, dan ben je bv eerder klaar met je traject dan wanneer er allerlei andere zaken nog spelen waar aan gewerkt dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan situaties als rouw/verlies of traumatische ervaringen. Samen stellen we een plan van aanpak op. We hebben veel materiaal waar we mee aan de slag kunnen.

De meest behandelde coachingsvragen in mijn praktijk:

  • angst
  • relaties
  • werk gerelateerd, bv burnout
  • perfectionisme
  • faalangst

Tarieven

Mijn tarief is: 90,- euro per uur, inclusief BTW (intake ook)

Het wordt niet vergoed door de verzekering. Belangrijk is dus, om na te gaan of je het zelf kunt betalen. Elke maand stuur ik je een factuur via de email zodat je een overzicht hebt over wat we in die voorafgaande maand hebben gedaan. 

Belangrijk is je Spam-box van je email in de gaten te houden. De ervaring leert dat als je een aanmelding aan mij doet, en als ik je een email wil terugsturen, dat die in de Spam-box kan belanden. Het zou jammer zijn, als daardoor lijkt, dat je geen reactie hebt gehad en dat je dus geen hulp kunt krijgen. Hou die Spam-box dus in de gaten.

Daarnaast: vermeld bij de aanmelding naast je emailadres ook je telefoonnummer. Zo kan ik je bij de aanmelding bellen en dan kunnen we makkelijker een datum prikken voor de intake. 

Verder wens ik je veel succes met alles!

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |