Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Imanda Slief-Boom | Psycholoog en coach

Psycholoog-en-coach-Ede
Professor Oudpark 35
6716 EJ Ede
psycholoog-ede@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

No-nonsense en doelgerichte psycholoog en coach, met een focus op oplossingen. U bepaalt wat u nodig heeft en ik bied handvatten, structuur en zet therapeutische middelen in om u te helpen uw doel te verwezenlijken. Altijd in een sfeer van gelijkwaardigheid en samenwerking. Eerlijkheid en vertrouwen zijn hierbij heel belangrijk. 

 

Ben je hoogbegaafd -of vermoed je dat te zijn? Ik kan je helpen meer grip te krijgen op de diverse aspecten van jouw leven. Werk, relaties, sociale contacten, omgang met jezelf -soms verloopt dat moeizamer dan je zou willen. Inzicht verkrijgen in hoe jij als hoogbegaafde in elkaar zit kan dan enorm helpen. Wil jij je hoogbegaafdheid en jouw functioneren als hoogbegaafde beter begrijpen? Neem dan contact met me op. 

Praktische informatie

Werktijden: ma-di-wo-do, 9-17u
Tarieven: 90 euro per uur
Sessieduur: Eén of anderhalf uur, op afspraak
Opleidingen: Klinische psychologie en Persoonlijkheidsleer, Universiteit Nijmegen. Aantekening Psychodiagnostiek. Basisopleiding Cognitieve gedragstherapie. Oplossingsgerichte kortdurende psychotherapie. Positieve psychologie. EMDR. Schematherapie. Div. aanvullende korte opleidingen.
Beroepsvereniging: NIP, NVPA

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |