Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Allard van den Brink | Coach en psycholoog

Coach-en-psycholoog-Deventer
Coach Deventer
Winterkoning 13
7423 DL Deventer
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach Deventer

Welkom. Ik ben Allard van den Brink, coach / psycholoog in Deventer. Ik help je graag als je een coachvraag hebt. De meeste mensen lopen vroeg of laat in hun werk tegen situaties op die lastig zijn.

 

Je vindt het bijvoorbeeld lastig om grenzen te stellen, orde in de chaos aan te brengen, slecht-nieuws gesprekken te houden, om te gaan met lastige klanten, of merkt dat je in contact met anderen makkelijk onenigheid krijgt of geen diepte kunt bereiken.

 

Ook kan het zijn dat je leidinggevende vindt dat je maar eens 'aan jezelf moet werken' omdat een onderdeel van je functie of het contact met je leidinggevende niet lekker loopt. Op al deze gebieden kan ik je als coach helpen.

 

 

Coaching 

Via coaching help ik je te werken aan het door jou gestelde doel. Ik help je een overzicht te krijgen in wat je precies wilt (of moet) leren, naar aanleiding van wat je eigenlijk in een moeilijke situatie wilt bereiken.

 

We delen dit op in behapbare onderdelen en samen met jou werk ik deze onderdelen uit. Dat kan door het voor- en nadoen, door rollenspelen waarbij ik videobeelden kan gebruiken, en door het oefenen in de praktijk. Soms maak ik ook gebruik van visualisatie-oefeningen en observatie opdrachten.

 

Afhankelijk van je wens oefenen wij net zolang totdat iets je eigen wordt. Tenslotte maak ik je opmerkzaam voor feedback uit je werkomgeving;  die bijvoorbeeld waarderend is of opbouwende kritiek aangeeft; om hier in de toekomst bijtijds op in te spelen.

 

Hierdoor merk je dat je beter gaat functioneren, met bijvoorbeeld meer aandacht of betere contacten, minder gestresst bent en evt minder stressgerelateerde klachten hebt. 

 

 

Wie ben ik 

Ik ben geboren in 1965. Na ca 5 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben heb ik nu alweer vele jaren een eigen praktijk waarin ik met veel enthousiasme werk, en veel werknemers maar ook zelfstandig ondernemers heb gecoacht.

 

Ik heb mij naast het gedachten- en gedragsgericht werken gespecialiseerd  in de zachtere psychologische methoden. Dat betekent voor jou dat ik, als je wilt, ook naar oorzaken en naar dieperliggende groeiprocessen kan kijken. Het is mijn ervaring en overtuiging dat dit je langdurig helpt; en dat gun ik je graag. 

 

 

Contact 

Wil je weten hoe ik je kan coachen of heb je een andere vraag, neem dan vrijblijvend contact op. Ik bespreek telefonisch samen met jou jouw situatie; waarna jij beslist wat je wilt. Ook kun je lezen hoe 

 

Online therapie

Zolang het Coronavirus duurt bied ik voor de mensen die dat willen online coaching aan ter vervanging van individuele gesprekken (dus niet voor relatietherapie) via de beveiligde mogelijkheid van 24 sessions.Mededeling inzake corona-pandemie

Ook in de tijd dat het Coronavirus beperkingen oplegt werk ik door in de vorm van face to face gesprekken. Ik hanteer als voorzorg dat we elkaar geen handen geven en 1½ meter afstand in acht nemen. Voor al gemaakte afspraken ga ik ervan uit dat jij / jullie als cliënt de verantwoordelijkheid neemt om af te zeggen bij klachten en kans op besmetting volgens de richtlijnen van het RIVM. Uiteraard geldt dit omgekeerd ook voor mij. Face to face gesprekken hebben mijn uitdrukkelijke voorkeur omdat ik jij / jullie daarin beter van dienst kan zijn. Mocht dit in deze Corona-tijd een onoverkomelijk bezwaar zijn of vanwege klachten onmogelijk dan is online coaching ter vervanging van individuele gesprekken mogelijk via de beveiligde verbinding van 24 sessions. Ik bied geen online therapie aan voor relatiegesprekken en EMDR.

Tarieven

Een individueel gesprek duurt 60 minuten en kost (in 2022) € 111,-

Openingstijden

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag -
Woensdag 08.30 - 17.00 uur
Donderdag -
Vrijdag 08.30 - 17.00 uur
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |