Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

drs. Francine Wong Loi Sing - Witz | Psycholoog, coach & relatietherapeut

Psycholoog,-coach-&-relatietherapeut-Amsterdam
Cas Oorthuyskade 110
1087BB Amsterdam
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Met meer dan 20 jaar ervaring werk ik vanuit betrokkenheid, integriteit en compassie. Mijn werkwijze is efficiënt, open, pragmatisch en niet bureaucratisch. 

 

 

Jij staat centraal tijdens de coaching want jij bent de expert van jezelf en jouw probleem. 

 

Gesprekken in mijn praktijk hebben als doel om jouw inzicht in jezelf en jouw situatie te geven. Om te begrijpen waarom jij  je zo voelt en zo handelt. Dit is de eerste stap naar verandering. 

Vertrouwen tussen cliënt en therapeut is de basisvoorwaarde voor het slagen van een goede begeleiding. Mijn houding is open en warm, en ik ben gewend om efficiënt en doelgericht te werken zonder bureaucratie.

 

De meeste mensen kennen fases in hun leven dat het even wat minder goed loopt; werk, relatie, gezin, sociale en maatschappelijke situatie of gezondheid kunnen bron van zorg zijn. 

Vaak lukt het om zorgen met mensen om je heen te bespreken of de ervaring dat fases ook weer over kunnen gaan, helpen je om weer in wat rustiger vaarwater te komen en je  beter te voelen. Soms duren de problemen te lang, stapelen zich problemen op of zijn zo heftig dat  je niet meer weet hoe je uit deze situatie kan komen om je weer gelukkig te voelen. 

 

Mijn aanpak 

In een eerste gesprek kijken wij samen naar jouw vraag en wat therapie voor jou kan toevoegen. Wat is jouw doelstelling en hoe ziet je leven eruit als jouw klacht is opgelost?

Wij zullen ook afspraken maken over de aanpak en methode, de frequentie en duur van de gesprekken. Jij staat centraal en krijgt alle ruimte om het probleem op een bij jouw passende manier op te lossen. In de therapie bied ik jou de veilige ruimte om te vertellen wat je dwars zit en help ik je ontdekken wat je nodig hebt om weer in je kracht te komen staan.

 

 

Over mij

Ik ben opgegroeid in Zwitserland waar ik ook ben afgestudeerd als psycholoog. Voor de liefde ben ik 20 jaar geleden naar Amsterdam verhuisd en nadat ik een paar jaar in de GGZ heb gewerkt, ben ik mijn eigen praktijk opgestart.

 

Ik heb verschillende therapieopleidingen gevolgd:

 • integratieve therapie
 • relatietherapie
 • hypnotherapie
 • EMDR therapie

 

Ik geef coaching in Nederlands, Duits en Engels. 

Mijn aanpak is pragmatisch, clientgericht en direct. Mijn clienten omschrijven mij als warm, open, eerlijk, betrokken en betrouwbaar.

Online therapie

Ik werk met het programma 24 sessions waarbij je zowel via computer als ook via telefoon of tablet met een eenvoudig te downloaden programma/app veilig kan video bellen.


Mededeling inzake corona-pandemie

Hierbij wil ik u op de hoogte houden van de richtlijnen die ik op dit moment in mijn praktijk hanteer in verband met het Corona virus. Ik volg de richtlijnen van het RIVM .
De praktijk is geopend en de gesprekken kunnen plaats vinden. Indien u liever niet naar de praktijk wilt komen, dan kunnen de sessies via beeld bellen gedaan worden. Ik gebruik daarvoor het programma zoom. Dit lijkt een veilig programma te zijn maar er bestaat geen 100% garantie. De afspraken gaan in principe door zoals afgesproken  en indien u gebruik wilt maken van (video) bellen mag u dat aangeven. Hypnotherapie en EMDR behandelingen zijn helaas niet mogelijk via beeld bellen.
Onderstaande situaties maken een face to face sessie onmogelijk. Beeld bellen of gewoon bellen is dan een goede optie:
 
 • Is er iemand in jullie huishouden met verkoudheidsklachten (hoesten, niezen, keelpijn en/of benauwdheid) en/of koorts, dan verzoek ik jullie om thuis te blijven
 • Is er iemand in jullie huishouden in aanraking geweest met een Corona-patiënt  (of een gezinslid van een Corona-patiënt) dan verzoek ik jullie gedurende de incubatietijd (twee weken) niet naar de praktijk te komen

Om de risico’s op besmetting in te perken zijn de volgende hygiënemaatregelen genomen: 

 • Ik schud u in deze periode niet de hand, maar begroet u met een vriendelijke glimlach
 • Onderdelen in de praktijk die veelvuldig worden aangeraakt, zoals deurklinken worden extra schoongemaakt
 • Voordat ik u koffie of thee inschenk, zal ik mijn handen grondig wassen
 • Er zijn vloeibare zeep en papieren doekjes aanwezig
 • Bij kindertherapie gaan de kinderen en ikzelf eerst handen wassen
Deze situatie is voor ons allemaal lastig en best spannend. Velen moeten thuis werken en tegelijkertijd op de kinderen passen. Ik probeer zo veel mogelijk in te spelen op de behoeftes en vragen van mijn cliënten en de sessies zo in te plannen dat het lukt om goede hulp te bieden. 
Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Dat kan per mail of via mijn 06 nummer.

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |