Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Mathilde Westerhof-Hamelink | Oplossingsgericht Coach / Energetisch Coach

Oplossingsgericht-Coach-Energetisch-Coach-Zwolle
Bolksbeek 21
8033cm Zwolle
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

Wil je inzicht krijgen in jouw leven? Zoek je naar een oplossing? Is het verstopt onder de drukte van de dag? Ik hou je een spiegel voor, door oplossingsgerichte coaching. Dat kan gebeuren door een confrontatie met iets uit een recent- of ver verleden, wat jou vasthoudt en beklemt. Samen ont-wikkelen we het en lossen het op!

 

Mijn ervaring met Coaching is, dat ik jou –spreekwoordelijk- een spiegel voor hou, dat ik jou zelf tot inzicht laat komen.  Als coach draai ik niet om de hete brei heen. Ik tracht op een vriendelijke manier confronterend te zijn, opdat je snel tot inzicht komt.

Een inzicht die ieder mens heeft, vanuit ervaring, en verstopt is onder de druk of drukte die je op dat moment in het leven ervaart.

 

Er kan een soms een confrontatie zijn met iets uit een ver verleden of iets uit een recent verleden, waarvan jij weet dat je het anders wil.

 

 

Coaching

Coaching is laagdrempelig, doordat het een kortdurend is. Afhankelijk van jouw wens uiteraard, kan jij met 3, 4 of 5 ontmoetingen al uit het negatieve spiraal zijn. Vaak heb jij na een 1e of 2e ontmoeting al duidelijk hoe jouw knooppunt ontwikkeld kan worden.

 

Indien je met jouw partner in relatie-crisis verkeerd, kunnen jullie samen terecht bij relatietherapie bij mijn partner Edwin Hamelink-Westerhof, van waaruit je een persoonlijke begeleiding kan volgen bij mij, indien je graag een vrouwelijke therapeut wenst.


Voor wie

  • De jonge vrouw, die snel wil zijn, want je kan herkenning vinden in ‘je oudere zus’ en je kan snel met je zelf aan de slag, door de snelle, kortdurende confrontatie.
  • De jonge moeder, krijgt begrip vanuit het moederschap.
  • De midlife-crisiser, want ik heb begrip als jongere zus.
  • De spirituele zoeker, want ik heb de vele spirituele wegen bewandeld.
  • De (jonge) man die de confrontatie niet uit de weg gaat, en dat soms makkelijker kan tegenover een vrouw.

 

Wie ben ik

Ik ben Mathilde Westerhof-Hamelink. Als kind creëerde ik mijn eigen snuisterijen, mijn poppenkleding en later mijn eigen kleding. Vanzelfsprekend deed ik de mode-academie. Na de ingrijpende gebeurtenis van een auto-ongeluk, met coma als gevolg, koos ik voor meer zekerheid voor de toekomst ; de lerarenopleiding.

 

Deze gebeurtenis leidde tot vragen naar de betekenis van het leven. Omdat ik christelijk ben opgevoed, was een verdieping in het christendom logisch om de betekenis van het leven te vinden. Het gaf mij meer betekenis en liefdevolle gedachten. Omdat het christendom vele kerken en bijbehorende regels kent -waarvan ik vele heb bezocht en onderzocht, doch meer vraag dan antwoord opleverde-, ben ik verder gaan zoeken naar de betekenis van het leven. Het boek ‘een cursus in wonderen’ heb ik uitvoerig gelezen en toegepast en dit bracht mij meer in mijn kracht, dan het christendom.

 

Omdat ik ook hierin een strakheid in regels ervoer, stelde ik mij open voor meer inzicht en vrijheid, in de betekenis van het leven. Sinds 2004 pas ik een liefdevolle energie toe, die shamballa wordt genoemd. Hiermee sta ik in mijn kracht en ervaar ik vrijheid. Ik geef het aan mezelf, ik geef het aan anderen en ik geef cursussen hierin.

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |