Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Mirella Brok | Gezin, liefdes- en relatiecoach

Gezin,-liefdes--en-relatiecoach-Made
Liefdescoach en Relatiecoach Made
Adelstraat 16
4921 BR Made
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtLiefdescoach en Relatiecoach Made

Als relatiecoach leer ik mensen kijken naar hun gedrag in relaties met anderen. Zodat zij hun gedrag kunnen veranderen naar wenselijk nieuw gedrag. Ik werk bijvoorbeeld met mensen die willen leren flirten, bemiddelen tussen familieleden, meer willen leren over seks, anders willen communiceren, of beter willen luisteren. Ik werk met aandacht, geduld, warmte en creativiteit op een geheel eigen wijze. 

 

Kom je graag met je partner? Of met een familielid of goede vriend? Dat kan. Ik ontvang individuen, paren en gezinnen.

Online therapie

Jarenlang voer ik ook sessies online of telefonisch. Ondertussen heb ik daar al flink ervaring mee. Dus, voel je jezelf meer op je gemak met een online of telefonische afspraak, dan is dat goed mogelijk. Hoewel de sfeer anders is, zijn de meeste mensen na een paar minuten al gewend. Zoals voor iedere intake geldt: we kunnen samen bekijken of de klik er tussen ons en het medium is.Mededeling inzake corona-pandemie

Psychologische hulp in vreemde tijden
Juist nu er veel onzekerheid is, dan is het fijn om hierover in gesprek te kunnen. Een crisis biedt namelijk ook kansen. Wellicht ben je daar benieuwd naar en neem je nu de tijd om hier over te analyseren.

Opleidingen & registraties

  • 2022 - 2025: Jezelf in beeld door creatief beeldend werk - De kleine tiki, Breda
  • 2021: Diverse nascholing zoals: Existentieel welzijn, Imagotherapie en De clown in therapie.
  • 2020: Diverse nascholing zoals: Heb verlies lief, Seksualiteit en Eros, en Contact; de ziel van GGZ
  • 2019: Diverse nascholing zoals: Narcisme in relaties, Jij bent toch mijn moeder niet?!, en The Work
  • 2018 - 2018: Nascholing: partner en relatietherapie, systeem en seks - Swolsche School Systeemtherapie, Zwolle
  • 2013 - 2017: Post HBO, Contextuele therapie - Leren over leven, Antwerpen
  • 2013 - 2013: Basistraining voor telefonische vrijwilligers - Sensoor, Tilburg
  • 2012 - 2012: Post HBO, Systeemtherapeutisch medewerker -  Rino Groep, Utrecht
  • 2010 - 2010: Minor, Persoonlijke en Professionele ontwikkeling - Fontys Hogescholen, Tilburg
  • 2008 - 2010: Bachelor Toegepaste Psychologie - Fontys Hogescholen, Eindhoven
  • 2000 - 2001: Propedeuse Journalistiek - Hogeschool van Utrecht, Utrecht

   

  Registratiecodes

  • NBTP – L000083
  • NVPA – 103863
  • RBCZ – 214132R
  • Scag – 10644
  • KvK-nummer – 51743256
  • AGB's zijn op te vragen

   

  Door bovenstaande registraties vergoeden veel zorgverzekeraars mijn sessies vanuit het aanvullende pakket. Ben jij voor alternatieve zorg verzekerd? Dan ontvang je waarschijnlijk een gedeeltelijke vergoeding. Kom je samen? Dan hebben jullie allebei kans op een gedeeltelijke vergoeding.

  Specialisaties

  Vanaf het begin van mijn psychologische carrière heb ik mij gespecialiseerd in relatie- en gezinvraagstukken. Dat betekent dat ik hier specifiek in ben opgeleid, en dag in en dag uit werk met relaties en liefde. Naast relatieproblematiek heeft ieder individueel mens eigen bagage. Denk aan burn-out, piekeren, somberte, stress of angst. Ik heb dus ook ruime ervaring om met jou aan deze problemen te werken. Hiervoor kun je dus ook bij mij terecht.

   

  Mijn specialisaties zijn;

  • Relatietherapie en thema's rondom relaties en de liefde.
  • Auteur van verschillende artikelen op bijvoorbeeld LinkedIn, in de magazines van beroepsverenigingen of uitgevers, en op de website overpsychologie.nl

   

  Er zijn vele coaches in Nederland te vinden. En toch is ieder coachgesprek uniek. Dat komt enerzijds doordat iedere coach een andere verzameling van opleidingen heeft. Dat komt anderzijds doordat coaching mensenwerk is, en het belangrijk is welke mens er voor je zit. Wie ben ik? Ik ben aandachtig, autonoom, creatief, verbindend en warm.

  De meest behandelde coachingsvragen in mijn praktijk:

  In mijn praktijk ontmoet ik mensen met verschillende vragen over hun persoonlijke en relationele ontwikkeling. Soms komen mensen met meerdere vragen die elkaar raken. Hieronder lees je welke 5 vragen mij het vaakst gesteld worden. Ondertussen heb ik veel ervaring met het werken rondom deze vraagstukken.

   

  1) Kun je mij helpen om sterker in mijn schoenen te staan in mijn relaties?

  Het is voor veel mensen in mijn praktijk niet vanzelfsprekend om trouw te blijven aan zichzelf omdat zij zoveel houden van hun partner, ouder, kind, zus of werk. Mensen komen vaak in de problemen als er een verschil zit in wat zij willen en wat de ander wil. Dat is jammer omdat het vaak voelt alsof één van de twee mensen zal verliezen. En dat voelt niet fijn als we van iemand houden. Gelukkig zijn er verschillende coachmethodieken om te leren omgaan met dit lastige vraagstuk. Vast ook één die bij jou past.

   

  2) Kun je mij helpen om beter te communiceren in mijn relaties?

  Veel mensen in mijn praktijk hebben de indruk dat ruzies en pijnlijke situaties verbeteren door anders te leren communiceren. Bijvoorbeeld door beter te luisteren, andere vragen te stellen, andere woorden te gebruiken in hun gesprek of een andere houding aan te nemen. Communiceren is een vaardigheid die geleed kan worden. Coaching leent zich daar goed voor. Wanneer de coaching op dit stuk voorbij is, kijken we wat dat opleverd in jouw relaties.

   

  3) Kun je mij helpen mijn negatieve gevoelens beter te verdragen?

  Emoties kunnen een mens soms flink verwarren. Vooral de liefde zet ons soms even op onze kop. Sommige mensen hebben daar genoeg van en willen anders met hun gevoelens en de liefde om leren gaan. Zij komen naar mijn coachpraktijk voor meer vat op emoties en relaties

   

  4) Kun je mij helpen meer rust en zin te vinden?

  Wanneer het leven snel gaat en er zoveel keuzes te maken zijn, kan het leven soms overweldigend zijn. Zo ook in het thema liefde. Hoe vinden we rust en zin in de liefde, seks en relaties. Die vraag houdt steeds meer mensen bezig. En die vraag is goed te onderzoeken met een coach die zoals ik gespecialiseerd is in de psychologie van relaties.

   

  5) Verdieping

  Wanneer je meer verdieping zoekt in de coaching? Geef dat dan aan. Dan kunnen we de coaching omzetten naar therapie. Hiervoor ben ik ook opgeleid en de prijzen zijn gelijk.

  Tarieven

  Onderstaande prijzen zijn voor sessies van 60 minuten. Langere en kortere sessies zijn mogelijk. De prijs is dan evenredig. Vanaf 2023 betaal je onderstaande tarieven:

   

  • Individuele therapie particuliere cliënt tot 17.00 uur = 84,00 euro 0% BTW
  • Koppeltherapie tot 17.00 uur = 50,00 euro per persoon inclusief 21% BTW
  • Gezingesprekken met 2+ mensen = totaal 125 euro inclusief 21% BTW  Bij meer dan 100 aanvullende pakketten bij verschillende verzekeraars ontvang je een gedeeltelijke vergoeding van mijn sessies. Dat geldt per persoon. Partners hebben dus mogelijk 2x een vergoedingsmogelijkheid. Vraag hiernaar gerust naar voordat je een eerste afspraak maakt.

   

  In mijn praktijk in Made ben je op afspraak welkom van maandag tot en met zaterdag. Ook 's avonds afspreken is op sommige dagen mogelijk.

  Openingstijden

  Maandag Op afspraak van 8:00–17:00
  Dinsdag Op afspraak van 8:00–17:00
  Woensdag Op afspraak van 8:00–17:0
  Donderdag Op afspraak van 8:00–17:00
  Vrijdag Op afspraak van 8:00–17:00
  Zaterdag -
  Zondag -

  Praktijkfoto's

  Ligging


  © Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
  | Disclaimer | Privacy verklaring | Login |