Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Renie Bahlmann | GZ-psycholoog en coach

GZ-psycholoog-en-coach-Groningen
Kochstraat 1-4
9728 KA Groningen

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

 -----

Clientenstop

Op dit moment heb ik een clientenstop.

 

Ik verwijs je daarom door naar een andere coach op deze website.

-----


Mijn naam is Renie en ik werk al meer dan tien jaar als psycholoog en coach in Groningen. In mijn praktijk zie ik een grote verscheidenheid aan mensen, met allerlei klachten, vragen en problemen.

 

Maar altijd gewone mensen zoals jij en ik. Mensen met een baan, of een relatie, mensen die een huishouden runnen of kinderen opvoeden, kortom mensen die gewoon meedraaien in de maatschappij.

 

Maar soms kom je in een situatie terecht waarin je niet goed weet hoe het verder moet. Er is iets heftigs gebeurd en je kunt niet meer goed je draai vinden. Er speelt al langere tijd iets en je wilt er nu gewoon eindelijk eens iets aan doen. Er is iets veranderd in je relatie of het werk waardoor je merkt dat niet meer lekker in je vel zit.

 

Misschien heb je al gepraat met familie en vrienden, maar met hun advies kom je niet echt verder. Of misschien wil je het niet met hen bespreken omdat het te privé is.

 

Dan kan het goed zijn om een gesprek aan te gaan met iemand die objectief naar jou en je situatie kan kijken en die op basis van vertrouwen en discretie werkt. Iemand die uit eigen ervaring en die van vele anderen weet hoe je door de bomen het bos weer kunt leren zien. Ik heb al veel mensen hiermee kunnen helpen.

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |