Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Ethel Hendriks | Gestalttherapeut en ervaringsgerichte therapie

Gestalttherapeut-en-ervaringsgerichte-therapie-Harderwijk
Plataanlaan 21
3843 JL Harderwijk

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere coach op deze website.
---


  • Individuele Therapie en Coaching
  • Relatiecoaching
  • Gezinscoaching

 

 

Jezelf onder ogen komen

Individuele therapie betekent jezelf onder ogen komen: zien wie je bent en wat je doet. Zelfreflectie is lastig, vaak hebben we daar hulp van een ander bij nodig. Individuele therapie is erop gericht om jezelf te leren kennen, jezelf onder ogen te komen en jezelf te leren begrijpen waarom je de dingen doet zoals je die doet. Je bent namelijk niet gek.. 

 

Door jezelf goed te leren kennen, leer je liefdevoller naar jezelf te kijken en voel je wat je nodig hebt, jezelf te zijn en jezelf te accepteren. Dan kan er iets wonderlijks gebeuren...je groeit!

 

Groei en ontwikkeling

Gestalttherapie is gericht op groei, ontwikkeling en zo goed mogelijk uit je eigen verf komen. Leven is groei en als groei stopt dan haal je niet meer uit het leven wat je zou willen. Als gestalttherapeut is dit het existentiële proces wat ik met je aan wil gaan. Een ontmoeting zonder oordeel. 

 

We kijken samen wie je bent en zo leer je jezelf begrijpen om zo vanuit acceptatie naar groei en ontwikkeling te komen. Eigenlijk is het niet zo ingewikkeld. Een voedend contact is dat wat we het meeste nodig hebben. 

Gezien worden... jezelf/authentiek mogen zijn zoals je werkelijk bent!

 

 

Persoonlijk

Mijn naam Ethel Hendriks. Na mijn HBO opleiding Psycho Sociaal Werk heb ik 3 jaar als maatschappelijk werkster groepen begeleid, bij de kinderbescherming gewerkt en bij Bureau Jeugdzorg heb ik als casemanager intensieve begeleiding geboden aan gezinnen.   

 

In 2009 ben ik gestart met de vierjarige opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie (EPT) en Gestaltgezinstherapie aan het Kempler Instituut. Deze jaren hebben mij veel nieuwe inzichten gegeven als mens en therapeut. Na deze studie ben ik naast mijn werk binnen de jeugdzorg in 2014 gestart met mijn eigen praktijk aan huis. 

 

Hierbij richt ik mij op partnerrelaties en gezinnen, maar bied ook individuele therapie en coachingstrajecten. Ik maak hierbij gebruik van verschillende therapeutische methodes, maar vooral ook van mijn ervaring. Mijn manier van werken is persoonlijk en betrokken en afgestemd op wat nodig is. 

Ik kan mijzelf het beste omschrijven als een eerlijk, open en sensitieve vrouw met humor, die tegelijkertijd krachtig en kwetsbaar durft te zijn.

 

Ik ben geregistreerd bij de NVAGT en RBCZ. Een aantal zorgverzekeraars, vergoedt (gedeeltelijk) gestalttherapie van therapeuten die geregistreerd staan bij de beroepsvereniging NVAGT. 

 

Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

Praktische info

Werktijden: op afspraak
Tarieven: zie website
Sessieduur: op aanvraag
Opleidingen: Pycho Sociaal Werk: Hogeschool Holland, EPT/Gestalt: Kempler Instituut, Ontwikkelingspsychologie en kinder/jeugd Psycho Pathologie: RINO, Seksuologie :RINO
Beroepsvereniging: NVAGT, EAGT, SKJ, RBCZ

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |