Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Esther Sijberden | Personal Coach | Business Coach | ZZP Coach | Systemisch Coach

Personal-Coach-|-Business-Coach-|-ZZP-Coach-|-Systemisch-Coach-Zeddam
Oude Doetinchemseweg 8
7038 BH Zeddam
esther-sijberden@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoaching Zeddam

Ik loop vast

Je loopt tegen zaken aan in je privéleven en/of in je werk. Je zit niet lekker in je vel, je hebt weinig energie of weinig plezier in je leven. Je stelt jezelf doelen die je keer op keer niet haalt. Of je hebt last van stress en je wilt je grenzen beter leren aangeven. Of je hebt te maken met een verlies zoals een overlijden of verlies van werk. Je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan en je begrijpt dat het ook aan jou kan liggen. Je wilt handvatten en vaardigheden krijgen om jezelf te begrijpen, te accepteren en te ontwikkelen. Je wilt het anders maar weet nog niet hoe.

 

 

Ja, ik wil het anders

Je bent klaar om een stap te zetten in je ontwikkeling. Je wilt begeleiding op je zoektocht naar wat jouw drijfveren zijn en waar je energie van krijgt. Inzicht in je persoonlijkheid, je patronen, je kwaliteiten en talenten. Van daaruit ander gedrag ontwikkelen. Ik zal je begeleiden om jouw doelen scherp te krijgen, je te laten ontdekken welke stappen genomen kunnen worden en die je ook daadwerkelijk te laten zetten. Dit vanzelfsprekend volledig afgestemd op jouw wensen en tempo.

 

 

Ja, ik wil op reis naar mezelf

Als ervaringsdeskundige zal ik je spiegelen en je uitdagen tot nadenken om de antwoorden op je vragen te vinden. Daardoor kun je blijvende verandering realiseren. Ik ben je sparringpartner en je klankbord. Door je kernkwaliteiten, talenten en interesses duidelijk in beeld te krijgen, door bijvoorbeeld een familie-opstelling, zie je waar je naar toe wilt en kun je gelijk aan de slag.

 

 

Ja, ik wil aan de slag

Mijn aanpak is verbindend, doortastend, confronterend maar ook relativerend. En ja, er wordt ook gelachen. Als je met humor naar jezelf kunt kijken, wordt het leven lichter. Ik help je om effectief open en eerlijk te kunnen zijn, ook naar jezelf. Een voorwaarde voor succes is dat je gemotiveerd bent om met jezelf aan het werk te gaan en om stappen in je ontwikkeling te willen maken. Dan gaan we op reis in de tijd en krijgen we zicht op wat gezien mag worden. We reizen samen maar jij houdt de leiding over je reis. Ik sterk je in het dragen van je koffers en begeleid je langs de belevenissen. Jij pakt de koffers uit en bepaalt het reisdoel en de reisduur.

 

Gaan we op reis? 

Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we rustig of we bij elkaar passen. 

Neem contact op

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtPraktische informatie

Werktijden: niet op zondag
Tarieven: particulier:per uur € 75,-- excl BTW business: per uur € 145,--excl. BTW
Sessieduur: 1 uur - 1,5 uur
Opleidingen: Coachopleiding, Professionele Communicatie, Systemisch Werken, Neuro Linquistisch Programmeren, Transactionele Analyse, Geweldloze Communicatie, Professionele Begeleiding in Organisaties
Beroepsvereniging: NOBCO EMCC

Ligging


Alle coaches in Zeddam >>
© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |