Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Henk Reijn | Christelijke Integratieve Coach

Christelijke-Integratieve-Coach-Veenendaal
Coaching Veenendaal
Lisdodde 26
3907HG Veenendaal
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoaching Veenendaal

Heb je een vraag als "Ik wil nieuwe stappen zetten maar voel mij belemmerd!"?

Je kunt van mij als coach verwachten dat ik jou help te ontdekken hoe jij in je kracht kunt leven. Wat zijn jouw kwaliteiten en hoe kun je die gebruiken om jouw doelen te bereiken? Waarin voel jij je belemmerd om onbevangen op weg te gaan? Je kunt bij mij niet alleen terecht bij ontwikkelvragen. Zoals 'wat zijn mijn kwaliteiten?' als je een carriereswitch wil maken. Je kunt bij mij ook terecht als je je vast voelt zitten in een angst op een bepaald gebied van je leven. Of als je wil leren met meer rust in je hoofd te leven.   

 

 

Coaching en begeleiding

Ik heb inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Veel van die ervaring heb ik in de context van de kerk opgedaan. Die begeleiding heeft de vorm gehad (en nog steeds) van pastorale coaching. 

 

In mijn bagage zit ook een master Theologie. Je kunt bij mij dus ook terecht voor geestelijke begeleiding. Het geloof kan bij mij deel uit maken van de coaching. Maar dat hoeft niet uiteraard! Als je zelf niet spiritueel bent is dat voor mij geen enkele belemmering.

 

Ik beweeg mij voor de coaching in de lijn van Groundwork. Die lijn is de integratieve benadering. Dat betekent allereerst dat het sterkste uit allerlei stromingen wordt gecombineerd. Maar ook dat ik in de coaching oog heb voor de samenhang van je hele menszijn. Ik kan daardoor maatwerk leveren. Je krijgt een vorm van coaching die zo goed mogelijk bij jou aansluit!
Momenteel volg ik de opleiding tot Integratieve therapeut bij Groundwork.
Ik heb een accreditatie bij de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (SKB) in de Psycho-sociale Complementaire Gezondheidszorg.

Ook ben ik aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). 


Ervaringen 

Mensen die bij mij coaching hebben gekregen, ervaren dat ieder weer anders. Maar er zijn ook sterke overeenkomsten. Dan gebruiken ze woorden als fijngevoeligheid, rust, warmte, er mogen zijn, humor, professionaliteit. Je kunt bij mij terecht met alles waar je zelf niet uitkomt.

Om jouw doelen te bereiken kun je er soms niet omheen de belemmeringen te onderzoeken. In verbinding komen met jouw kracht en kwaliteiten, maar ook in verbinding komen wat nu nog in de schaduw blijft.

 

Dat kan te maken hebben met burn-out klachten, paniekaanvallen, depressiviteit, onrust, het overzicht kwijt zijn, vastlopen op je werk. Maar ook als je op spiritueel gebied vastgelopen bent. Dan kijken we samen wel of ik je hiermee kan helpen. 

 

Testimonial

 

"Dankzij Henk heb ik geleerd om met een afstand naar mijzelf te kijken en zo de regie over te nemen over mijn faalangst. Hierdoor ben ik vol zelfvertrouwen mijn nieuwe baan ingestapt en heb het hier erg naar mijn zin!"
Vrouw, 24 jaar

“De coaching die ik van Henk heb gekregen kan ik samenvatten in een paar woorden: betrokken, meeverend waar het kan en standvastig waar nodig, relaxte sfeer, verbinding, oprecht en eerlijk.”

  

 Vrouw, 44 jaar    

Online therapie

In deze periode waarin wij zoveel mogelijk binnen blijven, wil ik wel proberen mijn praktijk zoveel als mogelijk is open te houden. Je kunt met mij contact hebben via de telefoon, een videocall maar ook door bij mij langs te komen in mijn praktijk. Daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Hieronder vind je de mogelijkheden:

* telefonisch contact

  Dat kan een eenmalig contact zijn maar je kunt mij ook vaker op deze manier spreken. Deze manier van coaching heeft wel zijn beperkingen. We zien elkaar bijv niet. Toch kan zo'n contact je al veel opleveren. 

* Videocall

   We kunnen elkaar ook spreken dmv Zoom. Daarbij zijn de mogelijkheden van begeleiding al een stuk groter en ik heb er ook goede ervaringen mee.Mededeling inzake corona-pandemie

Afspraken bij mij in de praktijk kunnen wel doorgaan, maar hier zijn wel voorwaarden aan verbonden:

1. Je bent zelf gezond (geen koorts of verkoudheid) en als je met een partner samenleeft of deel uit maakt van een gezin moeten ook zij allemaal gezond zijn.

2. Als ik zelf niet gezond ben, gaat een afspraak uiteraard ook niet door.

3. We houden uiteraard de 1,5 meter afstand in acht

4. Ik zorg dat in de praktijkruimte alles schoon is volgens de huidige voorschriften (deurklinken etc gedesinfecteerd)

5. Voor deze afspraken reken ik mijn normale tarief van 72,- per consult 

 

Opleidingen & registraties

  • Master Theologie
  • Integratieve Coaching bij Groundwork
  •  In opleiding tot Integratieve Therapeut bij Groundwork

 

Specialisaties

Specialisaties

Mijn specialisaties zijn het werken met delen zoals bij voice dialogue, imaginatie en trans, mindfulness en stressvermindering, depressie, rouw en verdriet, krachtgerichte coaching, spirituele begeleiding. 


De meest behandelde klachten zijn burnout en stress, onrust, angsten en fobieën, paniekaanvallen, depressiviteit, vast lopen in het algemeen. 


Werkwijze

Hoe ga ik te werk? Tijdens de eerste afspraak zullen we na een eerste kennismaking, jouw hulpvraag zo concreet mogelijk in beeld brengen. Van daaruit bespreken we wat jij wilt bereiken en hoe coaching je dichter bij je doelen kan brengen.

 

Tijdens het traject dat volgt zullen we jouw doelen volgen. Meestal duurt zo'n traject bij mij tussen de 5 en 8 afspraken.

De meest behandelde coachingsvragen in mijn praktijk:

  • Hoe kan ik voorkomen dat ik steeds over mijn grenzen heen ga?

  • Ik wil graag zonder angst om te spreken voor een groep staan

  • Hoe krijg ik meer rust in mijn hoofd?

  • Ik wil leren dichtbij mezelf te blijven in allerlei situaties

  • Ik raak in paniek als ik geen controle meer heb. Help mij dit te veranderen.

Tarieven

Tarieven

Mijn tarief is 72,- per consult. Een consult kan 1 uur tot 1,5 uur duren.

Als er na de intake wordt besloten niet verder te gaan, zal de intake gratis zijn.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 12:00 en 13:00 - 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Praktijkfoto's

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |