Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Roxanne | Coach

Coach-

roxanne@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoaching Hoeksche Waard

Vanuit mijn praktijk in de Hoeksche Waard (25 minuten vanaf Rotterdam) bied ik coaching. 

Coaching helpt je om veranderingen die jij wenst te bereiken. Om bijvoorbeeld meer evenwicht te ervaren en gelukkiger te leven en werken. Om anders om te gaan met situaties waar je tegenaan loopt. Misschien weet je heel precies wat er speelt. Misschien is dit helemaal niet helder en weet je alleen: 'zoals het nu gaat wil ik het niet meer’.

Coaching zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in wie je bent en wat je wilt. In het traject help ik je om meer grip te krijgen op je gevoel, je gedachten en je gedrag. Zo ontstaat er weer rust, vertrouwen, balans en energie. Hierdoor kom je sneller tot jouw doelen.

Voorbeelden persoonlijke doelen:

  • Je wilt meer inzicht in jouw persoonlijke waarden en talenten
  • Je wilt bewuster en krachtiger in het leven staan
  • Je wilt beter je grenzen bewaken en meer voor jezelf opkomen
  • Je wilt meer balans ervaren in het leven

Voorbeelden zakelijke vraagstukken:

  • Hoe kan ik beter omgaan met kritiek op het werk?
  • Hoe kan ik effectief omgaan met conflicten en weerstand?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik grip houd op de werkdag?
  • Hoe kan ik sterker in mijn schoenen staan en mezelf meer uitspreken?

Wil je weten of jouw persoonlijke situatie hier tussen past? Neem dan gerust contact op. Samen kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn. Je kunt op eigen initiatief een afspraak maken, maar ook op verwijzing van de bedrijfsarts of leidinggevende. Je bent welkom in de praktijk, maar ook online- en wandelsessies zijn mogelijk.


Over mij

Ik ben Roxanne en woon met mijn gezin in een klein dorp in de Hoeksche Waard. Met elkaar genieten we van wat het leven te bieden heeft, met kansen en natuurlijk ook uitdagingen.

Bij Psychodidact ben ik opgeleid tot gecertificeerd psychosociaal therapeut/coach, een driejarige HBO-opleiding inclusief medische basiskennis. Ook na deze opleiding ben ik mij blijven ontwikkelen op het gebied van begeleiding en coaching. Alle opgedane kennis en ervaringen zorgen ervoor dat ik vanuit verschillende invalshoeken kan werken.

Een bijdrage leveren aan het vergroten van (zelf)inzicht en bewustwording om de regie over werk, gezondheid, plezier en leven terug te krijgen geeft mij veel inspiratie en voldoening. Anderen omschrijven mij als: empathisch, intuïtief, opmerkzaam, analytisch en mensgericht zonder oordeel.

In mijn werk vind ik het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Dat je vrijuit kunt spreken, ook over de dingen waar je misschien moeilijk over vertelt. Er is niets ‘raar’ of ‘om je voor te schamen’ als je met mij in gesprek gaat.

We gaan samen aan het werk vanuit de visie dat problemen de bron zijn van nieuwe kansen en mogelijkheden om te groeien. Ik stem af op jou en samen zoeken we hoe jij de gewenste verandering tot stand kan brengen, om zo meer evenwicht te ervaren en gelukkiger te leven en werken. 

Wil je verder praten over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. 

Roxanne

Online therapie

Het is in mijn praktijk mogelijk online gesprekken te voeren. Dit kan zowel via je telefoon alsook via de laptop. Indien je hiervoor kiest, krijg je van mij van te voren een uitnodiging zodat je alvast kunt zien hoe het in zijn werk gaat.

Met online sessies help ik je vanuit jouw vertrouwde omgeving, vanuit huis of elke andere locatie. Zo krijg jij nog steeds de hulp die jij nodig hebt, maar hoef je niet af te reizen naar een locatie en kun je efficiënt met je tijd omgaan. Dit kan extra prettig zijn wanneer je fysiek niet de mogelijkheid hebt om te reizen. Twijfel je of dit wat voor je is, dan kunnen we het gewoon een keer uitproberen.


Mededeling inzake corona-pandemie

De praktijk is open en voldoet/houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM.

Opleidingen & registraties

SNRO HBO Psychosociaal counseling

Aangesloten bij de NFG - Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

Persoonlijke AGB code: 90109975
AGB code praktijk: 90068917
NFG registratienummer: 9310
RBCZ registratienummer: 210165R

Specialisaties

Ik vind het belangrijk dat je snel in de praktijk terecht kunt. Ik streef er daarom naar om altijd binnen 2 weken een eerste afspraak met je te kunnen maken. Gemiddeld hebben mijn cliënten 5 tot 8 sessies nodig om hun doel te behalen, de een wat meer, de ander wat minder. Ik vind het erg belangrijk dat je uiteindelijk zelf verder kunt zonder mijn hulp, ik zal je hier stap voor stap in begeleiden.

Aanmelding is mogelijk zonder doorverwijzing van de huisarts. De gesprekken duren 1 tot 1,5 uur per keer. De ervaring leert dat 1 keer in de 2 weken een sessie een effectief ritme is. Uiteraard kan dit in overleg aangepast worden op jouw situatie en wensen.

Als je het fijn vindt om wandelend of online met elkaar in gesprek te gaan, dan is dat mogelijk.

Tarieven

Particulier

Een sessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur en het tarief is 75 euro (inclusief btw) per uur.


Via de werkgever

Je kunt informeren bij je werkgever of die bereid is het traject voor je te vergoeden. De meeste werkgevers staan hier positief tegenover. Veel werkgevers hebben budget voor persoonlijke ontwikkeling, ziektepreventie en herstel bij ziekte van hun personeel. Vraag bij je werkgever na wat de mogelijkheden zijn.

Openingstijden

Maandag 8.45 tot 16.00 uur en 19.00 tot 21.00 uur
Dinsdag 19.00 tot 21.00 uur
Woensdag 8.45 tot 12.00 uur en 19.00 tot 21.00 uur
Donderdag 19.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 8.45 tot 12.00 uur
Zaterdag op aanvraag
Zondag op aanvraag

Ligging

© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |