Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Josje Verwer | Coaching & Psychotherapie

Coaching-&-Psychotherapie--Driebergen
Rijsenburglaan 11
3972EG Driebergen
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoaching Doorn

Gun je-zelf!!

Zit er meer in je dan er nu uitkomt? Ervaart dat je wat ver van je-zelf afdwaalt? Heb je behoefte aan ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling?  Dan kan een coach je begeleiden zodat jij je persoonlijke kracht hervind. 


Of het nu om een studiekeuze gaat, een carriereswitch, een verandering in je leven, een naderend pensioen, vriendschappen, ouderschap, opvoeding, verhuizen, je leven uit een sleur halen, een gelukkig leven realiseren. Gun jezelf een coach met het doel er een gelukkiger, beter mens te worden!

 

Persoonlijke coaching

Alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt in je leven, hebben jou gemaakt tot wie je nu bent. Vaak ben je daar best tevreden mee, maar het kan ook zijn dat je het idee hebt, dat je wat ver van je eigen ‘ik’ bent afgedwaald. In dat geval begeleid ik je graag, zodat jij je eigen persoonlijke kracht weer terugvind en in staat bent deze effectief in te zetten.  Voor wie is persoonlijke coaching?

✓ Als je wil werken aan persoonlijke groei en zelfvertrouwen.

✓ Als je wil leren om je grenzen aan te geven.
✓ Als je wil leren om los te laten.
✓ Als je weer vol energie door het leven wil gaan.
✓ Als je de juiste balans in leven en werk wil vinden.

 

 

Werkwijze persoonlijke coaching

✓ Intakegesprek en vaststellen hulpvraag.
✓ Gemiddeld 8 coachgesprekken van 1 uur
✓ Coachspellen en andere interventiemethoden.
✓ Reflectieverslagen en thuiswerkopdrachten.
✓ Evaluatie en nazorggesprek.

 

 

Mijn werkwijze

Uitgangspunt voor mijn manier van werken als coach is het gegeven dat ieder mens de beschikking heeft tot zijn/haar hulpbronnen. Door persoonlijke omstandigheden kunnen er echter blokkades ontstaan waardoor je niet meer in staan bent je hulpbronnen effectief in te schakelen.

 

Als coach begeleid ik jou om deze hulpbronnen te (her)ontdekken en in te zetten voor jezelf. Dit gebeurt op basis van de persoon die jij bent, en dus niet volgens een vastgesteld protocol. We doen in feite wat nodig is waardoor je in staat bent een gelukkiger en beter mens te worden en te zijn. Je voelt je vrij, bevrijd, en ervaart veerkracht en ruimte. 

 

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Josje Verwer. Sinds 2000 werk ik met één op één mensen die voor belangrijke keuzes staan. Mensen die zich willen ontwikkelen, willen groeien en grip krijgen op obstakels waar zij tegenaan lopen.

 

Mijn clienten ervaren mij als een aandachtig, empatisch en positief ingesteld mens. Clienten voelen zich veilig. Op dit moment zit ik in de laatste fase van mijn opleiding Integratieve Psychotherapie voor volwassenen aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Mijn praktijk voer ik op de Utrechtse Heuvelrug in Doorn. 

Neem contact op

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtPraktische informatie

Tarieven: 50 euro per uur
Sessieduur: 1 uur
Opleidingen: Nederlandse Academie voor Psychotherapie; Certificaat Tafelopstellingen; HBO docentenopleiding Maatschappijstudies 2de graads

Ligging


Alle coaches in Driebergen >>
© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |