Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Pieternel Geurts | Coach en relatiecoach

Coach-en-relatiecoach-Wageningen
Broekemalaan 20
6703GM Wageningen
therapie-wageningen@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach Wageningen

 

Toen ik in 1992 mijn natuurwetenschapplijke opleiding Biologie had afgerond kwam ik erachter dat ik daar niet in wilde werken. Via heel wat omzwervingen en ervaringen met straatkinderen en arme gezinnen in Kenia en Brazilie heb ik mij omgeschoold naar het werken met mensen. 

Inmiddels heb ik alweer jarenlang werkervaring met allerlei soorten mensen en problematieken achter de rug. Dit kan varieren van verlieservaringen, angsten, depressies, de zin in het leven kwijt zijn, het verwerken van moeilijke perioden uit het leven enz.

 

Ik geef individuele coaching op basis van Gestalt en Evaringsgerichte Psychosociale coaching. Ik vind het belangrijk om samen met jou te zoeken naar  jou eigen kracht. En vandaaruit te kijken naar jou oplossingen, want alleen jij weet wat voor jou het beste is. 

 

Misschien ben je door omstandigheden jou richting verloren, samen gaan we weer opnieuw kijken waar bij jou je energie zit. Dit houdt in dat ik de gesprekken dichtbij hou, dichtbij wat jij op dit moment nodig hebt. Ik werk vanuit het "hier-en-nu", en samen maken we jouw probleem zo concreet en helder mogelijk. Een heel praktische benadering dus. De gesrpekken zijn kortdurend en oplossingsgericht van aard.

 

Ik geef ook relatiecoaching aan stellen die vastgelopen zijn in hun relatie. Ook hier neem ik altijd het "hier-en-nu" als vertrekpunt, en pakken we een probleem aan waar jullie nu mee zitten. Samen gaan we kijken hoe jullie met elkaar praten, en in welke patronen jullie vast zijn komen te zitten.

 

Vervolgens kijken we hoe jullie met meer respect voor elkaar kunnen communiceren. Daarmee wordt de relatie weer leuk!

 

Praktische info

Werktijden: Snel een eerste afspraak. In overleg ook 's avonds mogelijk.
Tarieven: individueel 75 euro, relatiecoaching 115
Sessieduur: individueel 1 uur, relatiegesprekken 1,5 uur
Opleidingen: Gestalt Gezins Therapie, Ervaringsgerichte Psychosociale therapie, Psychosociaal werkende, Biologie
Beroepsvereniging: NVAGT, RBCZ

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |