Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Jan Aukes | Therapeut, Counselor en Coach

Therapeut,-Counselor-en-Coach-Arnhem
Nieuwe stationsstraat 20
6811 KS Arnhem
jan-aukes@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

U kunt op een kleine reisafstand van Velp/Arnhem terecht in de praktijk te Arnhem. Hier kunt u ook buiten kantoortijden terecht.

Coach Velp voor personal coaching en relatiecoaching.  Ik weet uit onderzoek en ervaring dat veel mensen problemen hebben. Die zijn vaak goed te behandelen.

 

Ik werk ook met EHealth modules van Therapieland. Dit is een aanvulling op de therapie waarbij de cliënt thuis en in eigen thempo aan vooraf besproken thema's kan werken. Ook het werken met Virtual Reality behoort tot de mogelijkheden

 

De online module is een mooie aanvulling op de face to face therapie omdat deze speciaal is toegesneden op relatieproblemathiek. Hierdoor kan er veel efficiënter aan uw hulpvraag worden gewerkt.

 

Ik streef ernaar samen met je jouw leven zo volledig mogelijk te leven, zo krachtig als maar mogelijk is - gegeven jouw waarden en talenten.

Tarieven

Binnen kantoortijden: € 85,00 excl. BTW
Buiten kantoortijden: € 100,00 excl. BTW

Openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Praktische info

Opleidingen: Diverse opleidingen bij de krijgsmacht waaronder bedrijfskunde en informatica. Psychiatrie (drs.), Integratieve Psychotherapie, Klassieke Hypnotherapie, Neo klassieke hypnotherapie, Integratieve TherapeutCoach en Integratieve TherapeutCounselor
Beroepsvereniging: NAP; NGVH; RBCZ, NVPA, NIBIG
Diversen: Een lange ervaring bij het operationele deel van de Krijgsmacht. Ben je (ex) militair en zoek je hulp: Ik ken die wereld en spreek de taal. Dat praat een stuk makkelijker.

Praktijkfoto's

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |