Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Menno | Hypnocoach - coach

Hypnocoach---coach--Almelo
Coach Twente - Almelo
Kieftsbeeklaan 1
7607TA Almelo
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online coaching aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach Twente - Almelo

Ben je op zoek naar een manier om je doelen te bereiken, je belemmerende overtuigingen te identificeren en op te lossen, meer zelfvertrouwen te hebben, beter met stress en druk om te kunnen gaan, jezelf ontwikkelen in de omgang met anderen en het omgaan met kritiek of weerstanden?

Of heb je andere vraagstukken waar je graag aan wilt werken?

Dan is hypno-coaching een hele krachtige manier om dit te doen. Jouw bewuste in één lijn met je onbewuste! Ik nodig je uit om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. 


Hypno-coaching

Veel clienten van mij geven aan dat ze de hypnotherapie zo bijzonder effectief vonden dat ze graag in een hypnocoachingstraject met mij verder willen om te werken aan hun ontwikkeling. In deze trajecten bepaalt de coachee waar zij/hij aan wil werken. Dit is heel uiteenlopend.

De ene coachee wil werken aan een strategie om haar/zijn doelen te behalen terwijl een andere coachee eerst wil werken aan het vinden van haar/zijn doelen. Het kan gaan over effectief en conflictloos communiceren en grenzen bewaken. Het gaat vaak over zelfvertrouwen en belemmerende overtuigingen. Het gaat in ieder geval altijd over groei en ontwikkeling. 

Mijn therapeutische specialisatie is het voorkomen en duurzaam oplossen van burnoutklachten, spanningen, angsten en depressieve gevoelens. Eigenlijk alles wat te maken heeft met stress en spanning.  

Verder help ik met enige regelmaat sporters met motivatie en prestatie vraagstukken en mensen die willen afvallen. 

In de hypnocoachingstrajecten wordt naast hypno- en NLP technieken ook "gewoon" gecoacht  Het is altijd maatwerk en resultaatgericht.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Menno

Online therapie

Online coaching of therapie verschilt niet veel van de coaching in de praktijk.
De sessie wordt middels Skype of Zoom opgezet. In de sessies waarin geen hypnose wordt gebruikt (life)coaching zijn er geen extra zaken nodig om te regelen behalve een ruimte waarin men goede ontvangst heeft en rustig kan spreken. 


Hypnose is zeer goed mogelijk via beeldbellen.
In de therapie of coachingssessies waarbij hypnose wordt gebruikt is het noodzakelijk dat client alleen in een ruimte is waar hij/zij niet gestoord kan worden. Niet door kinderen, niet door een partner, niet door huisdieren en niet door de deurbel. Tevens is een fijne plek om te zitten/liggen erg prettig zodat de client kan ontspannen. 
Het gebruik van een headset is aan te raden maar niet per se noodzakelijk en het is goed om de laptop/pc zo te plaatsen dat deze niet hindert maar wel een goed beeld geeft van romp, handen en hoofd. 
We testen de opstelling en de verbinding in alle gevallen van te voren zodat we weten dat het werkt. 


Mededeling inzake corona-pandemie

Coaching- en hypnotherapiesessies in de praktijk zijn nog steeds gewoon mogelijk. Er zijn wel extra voorzorgsmaatregelen getroffen.

We schudden geen handen en ik vraag iedereen bij binnenkomst de handen te ontsmetten met de speciale gel die ik daarvoor in de praktijk heb. Ik doe dit zelf ook.

Tevens zal fysiek contact tijdens de hypnocoaching of therapie, bijvoorbeeld tijdens de hypnotische inductie, niet nodig zijn.
Na ieder clientbezoek aan de praktijk worden alle contactpunten en stoelen gedesinfecteerd zodat iedere client in een veilige omgeving komt.

Tevens vraag ik iedere client zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen door als ze verschijnselen van verkoudheid, zoals hoesten en niesen, verhoging of koorts etc hebben dan de afspraak te verzetten of deze om te zetten naar een online sessie middels beeldbellen.

Als ik zelf deze verschijnselen vertoon zal ik de therapiesessie niet door laten gaan en verplaatsen. 

Opleidingen & registraties

 • NLP Practitioner & Master Practitioner
 • Hypnotherapie Masterpractitioner
 • Hypnotherapie Practitioner
 • Ericksonian Hypnosis Certification
 • Gecertificeerd Life-coach
 • Beroepsvereniging CAT 

Specialisaties

Hypnotherapie en hypnocoaching. 

Bij inzet van hypnotherapie gaan we heel doelgericht werken aan de meest acute klachten en lossen we die op. Hier werk ik altijd met minimaal 3 sessies zodat de client echt duurzaam resultaat kan halen. Het kan zijn dat er 1 of 2 sessies meer nodig zijn. De frequentie is dan om de 2 of 3 weken. 

Bij de inzet van hypno-coaching is het acute karakter lager of niet aanwezig en is de frequentie lager, liefst maandelijks. Het aantal sessies bepaal je zelf. 

De meest behandelde coachingsvragen in mijn praktijk:

 • coaching van ondernemers op gebied van (her)vinden van doelen en richting en behalen van doelen
 • effectief omgaan met weerstanden, effectief communiceren
 • angst om te falen, laag zelfbeeld, herstellen zelfvertrouwen
 • omgaan met stress en spanning 
 • omgaan met onzekerheden en angsten
 • burn out
 • overspannen
 • slaapproblemen

Tarieven

Hypnocoaching per sessie €125,= 
Hypnotherapietraject van 3 sessies €375. €125 per enkele sessie. 

Vergoeding door verzekeraars is niet aan de orde. Mogelijk dat werkgevers een coachingstraject willen vergoeden in het kader van persoonlijke ontwikkeling of inzetten van persoonlijk scholingsreservering.

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.00 in overleg 's avonds
Dinsdag 9.00 - 17.00 in overleg 's avonds
Woensdag 9.00 - 17.00 in overleg 's avonds
Donderdag 9.00 - 17.00 in overleg 's avonds
Vrijdag 9.00 - 17.00 in overleg 's avonds
Zaterdag 10.00 - 14.00
Zondag -

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacy verklaring | Login |