Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Petra Nieuwenhuize | Psychosociaal therapeut en bevlogen coach

Psychosociaal-therapeut-en-bevlogen-coach-Rijswijk GLD
Zandbergseweg 6a
4023 CC Rijswijk GLD
petra@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach Rijswijk GLD

Is jouw huidige situatie anders dan je gewenste situatie? Neem contact met me op, samen knokken we naar beter!

 

In mij vind je de juiste hulpverlener voor jou als je houdt van een no-nonsens eerlijke aanpak. Ik heb praktijk aan huis en werk ook avonden en in het weekend vanuit mijn tweede praktijklocatie in Lienden.

 

 

Stress en burn-out specialist

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van stress en burn-out klachten. Ik help je om hiervoor betaling van je werkgever te regelen. Ik heb contacten en doe voortgangsrapportages aan je bedrijfsarts.

 

Ik heb een zeer praktische aanpak waarbij mensen gemiddeld binnen een maand of drie weer deels an het werk zijn. Ik werk met 3 fasen: crisisfase / probleem en oplossingsfase / toepassingsfse.

 

 

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik nou echt? Zingeving

Daarnaast werk ik als coach voor mensen die zich afvragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik nou echt? Met een zeer doelgericht programma vinden we snel en zeer concreet antwoorden op deze vragen en sta je een stuk steviger en zelfverzekerder in de wereld. 

 

 

Verlies en rouw

Ook als je te maken krijgt met verlies en rouw in je leven wil ik er graag voor je zijn. Als plek om je angsten, twijfel en verdriet kwijt te kunnen. Iemand die je overeind houdt en met je mee wandelt door een moeilijke periode.

 

 

Werk en loopbaan

Ik heb 15 jaar werkervaring als HR adviseur in verschillende organisaties. Hierdoor ben ik een uitstekende coach als het gaat om werkgerelateerde zaken. Loopbaan vraagstukken, conflicten op het werk of sollicitatiebegeleiding.

 

 

Therapeut

Naast coach ben ik ook relatietherapeut en kan met jou of jullie aan de slag rondom thema's als intimiteit, bindings- of verlatingsangst, sleur, ontrouw, echtscheiding ed.

 

Graag maak ik kennis met je en kuister naar je verhaal en hulpvraag. Ik zal je eerlijk vertellen of ik de aangewezen persoon ben voor jou. Ik stel me nader aan je voor en vertel je hoe ik je zou kunnen helpen.

 

Als jij dat ziet zitten plannen we de eerste afspraak. Ik heb over het algemeen binnen 1 week plek! Een eerste kennismakingsgesprek is gratis.

 

Praktische informatie

Werktijden: alle dagen onder schooltijden. Woensdagavond en zaterdagochtend
Tarieven: 60 euro
Sessieduur: 1 uur
Opleidingen: HBO HRM Toegepaste psychologie-relatiecoaching
Beroepsvereniging: NOBCO= Nederlandse Orde van BeroepsCoaches

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |