Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Lydia van der Put | Coach, Relatiecoach, Gezinscoach

Coach,-Relatiecoach,-Gezinscoach-Dordrecht
Spirea 9
3317 JB Dordrecht
therapie-dordrecht@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie

--- 
Op dit moment heb ik een wachtlijst van circa 2 maanden.
Wil je snel een afspraak, kijk dan bij een van mijn collega's op deze website.

---


Je bent op zoek naar een coach! Misschien loop je tegen jezelf aan in je werk of binnen de contacten die je hebt en wil je hier wat meer aandacht aan geven. Dit kan zijn in de persoonlijke sfeer, maar ook in werkverband. Als coach begeleid ik je in het stilstaan bij wat er in je leven speelt en begeleid ik je in de processen die volgen wanneer je de moed hebt om zaken anders te gaan bekijken en aanpakken.

 

Mijn naam is Lydia van der Put en je kunt binnen mijn praktijk terecht voor individuele coaching, relatiecoaching en gezinscoaching. Mijn ervaring is dat ieder mens een andere benadering nodig heeft, daarom zal ik samen met jou zoeken naar wat het beste bij je aansluit. Soms kan dat zijn dat we een stukje de diepte in gaan, maar het kan ook zijn dat ik je help een stappenplan te maken. We zoeken naar wat bij jou past. 

 

Mijn ervaring is dat mensen de praktijk als een veilige, ontspannen plek ervaren waar ze levensveranderende processen mogen doormaken. Belangrijk binnen de begeleiding is dat acceptatie van wie je nu bent een uitganspunt is. In de begeleiding vind ik het belangrijk dat we bevestiging en aanmoediging in de gezonde aspecten van jezelf een belangrijke plek geven.

 

Praktische info

Werktijden: Maandag overdag en donderdagmiddag en avond
Tarieven: Individuele sessie: €75, relatietherapie 90 voor 2 personen. Prijzen incl. btw.
Sessieduur: 1 uur tot 5 kwartier
Opleidingen: Ervaringsgericht Supervisor, Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie en Masterclass Gestaltexperiëntiele (gezins) Psychotherapie, Propedeuse MWD Maatschappelijk werk en Dienstverlening en vervolg SPH Sociaal Pedagogische Hulpverlening
Beroepsvereniging: NVAGT, EAGT, RBCZ

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |