Coachcoaching.nl
Netwerk van coaches
Coachcoaching

Jan Aukes | Therapeut, Coach en relatiecoach

Therapeut,-Coach-en-relatiecoach-Nijmegen
Kerkenbos 1037
6546 BB Nijmegen
jan-aukes@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtCoach Nijmegen-Wijchen

Relatiecoaching en individuele coaching in Nijmegen: Ik weet uit onderzoek en ervaring dat veel mensen problemen hebben. Die zijn vaak goed te behandelen.

 

Ik werk ook met EHealth modules van het gerenomeerde Trimbos instituut. Dit is een aanvulling op de therapie waarbij de cliënt thuis en in eigen thempo aan vooraf besproken thema's kan werken.

 

De online module is een mooie aanvulling op de face to face therapie omdat deze speciaal is toegesneden op relatieproblemathiek. Hierdoor kan er veel efficiënter aan uw hulpvraag worden gewerkt.

 

Je kunt snel terecht voor een afspraak. Een afspraak buiten kantooruren of op zaterdag behoort tot de mogelijkheden.

 

In de locatie Nijmegen zijn we te gast is 024 Business Centre. Dit staat duidelijk aangegeven met een groot spandoek langs het hek dat voor het gebouw langs loopt.

Tarieven

Binnen kantoortijden: € 85,00
Buiten kantoortijden: € 100,00

Openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 14:00
Zondag Gesloten

Praktische informatie

Opleidingen: Diverse opleidingen bij de krijgsmacht waaronder bedrijfskunde en informatica. Psychiatrie (drs.), Integratieve Psychotherapie, Klassieke Hypnotherapie, Neo klassieke hypnotherapie, Integratieve TherapeutCoach en Integratieve TherapeutCounselor
Beroepsvereniging: NAP; RBCZ; NVPA; VIT; NIBIG; NOBCO
Diversen: Ik werk ook met EHealth modules van het gerenomeerde Trimbos instituut. Dit is een aanvulling op de therapie waarbij de cliënt thuis en in eigen thempo aan vooraf besproken thema's kan werken. Ik ben in bezit van het Kwaliteitskeurmerk GGZ dat door het KIBG wordt afgegeven. Het Keurmerk Basis GGZ is een eenduidig kenmerk voor kwaliteit in de Basis GGZ. Zorgaanbieders van Generalistische Basis GGZ (GBGGZ) laten met het keurmerk zien dat ze zich extra inspannen voor de juiste zorg op het juiste moment. Ze leggen de lat hoger dan wat wettelijke vereist wordt, onder meer als het gaat om cliëntgerichtheid, transparantie, implementatie van innovaties, continu verbeteren en de inzet voor de ontwikkeling van de GBGGZ landelijk.

Ligging


© Coachcoaching.nl - Stress, burnout, relaties, loopbaan
| Disclaimer | Privacyverklaring | Login |